görseller
the golden girls 

belki ilginizi çeker
  1. · altın kızlar
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · aşk ı memnu
  4. · ugg
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · keşfettiği gezegenin adını osman koyan bilim adamı
  9. · geyik sikmek

the golden girls  

1. ikinci baharlarını yaşayan üç kız kurusu ile bunlardan birinin, dorothy'nin, annesi oolan üçüncü baharını yaşamakta olan tonton ninenin sitcomu
    (azwepsa, 06.11.2004 11:55)
  2. eskiden ailece severek izlediğimizi hatırladığım dizilerden, şimdi rtlde yayınlanıyo, zaten ordan hatırladım fekat almancamız yok
    (greeen, 07.05.2005 02:22)
  3. alf in en çok sevdiği dizi.
    (şapkalı a, 07.12.2005 02:41)
  4. sanırım türk versiyonları 1996 yılında yataş'ın reklamında oynamışlardı. aynen şöyleydi:
    1. kız-kızlar annemi bulamıyorum
    2. kız- lavabonun deliğine baktın mı?
    3 kız- sahidende baktın mı?
    1.kız- dün gece odasından garip sesler geliyordu, gittim baktım uyuyordu..
    o sırada anne gelir
    anne- senin o makyajsız suratını görmemek için uyuyor numarası yapmıştım
    1. kız- anne nerelerdeydin?
    anne- yataş puffy center'daydım, gittim, denedim, beğendim, aldım..
    2. kız- yoksa banada mı aldın?
    anne- yoo bu ikiz yatak, oh şu rahatlığa bak..
    (bambuk, 28.04.2006 16:02 ~ 01.04.2009 21:53)
  5. dorothy: uzun, ince, aklı başında olan ama o da mantık abidesi be kardeşim.
    blanche: erkek delisi
    rose: saftirik
    sophia: en sevdiğim, en yaşlısı, dorothy'nin annesi. blance'a da habire laf sokardı.

isimleri karıştırmıyosam tabi.
    (viola, 06.05.2006 00:02)
  6. bu dizide blanche ve sophia'nın birbirine laf sokması muhteşemdi. ayrıca sophia kendi kızına, yani dorothy'e laf sokmaktan çekinmezdi. izlemesi çok zevkli bir diziydi. galiba digitürk'te hala yayımlanıyor.
    (chrystal, 06.05.2006 09:27)
  7. eskiyi hatırlayıp özlem duymak isteyenler için introsu;

http://www.youtube.com/...
    (guenhwyvar, 22.09.2006 11:11 ~ 23.09.2006 00:22)
  8. altın kızlar dizisi şimdiye kadar yapılan bir çok diziye ilham kaynağı olmuştur kanımca. keza dizide bir bayan çok akıllı olup grubu toparlar, akıl verir, başı dertte olana yardım eder, mutsuz olanı çok iyi teselli eder. diğer aile mensubu çok süslüdür. erkeklerle duygusal yakınlaşmalar içine girmek ister, diğerlerinden daha bakımlıdır. diğer aile mensubu ise daha br şaşkındır, sakardır. sürekli komiklik, şakalar, pot kırmalar da bu şahıs tarafından gerçekleştirilir. farkındaysanız yıllardırdır çekilen dizilerde bağyanlar genelde birarada olup bu rolleri üstlenirler. karakterlerin birbirleriyle örtüşen bir çok davranışı gözlemlenebilir. bir nevi o iskelet üzerinden inşaatlar sürmektedir. yine de hiçbiri altın kızlar tadı vermez..
    (gudu bet, 22.09.2006 12:53)
  9. beatrice arthur'u halama çok benzettiğim ve ilk gençlik yıllarımda severek izlediğim unutulmaz dizi.
    (anarsist, 22.09.2006 12:57)
  10. +kızlaaaar annemi gördünüz mü?
    -lavabo deliğine baktın mı canım?

şeklinde bir introyla başlıyordu yamulmuyorsam 80 lerin manyak dizilerindendir.
    (genius kusagami, 18.02.2007 13:36)
  11. seneler önce yayınlanan bir sitcomdu.yanlış hatırlamıyorsam birinin adı sophia olan 4 yaşlı evde kalmış kadını barındıran,komik bir diziydi.
    (rhododendronluteum, 08.11.2007 22:12)
  12. yaşlı anne rolündeki estelle getty 22 temmuz 2008 de vefat etmiştir. hiç unutmayacağız seni sophia
    (genius kusagami, 24.07.2008 11:55)
  13. 80 sonlarıydı sanırım, çocukluğumda izlediğim beş yaşlı teyzenin bir evdeki yaşamını anlatıyordu, hayal meyal hatırlarım hala ama aralarında en yaşlı olanı çok gırgır ve ilginç gelirdi bana, ismi sofia idi;
    genç kızlığından bahsedip "yıl 1932 sicilya" derdi.

kolundan çıkartmadığı lv çantasını yatarken bile koynuna sokardı, herkese laf geçirmek için uğraşıp birinin açığını yakalamaya çalışırdı, lanet bi tipti, herkesin kabusuydu.

her komedi dizisinde olduğu gibi 5 kardeşten biri saftı ve salaklığıyla dikkatleri üzerine çekerdi.
    biride çok iri yarı ve karttı.

herşeye rağmen uzun dönemler boyunca izlediğim diziye şimdi bir kamyon laf ediyorum...

(bkz: insanoğlu nankördür)
    (nayganat noyan, 08.02.2009 15:51 ~ 15:52)
  14. yerli versiyonunun türkan şoray, filiz akın, fatma girik ve hülya koçyiğit dörtlüsüyle çekilmesi beklenen dizi. kadro bir araya gelmiş ama çekimler başlamış mı bilemiyoruz. insan merak ediyor bu dörtlüyü bir arada.
    (guanoapes, 22.03.2009 12:20)
  15. dorothy nin hayata veda ettigini üzelerek bildirmenin yanısıra bir zamanlar evlerimizden cıkmayan bizden birileri gibi olan saygıyla anımsanacak kahramanlara ve içeriğe sahip olan dizi.
    (rodor, 26.04.2009 15:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil