belki ilginizi çeker
  1. · menekşe ile halil
  2. · eski sevgiliye istiklal marşı nı okutmak
  3. · karate kid
  4. · etap marmara
  5. · ben eskilerdenim tribi
  6. · istiklal de tuvaletine işenebilecek mekanlar
  7. · chill out
  8. · taksim de kız atılabilecek oteller
  9. · türbanlı gotik
  10. · conrad
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · beşiktaş
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · aşk ı memnu
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · kara çarşaf serbest bırakılsın
  9. · tüyap 26 istanbul kitap fuarı 2007

the marmara  

1. fitness center manzarasıyla ünlü taksimin göbeğinde yer alan otel.
    (illusion, 03.09.2004 16:30)
  2. taksim'in merkezindeki otobüs duraklarının karşısında gerçekten her yönden mukemmeliyetçi bir işletme.
    ilk olarak 1976 yılında intercontinental oteli olarak işletmeye açılmıştır. 1980 yılında el değiştirerek etap marmara ismiyle devam etmiştir. 1990 yılı mayıs ayında bir kez daha el değiştirmiş ve o tarihten bu yana the marmara istanbul adı altında faaliyetini sürdürmektedir. personele ait kütüphanesi dahi vardır.
    (trouble everyday, 28.10.2005 23:53 ~ 29.10.2005 11:45)
  3. değerli insan rahmetli mina urgan bu otelin ismi ile ilgili soyle demişti: "the" nitelemesi ingilizcede özel isimlerin önüne gelmez. marmara özel bir isimdir. ozel ismin önüne 'the' ekini getirip hem ingilizceyi hemde türkçeyi aynı anda katletmek ne büyük zekadır...
    (boco, 29.10.2005 00:40)
  4. taksimdeki otelinde minnacık havuzu olan, nasıl beş yıldızlı burası dedirten otel.
    (minik kus, 02.07.2007 00:01 ~ 00:07)
  5. taksim'deki çok bilinen otelinden başka, pera, esma sultan, çamlıca, pendik, suadiye, bodrum, antalya ve manhattan'da da şubeleri bulunan oteller zinciri.
    (ağ kablosu, 02.07.2007 00:05)
  6. (kartonadam, 02.07.2007 00:09)
  7. en üst katında (-ki asansörle r ye basınca çıkılan yermiş r ise roof demekmiş bende çok cahil cüheylan bir şey imişim) 33lük birayı 15milyona satan tepe lounge diye bir cafe barı bulunan 19-20 katlı otel. 18 de olabilir bilmem
    (chladoceran, 10.08.2007 22:37 ~ 22:37)
  8. en üst katındaki cafe de insanları dumur eden otel. şöyle ki arada sırada arkadaşlarımı oraya götürürüm (sadece götürürüm ama fiyata karışmam o kadarda şerefsizimdir) neyse genelde pek kimse bilmez otelin üst katında cafe olacakdamuhteşem manzararsı olucak falan herkes oteli sırf dönerkapının önündeki penguen amcadan ibaret zanneder. neyse götürdüğüm arkadaşlar genelde üniversiteli hayatın başında toy insanlar olduğundan oturur oturmaz hemen ulen burası cok taşaklıymış hemen fiyata bakalım ne iççez diye garsonda mönü yü isterler. bundan sonraki davranış her götürdüğüm insanda aynıdır;

-hımm
    +humm
    -hımm
    ben-ee ne istiyorsunuz
    +olm fiyatlar nerde lan
    -he bulamadım bende numaralar var burda

(işte bu, cafenin sahibi nasıl manyak bir adamsa fiyatları hemen ismin başında yazmış ama o kadar uçuk ki herkes numara zannediyor yanındada ytl fln yazmadığı için afallıyor insan örn; 7su 9soda 1450bilmemne şarap)

ben-olm o yandaki numaralar fiyatı bunların
    (bundan sonrası gözlemlerime göre gene her insanda aynı şekilde bir tepkiye neden oluyor)
    -hımm
    +humm
    -fiyat diyosun
    +hımm iyiymiş walla
    -ben bi su alim dicem ama aq 7 milyon
    +evet ya soda alalım bari kola flnda 13 milyon
    -soda en güzeli soda
    +evet evet

işte böyle yani o cafede soda patlamasını ben ve arkadaşlarım yapıyoruz genelde. ama o manzaraya değer açıkcası. ha bir de bu cafenin karşısında kız kulesi tarafına ve marmara denizine dogru bakan tarafta bir restoran vardır sevgilinizle özel bir akşam düşünüyorsanız 2 kişi 350 milyona güzel bir yemek düzenleyebilirsiniz.
    (chladoceran, 03.07.2008 18:36)
  9. taksim meydanından camekan fitness center ına bakarken kokoş bir teyzenin koşu bandından düşüp cama tökezlediğine şahit olduğum otel.
    (trasker, 03.07.2008 18:44)
  10. (kaan zender, 03.07.2008 18:46)
  11. bir kız arkadaşım tarafından benim hakkımda söylenen "katharsis'i gördüm ya; the marmara bile deva olamaz artık" cümlesini hatırlamama sebep olan "büyük" otel.
    (katharsis, 03.07.2008 19:11 ~ 12.08.2008 17:24)
  12. hepsinde aynı ilgi ve alaka sabit midir bilemem ama pera'daki hotelinde son derece memnun bir servis gördüm..istanbul'da taksim civarlarında 5 yıldız standarda sahip bir hotelde konaklayacaklar şiddetle tavsiye ederim..
    (zeus, 09.03.2009 03:47 ~ 03:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil