adından da anlaşıldığı gibi çok kral yeni nesil brit rock grubu. herkesin bildiği sevilmiyorum ağla1 grubundan ayrılan solist palanthaser vazgeçip tekrar gruba dönmek istemiş, ama kaypaklık olmasın diye grubun adını ve konseptini değiştirme teklifinde bulunmuştur. grup üyesi great dilemma da kabul ederek gruba çılgın bas gitarcı olahabeoyun alınmasını teklif etmiştir. gelişmeleri merakla beklemekteyiz.
hastasınım. ayrıca grubun daha nice şarkılarla gönülleri fethetmesi, bunun üzerine ''the oçöçs dinleyelim kendimizden geçelim'' şeklinde bir zirve açılması; son olarak,dünya genelinde elde ettikleri müzik alanındaki üstün başarıları sebebiyle grammyleri toplaması,televizyon başındaki sözlük yazarlarının, bu grubu barda çıkarken biliyordum adamları'na dönüşmesi beklenmektedir.dinleyin dinletin.
her bir üyesine ayrı ayrı hasta olduğum, her birinin boy ve portre resimlerinin odamın pembe duvaralarını süslediği cabbar cevval gruptur kendileri. stüdyo çalışmaları sırasında ellerim kollarım dürüm adanalarla dolu olarak gelip çalışmalarına yardımcı olmayı görev belledim.
yeni şarkılarını dört gözle beklediğim grup.ayrıca tüm şarkıları dillere pelesenk olmuş 8.dünya harikaları.elma şekerleri...
(bkz: şimdi dağılın ulen!)