|
|
- bugüne kadar tanıdığım insanlar içinde gözlem yeteneği en gelişmiş kişi. o kadar gelişmiş ki bu gözlemleme yeteneği artık kendi bile rasathane adlandırmasını kendi için kullanabiliyor.
çoğu zaman duygusal ve anlayışlı bu insanla anlaşmak hiç de zor değil. insanların yaptıklarını yorumlara kulak tıkayıp sadece doğru bildiklerini yapmaya devam ettiği sürece anlaşılması zor bir insan olmayacak.
aslında korkutucu biri. gözlem yeteneği ve hafızası o kadar kuvvetli ki, üstünden ne kadar zaman geçmiş olsa da teee fi tarihinden kalma bir hareketinizden o anki duygu ve düşüncelerini yorumlayabilir ki büyük ihtimalle bu yorumu yanlış da çıkmaz.
ortak özellikler birbirini kovalar, anılar artarken bu kişiye yıllık yazısı yazmak mı daha zor olur nick altı girmek mi bilemedim ben. kıskananlara inat yeniden başlanan bir hayatta the novanın yeri büyük olacaktır.
- çok kısa bir süre içinde normalde olduğundan çok daha fazla parlayan yıldız.
(the nova, 11.03.2006 21:59 ~ 16.09.2006 22:51)
- o bir azrail.
- üstünde "dikkat! kırılabilir"* yazdığı halde çekinmeden ordan oraya fırlatılabilen, kendinin kinci olduğu yönünde söylemlerine karşın yine de kimseye kötülük yapamayan, dünyanın en kaba insanlarını bile kırmaktan çekinen, buna karşılık devamlı olarak kırılan, insanlara devamlı olarak hak ettiklerinden çok daha fazla değer veren, kendiniyse belki de hak etmediği şekilde değersiz bulan, an itibariyle capon yapıştırıcılarının kırıklarına çare olmadığını anlamış kırgın kişi.*
- fakültesine gittik gitmesine ama bir çay ısmarlamayı bırakın, benim oraya gideceğimi haber almışcasına ortalıklardan anında yok olmuş bir zattır kendileri. neyse başka bir zaman hasret gideririz artık.
- dün gerçekten hasret gidermiş olduk. e benim geyiklerimin kıymetini başka kim bilebilir ki? biz bunu hep yapalım azrailim.
- the 4400ün üçüncü sezonunda adından son derece fazla söz ettiren, bir kısım 4400ün kurduğu sözde savunma grubu.
- mükemmel hafızaya sahip bir kişidir. ortaokuldayken tiyatroda çok zor bir başrolün* altından başarıyla kalkmıştır. bir de sağlam bir repertuarı vardır. sesimizi kaybedinceye kadar şarkı söylesek yine aklına yeni bir şarkı gelebilir. muhabbet su gibi akar. sıkıntılıyken de iyiyken de hoşsohbetliğine doyum olmaz. bir de arada "çok konuştum" der de yalandır. susma be äsrail! (anladın sen)
- norah jones dinliyor son zamanlarda.
(bkz: @935737)
(bkz: @935738)
(bkz: @935837)
|