görseller
the last airbender 

belki ilginizi çeker
  1. · jesse mccartney
  2. · avatar the last airbender
  3. · noah ringer
  4. · bir çarparım bir de elektrik çarpar
  5. · dev patel
  6. · avatar
  7. · avatar the last airbender
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · erkekte ses tonu
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · zongul ducks
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · yaran diyaloglar
  8. · pampers
  9. · facebook

the last airbender  

1. avatar the last airbender'ın sinema uyarlaması... m night shyamalan gibi oldukça alakasız bir birey tarafından çekilecek olan filmin 2010 yılında vizyona girmesi beklenmekteymiş.
    (everything in its right place, 23.07.2008 03:55)
  2. (bkz: avatar the last airbender)
    (everything in its right place, 23.07.2008 03:55)
  3. m. night shyamalan gibi 6. his* 'ten başka güzel filmini hatırlamadığım (sudaki kız, işaretler, köy) bir yönetmenin ellerine hunharca teslim edilmiş, gerçek oyuncularla çekilmesindense pokemon'a yaptıkları gibi çizgi sinemasını yapsalardı dediğim çizgi film (anime değil. çizimleri benzese de anime değil) uyarlaması film.

2010'da vizyona gireceği söylenen filmin oyuncu kadrosu belli olmuş:

beyazperde.com'da verilen bilgilerde: noah ringer, aang rolüyle; kesin olmamakla birlikte jackson rathbon ise sokka olarak karşımıza gelebilir. nicola peltz, katara; şarkıcı jesse mccartney ise zuko olabilir.

denilmiş.
    (beyazleblebi, 10.01.2009 20:37 ~ 20:40)
  4. prensimiz zukoyu dev patel diye bi aktör oynayacakmış nolur bu bi kabus olsun biri beni çimdirsin ve uyanayım,yahu zuko ile bu çocuğun hiçbir benzer yönü yokki,rezalet bi seçim.dev patel kim mi?buyrun:
    http://www.imdb.com/...
    (sumatriptan, 22.02.2009 11:59)
  5. zuko karakteri için yapılan seçimin pek uyumsuz olmasından dolayı çizgifilmdeki tadı vermeyeceğini düşündüğüm film olacak. zoku'nun kocaman gözleri yok ki, ama dev patel'inkiler kocaman!
    (kuroneko, 22.02.2009 12:10)
  6. söylenenlere göre tek kelime ile muhteşem bir film olmuş. tüm dünya ile birlikte türkiye'de de aralık ayında film vizyona girecekmiş.
    (zarpandit, 04.05.2009 15:50)
  7. sonunda filmden 2 kare yayınlayabildiler.
    aang ilk bakışta gözüme kilolu gelse de sonradan gözüme hoş geldi.
    çok tartışılan zuko karakteri için yorumu size bırakıyorum.

http://www.imdb.com/...
    (ucanbalta, 06.06.2009 23:44 ~ 23:44)
  8. kesinlikle avatar tadı vermeyecek ve başarısız olacak yapımdır. (bkz: önyargı). ancak köpek gibi gidip seyretçem kimse beni durduramaz bu konuda. bu kapitalizmin çarklarıyla beraber dönmek serbest piyasanın oyuncağı olmak çok keyifli bence.
    (comandante, 06.06.2009 23:50)
  9. ya bi siktir git allaşkına bu ne lan! dedirten filmdir. o ne arkadaşım o ne ya. ağlamak istiyorum sayın seyirciler. nedir yani dev patel nedir tamam eyvallah yalan yanlış bir filmde güzel oynamış ama avatar lan bu boru mu. hadi onu geçtim o yönetmen ne ya. filmlerinin kalitesini geçtim kariyerinin en bilindik filmleri korku filmleri olan bi yönetmen. vallahi saçımı başımı yolacam şimdi. bence bunun çizgi film olması çok daha hayırlı olurdu. şu 2 görüntüye bakacak olursak aangin okları çok çakma duruyor. zuko için zaten... neyse daha bunun irohu var, katarasokkası azulası var. inşallah bunlarda özellikle azulada insan gibi seçimler o saf öfkeyi yansıtacak birini bulsunlar da bari çıldırtmasınlar bizi. önüzdeki gelişmelere bakıcaz artık.
    (moonshield, 07.06.2009 00:12)
  10. www.imdb.com)" onmousedown="return bkc('3552218','www.imdb.com')">www.imdb.com da verilen cast a bakılacak olursa azula karakterinin yer almadığı filmdir, ki bu bile yeterince büyük bir hayal kırıklığıdır.
    (bkz: @2868107)
    (perfect, 07.06.2009 00:19)
  11. insanların kişilik özelliklerini hava su toprak ateş (çinliler karışmadığı sürece genelde böyledir bu zaten) olarak ayırıp bunları 4 ulus halinde işleyen anime. bu ulusların halkları genellikle ait oldukları elemente hükmetme yeteneğine sahiptir(terrakinezi, aerokinezi, hydrokinezi ve pyrokinezi). avatar olan kişi 4 elemente hakim olabilmektedir. bu hakim olmanın adı da bükmektir.
    hatta bazı kişilerin burçları bile ayırt edilebilmektedir. örneğin iroh'nun aslan, zuko'nun koç özellikleri göstermesi gibi...
    bunların dışında güzel başlayan fakat kısa sürede anlatım şekli değişen, ara sıra hataları yakalansa da zevkle izlenen çizgi dizi.
    birkaç gereksiz bölümü olmasaydı, bazı olaylar daha özenli anlatılsaydı, ateş kitabının sonlarında 6 kişi olan grubun altıncısı sıradan bir kız olacağına iroh olsaydı çok güzel olurdu.
    yine de belirtmek gerekirse o anime toprak kitabı 6. bölümden sonra the last air bender'lıktan çıkıp "toph the best earth bender"a dönüşmüştür benim için.
    keşke kişilikler istikrarlı devam etseydi, zamanla bazıları diğerlerinden çok sevilmeseydi.
    bambaşka bitebilirdi, 4 kitap olabilirdi ama sanırım zaten 3. kitapta üşenmeye başlamışlardı bile. olsun hala izliyoruz hem ailece hem arkadaşlarla.
    (sessizsakin, 23.06.2009 13:46)
  12. trailer'ı için buyrun.

http://www.facebook.com/...

şimdi iş başa düştü animesini seyredicez.
    (asymmetry, 25.06.2009 23:35)
  13. http://www.youtube.com/...

gece gece dibimi düşüren fragmanı ..
    (ulanyinemiben, 28.06.2009 00:56)
  14. bu film için seçilen oyunculara bir baktım da, inanılmaz bir önyargı oluşuyor insanda.

hayır diyorum ki, madem alakasız alakasız tipler seçecektiniz, hiç değilse karakterleri seslendiren çocukları falan oynatsaydınız da, oradan bir aşinalığımız kalsaydı. peh.
    (yata yata paslandık, 28.06.2009 10:20)
  15. uip filmcilik tarafından vizyona çıkarılacak filmin bir de türkçe seslendirmeli (yamulmuyorsam yetkin dikinciler tarafından seslendirilmiş) fragmanı çıktı. bu bende, filmin türkiye'de türkçe dublajlı olarak çıkacağı, gibi kötü bir his uyandırdı. umarım sinemalarda iki dil seçeneği sunarlar. çok iyi ingilizce bildiğimden değil, orjinal repliğin türkçeye çevrilirken ağız hareketlerine uyması için baya yontulması , sese oyuncuların gerçek duygularının geçirilememesi (aşırı tepkiler, bağırmalar, ağlamalar vs.) ve iğreti durması gibi dublajdan kaynaklanan sebeplerden dolayı genelde filme konsantre olamadığım için bir de altyazılı versiyonunun çıkacağını umuyorum.

türkçe seslendirilmiş fragmanı izlemek istiyorsanız buyrun; http://sinema.ekolay.net/...
    (coldjoke, 29.06.2009 04:07 ~ 04:17)
  16. ülkemizde 23 temmuz 2010'da gösterime girecek olan m night shyamalan filmi...
    (mgun, 21.09.2009 01:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil