cuma günlerini cumartesiye bağlayan gecelerde, 23.00 - 01.00 arası itü sözlük radyosu'nda yayında olacak olan program. program "ortaya karışık" konseptiyle yürüyecemiş ama her türlü istek şarkı da--imkanlar dahilinde--çalınacakmış. hatta her hafta dj'in tamamen öznel bakış açısıyla seçeceği "en iyi istek şarkı"nın sahibi çeşitli şekillerde***ödüllendirilecekmiş. bu hediyeleri toplu halde verebilmek için dj arada bir istanbul semalarında görülecekmiş.
zamanaşımına uğrayan giriye gelen düzeltme: "böyle bir program aslında yok."
tanıdığım en sağlam müzik zevkine sahip adamlardan biri yapacağı için aşağı yukarı ne doğrultuda gideceğini kestirebildiğim program. anında ilk istek parçamı da yapmış bulunmaktayım. hayırlı uğurlu olsun diyoruz..
geri zekalı, sümüklü, salak ve aptal misafirler yüzünden yarısını kaçırdığım, kaçırmadığım yarısı süper olan, ancak kaçırdığım yarısının da süper olduğumdan emin olduğum; thecrimson sevimliliğinin kaçırılmayası programı.
dj'in "ankara'da bir konsere katılabilecek çok az sayıda insanın dinleyebileceği bir program için amaçsız bir hareket, gereksiz bir aksiyon. ama yaptım bir kere..." dediği de rivayet ediliyor.
ayrıca sözler herhangi biri tarafından tahmin edilemezse biletler "ben o konserlere gidebilirim ve gitmek istiyorum." diyen insanlar arasında rastgele paylaştırılacakmış.
***"deftones - knife party" çalıyor
program: "the crimson nights" (aac+)
5 dinleyici takılıyor
dinleyenler: evilmaddox, naturalblues, obi two kenobies, psikopat yazar, siyahtüylüyeşilgözlükedi
en son şunlar çalındı
megadeth - promises (23:16)
katatonia - evidence (23:12)
metallica - turn the page (bob seger cover) (23:06)
ben harper - alone (23:02)
death - voice of the soul (22:58)***
şu durumda thecrimson a şapka çıkarmama, öte yandan da türk telekom a sayıp dökmeme neden olan programdır.*
uzun zamandır merak ettiğim halde bir türlü dinlemeye fırsat bulamadıgım programdı, bugune kısmetmiş diyor, mutlu mesut bir köşede dinliyorum, gerçekten güzel be, hep dinlenmeli bu güzel şey. pearl jam de çalarsa öpeceğimdir tanımasam da kendisini.
edit: evet, pearl jam çalarak öldürücü darbeyi vurmuştur, cüce can çekişmektedir ''istanbul -henüz gece olmasa da- ve yağmur... bu kadar mı olur ya?'' diye diye!
dj inin şahane müzik zevki ve nezaketi sayesinde cumartesi akşamlarının güzelliğini katlayan programdır - mutlu mesut, elimde kahvemle dinlemekteyimdir an itibariyle.
5-10 dk içinde yayında olacak olan* bu gereksiz program gerekli bir şeyler yaparak freddie mercury'nin unutulmadığını da gösterecek, kendisini saygıyla anacakmış.
"bugün, john lennon'ın, evinin önünde öldürülmesinin üzerinden tam 27 yıl geçti. mark david chapman lennon'a tam 5 el ateş etmişti.
...
ve yalnızca bir kurşun hedefi bulmadı..."
john lennon'ın duyguları, yeteneği, eşsiz vokali ve yaratıcı sözleriyle süslediği the beatles eserlerinden, lennon'un solo kariyerinden, lennon bestelerine farklı sanatçıların/grupların getirdiği yorumlardan ve lennon için yazılmış şarkılardan özenle seçilen 27 şarkı ile birazdan yayına girecek olan program. *
(programın kalan süresi için de--her zamanki gibi isteklerinizi de memnuniyetle kabul eden--karışık bir liste var.)