belki ilginizi çeker
  1. · the crow wicked prayer
  2. · edward furlong
  3. · the crow
  4. · david boreanaz
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · google wave
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · john myung
  9. · within

the crow 4  

1. orijinal adı the crow: wicked prayer'dır. 2005 yapımı filmin yönetmeni lance mungia'dır..

başrollerinde american history x'ten hatırlayacağımız edward furlong ve angel'dan hatırlayacağımız david boreanaz oynamakta.

konu mahşerin dört atlısını ele alıyor (veya ben o kadarını anladım).

kısaca şöyle açıklayabiliriz sanırım; jimmy cuervo* iyiyi, luc crash* ise kötüyü canlandırmış. her ikisi de zaten gayet başarılı, film tam bir şölen..
    kesinlikle izlenmesi gerekenlerden..
    (gxix, 23.12.2006 16:33)
  2. jimmy cuervo*, filmin içinde makyajı yapıldıktan sonra inanılmaz derecede nurgül yeşilçay'a benziyor. görsen kardeş sanarsın.
    (gxix, 23.12.2006 16:36)
  3. dün kiralayarak izlediğim the crow serisinin en boktan, en rezil filmi. edward furlong iyi oynasa bile kurtaramamış filmi yazık etmiş kendine. konu iyi anlatılamamış, kurgu kötü, oyunculuklar desen ilkokul müsamerelerinde bundan çok daha iyi oyunculuk vardır. zaten the crow salvation da işin bokunun çıktığı anlaşılıyor. ilk filmdeki tadı asla bulamayacağınıza kesin kanaat getirerek. izlememinizi tavsiye edilir.
    (uzayi kurtaran dunyali, 22.09.2008 14:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil