görseller
the mummy 

belki ilginizi çeker
  1. · medjai
  2. · arnold vosloo
  3. · hd dvd
  4. · when worlds collide
  5. · the mummy 3
  6. · 24
  7. · stephen sommers
  8. · mumya
  9. · horus
  10. · industrial light and magic
gündem
  1. · mutluluk veren küçük şeyler
  2. · domuz gribi
  3. · ezel
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · itü sözlük tişörtü için yazı önerileri
  9. · championship manager

the mummy  

1. aksiyon yüklü güzel bir komedi-korku filmi mısır semalarında geçen ve büyük hazineler peşine düşen insanların yaşadığı korkunç olayları mizahi bir dille anlatan film.(bkz. the mummy returns)
    (axel fox, 11.07.2004 11:35)
  2. gösterime girmeden önce gazete ve dergilerde hakkında çıkan haberlerde son yılların en korkunç filmlerindenmiş gibi bir hava estirilen ama bence saçma bir komediden ileri gidemeyen sözde eğlencelik film.
    (headfucker, 11.07.2004 16:57)
  3. brendan fraser ve rachel weissın başrolünde oynadığı, komedi ve aksiyon yüklü devamı da çekilen bir hollywood yapımı.
    (elvishking, 01.08.2004 18:51)
  4. ilki epey eski olan ve arada bir yeniden çevrilen filmlerin ortak adı
    (greeen, 10.08.2004 05:04)
  5. film boyunca mumyayı tuttuğum* ikinciside olan filmdir. adam aşkı uğruna lanetlenmeyi göze alıyor, böcekler canlı canlı yesin diye adamı bir tabuta kapatıp üstüne böcek boşaltıyorlar, sonra vay efendim mumya kötü oluyor. siz de sevseniz sonra sizide böcek dolu bir tabuta koysalar sevdiğiniz yüzünden ve lanetlenseniz sizde kötü olursunuz.
    (yako, 15.03.2006 12:05 ~ 02.01.2008 23:50)
  6. eski ingilizce öğretmenimin "anne" manasına geldiğini sandığı kelime. "mummy" yerine niye "she" yerine "it" yazdığımı sorarak sınıfta beni küçük düşürmeye kalkmış, ardından da ağzının payını almıştır. buradan kendilerine sevgilerimi gönderiyorum.
    (love metal, 15.03.2006 12:45)
  7. mummy returns adlı bir devam filmine sahip olan ve 3. sü de çekilen mummy serisinin ilk filmi.
    (twinkle, 13.06.2006 02:15)
  8. zamanının en sevgi dolu filmidir zaten adından da anlaşılır; the mummy : anneciğim!

(biri beni öldürsün ulan, kendimden tiksindim şu girideki leş espride.)
    (theone, 13.06.2006 11:42)
  9. 6 ay sonra televizyonu açmam ile karşıma çıkan eski bir film. harala gürele çölde koşturup dururken ben ekran başında yoruldum, gene ben ekran başında şıp şıp ter akıtırken amerikalının çölde saçlarının bozulmamasını şaşkınlıkla izledim.

güneş ile doğan şehir var ya, biz bu filmi sevmiştik.
    (man on the moon, 23.07.2007 22:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil