belki ilginizi çeker
  1. · loreena mckennitt
  2. · tabu diyalogları
  3. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · erkekte ses tonu
  7. · disko kralı
  8. · sex with chair
  9. · yorgun mayıs kısrakları

the mask and the mirror  

1. enfes girileriyle sözlüğe renk katan, iyi ki yazar olmuş dediğim nesildaşım. epey uzun süren nick arayışından sonra gayet güzel bi nick buldu kendisine, tebrik ediyorum. şöyle bi baktım da şiirlerle ilgili epeyce girisi var. gerçek bir şiir severdir, daha da yazsın paylaşsın bizimle sevdiği şairleri ve onların şiirlerini. yalnız bu tutkusuna aldanıp melankolik bi tip olduğunu sanmayın, aksine gayet hayat dolu, neşeli bir kişiliği vardır. eğlencelidir, güleçtir, sevimlidir. sıkıcı derslerden birinde benim hocaya dellenmem sebebiyle, saclarımla oynayıp kaşıyıp kabartmama koparken, bundan beş on dakika sonra dersin ortasında kendinden gecip şarkı mırıldanıp yanındakileri dumura uğratmışlığı vardır*. bıcır bıcır bir şeydir bu kız, valla iyi ki geldi be*.
    (dizzy miss lizzy, 20.04.2009 21:05 ~ 21.04.2009 22:23)
  2. 6. nesil yazar arkadaşım,geç de olsa öncelikle hoş gelmiş demek istediğimdir.tam biir şiir tutkunudur.bir çok şiiri ezbere bilir,bu konuda şaşırmama neden olur.çünkü hafızası bir tek şiir ve şarkı sözleri üzerine çalışır.yüz,isim yer yön hafızası gibi günlük hayatta daha çok işe yarayan şeyler konusunda vasatın altındadır.dersler konusunda şiir ve şarkılara verdiği özen ve önem verse nerdeyse okul birincisi olacaktır.bir çok paylaşımlarımız vardır kendisiyle,aynı yurtta kaldık,aynı okuldayız,hatta aynı grupta olmakla beraber numaralarımız alta alta olması dolayısı ile en çok vakit geçirdiğimdir.kendisi bende alışkanlıktır.aynı yurtta kalıp,her gün okulda beraber olduğumuz halde oda telefonlarından saatlerce konuşup,yine aynı yurdun farklı odalarında msn de muhabbet etmişliğimiz çoktur.aslında yazacak bir çok şey var olmasına rağmen aklıma gelen kısmı budur.ha bir de adım atmak konusunda problemler yaşayandır.karşısındaki kendisine on adım atarken,o geriye adım atmak konusunda ısrarcıdır.bir de şu an beni uyuz etmektedir,birazcık da inatçıdır.
    (kırmızıkanguru, 07.05.2009 00:15 ~ 00:30)
  3. (bkz: depresif)
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 07.05.2009 00:19)
  4. (bkz: mirrormask)
    (bkz: serbest çağrışım)
    (bülend, 07.05.2009 00:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil