görseller
the incrediblesthe incredibles
the incrediblesthe incredibles
belki ilginizi çeker
  1. · holly hunter
  2. · tony rydinger
  3. · inanılmaz aile
  4. · patronu duvara fırlatmak
  5. · pixar
  6. · sendrom
  7. · wall e
  8. · bolt
  9. · violet
  10. · itfaiyenin kedi kurtarması
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · author gibi erkekler
  3. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · call of duty modern warfare 2
  7. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  8. · gözyaşı
  9. · gürcan bilgiç

the incredibles  

1. senenin en iyi animasyon filmi olacağı hakkında en küçük bir şüphe bile duymadığım animasyon filmi..ustalar birleşmişler (bkz: pixar) (bkz: walt disney) ve yapacaklarını yapmışlar..acaip komik olacağına ve oscarı kapacağına eminim..
    (zeus, 14.11.2004 01:54 ~ 02:16)
  2. filmdeki animasyon teknikleri ve kullanılan teknolojiler muhteşem.karakterleri çok gerçekci yapmışlar ayrıca konu olarakda boş bir film değil nede olsa aile bağlarını işliyor.ben artık büyüdüm çizgi film mi izleyeceğim mantalitesinden sıyrılıp gerçekten izlenmesi gerektiğini düşündüğüm bir sanat yapıtı.
    (epakman, 23.12.2004 16:12)
  3. 14 ocak'ta vizyona girecek olan pixar yapımı animasyon, sinemadaki yaş ortalaması 4'ün üstünde olmasa bile gitmek gerekli.
    (spitfire, 09.01.2005 09:08)
  4. süper eğlenceli animasyon. pixar gene kendini belli etmiş. zaten oscarı da kaptılar. karakterler bir çok animasyona göre oldukça başarılı (özellikle jack-jack). özel yetenekler (ki filmin temel konusu) gayet yaratıcı. filmin içinde bol bol espri de var. animasyonların artık sadece çocuklar için yapılmadığının kanıtı resmen. mini animasyon olarak hazırlanan jack-jack attack kısmı özellikle koparıyor (bakıcının çıldırma bölümü). kesinlikle izlenmeli.
    (marla singer, 06.06.2005 23:35)
  5. kronik depresif bünyelere, bunalım önleyici olarak tavsiye edilebilecek animasyon filmi.
    (nepenthe, 25.09.2005 06:40)
  6. bünyesinde koca götlü bir süper kahraman barındıran eh işte seviyesinde animasyon filmi.
    (dilemma, 11.02.2006 12:18)
  7. muhteşem bir animasyon filmi. animasyon sevenler için kaçırılmaması gereken bir başyapıt. kayıp balık nemo 'yu geçmiş. izleyin gülün eğlenin...
    (betty blue, 11.02.2006 13:57 ~ 22:47)
  8. 10 adet annie ödülü almış, karakter seçiminden seslendirmesine, kurgusundan müziklerine bence pixar'ın şimdiye kadar çıkardığı en iyi iş...
    (dunya zikime eyfel dotume, 30.08.2006 21:41 ~ 20.09.2007 21:48)
  9. muhteşem bir hayal gücüyle hazırlanmış,etkileyici görselliğiyle arka arkaya 3 kez izleyebildiğim animasyon filmi.
    (hiperguner, 01.09.2006 16:09)
  10. bir animasyon filminden beklenmeyecek kadar adrenalin salgılatan, karakterlerin jest ve mimiklerinin sizi filmin içine hızla çektiği başarılı animasyon filmi..
    (gudu bet, 05.12.2006 16:32)
  11. şu ana kadar neredeyse tüm animasyonları izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki; bir çok açıdan en iyisi budur. belki mizah anlayışı bakımından daha iyi örnekler sayılabilir ama çizimler, tasarımlar, dokular, animasyonlar açısından bir benzeri daha yoktur. okyanus animasyonu bile finding nemodan daha iyidir kanımca. zaten filmin dvd ekstrasında bahsedildiği üzerefinding nemoiçin 20 küsür set planlanmışkenthe incrediblesiçin 120 den fazla set çizilip tasarlanmış.

kesinlikle izlenilmeli.
    (telesekretere konuşabilenlerdenim, 01.04.2007 01:06)
  12. dolu dolu bir film. 115 dakika sürüyor, normal film süresi ancak sanki bir dizinin tüm sezonlarını bir oturuşta izlemişsiniz hissine kapılıyorsunuz. espriler çok fazla değil, sadece gülümsetiyor, kahkaha atmıyorsunuz; buna karşıt mükemmel bir aksiyon filmi olmuş, pixarı tebrik ediyoruz.
    (il faut, 07.05.2007 23:27 ~ 23:28)
  13. disney'in yaratmış olduğu yeni kahramanlardan.tam bir süper aile.
    (ceyus, 11.10.2007 23:59 ~ 12.10.2007 14:00)
  14. özellikle incredible ailesinin komşusu olan "üç tekerlekli bisiklete binen velet" ve "bomb voyage" karakterleri beni en çok güldüren tarafları oldu. süper kahramanlarla bu kadar güzel dalga geçilemezdi. pixar animasyonlarında asıl karakterlere değil, ikinci üçüncü önem sırasındakilere dikkat etmek lazım bence, zira aralara çok güzel enstantaneler kondurabiliyorlar.
    (evilmaddox, 18.07.2008 11:58)
  15. ' üç tekerlekli bisiklete binen velet' * için bile kez ve kez izlenebilecek bir filmdir kendisi. koyun 'ben animasyon sevmem ya' diyen adamın önüne, izledikten sonra ' ben animasyon sevmem ya, the incredibleshariç ' diyerek devam etsin hayatına. efendim ailenin syndrome adlı canavarı da unutulmamalı. su üstünde koşması mı dersiniz, verdiği tepkiler ve mimikleri mi dersiniz hepsi bir harika. katıldığı yarışsa yeme de yanında yat.
    bir de edna vardır ki akıllara zarar. bildiğin modacı yahu.

*şimdi dönelim velede;
    gözüktüğü hepi topu 3 sahne vardır ve filmde yaklaşık 40 saniyelik dilime denk gelir bu. işte o 40 saniye sizi sizden alacak olan saniyelerle eş zamanlıdır. ' tipe bak yaa, asads, geri gel geri ' şeklinde dokuzuncu ve on birinci kez izlenir.
    bu veledin gözüktüğü ilk sahne filmin yaklaşık 16ıncı dakikasında tekabül eder ve kendisi ağzını açmasa bile o ibiş tipine gülmemek mümkün değildir.
    oynat uğurcum öhöüm.
    sonra gelelim ikinci gözüktüğü sahneye. bu da 29uncu dakikadır.
    - türkçe seslendirmeli spoiler-
    i *: hey, sen ne bekliorsun?
    v *:bilmiom belki değişik bi şey yaparsın.
    - türkçe seslendirmeli spoiler -
    üçüncü ve son gözüktüğü sahne ise 102inci dakikaya denk gelmektedir.
    v: gerçekten inanamıyorum.

ne yani bu mu şimdi komik olan diyecekler için dakikalar itinayla belirtilmiştir.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 01.05.2009 23:59 ~ 23:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil