görseller
the boat that rockedthe boat that rocked
the boat that rockedthe boat that rocked
belki ilginizi çeker
  1. · a whiter shade of pale
  2. · the boat that rocked
  3. · the boat that rocked soundtrack
  4. · unutulmaz film replikleri
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · domuz gribi
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · öğretmenler günü
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · sokakta oynarken eve su içmeye gitmek
  9. · türk olmak

the boat that rocked  

1. insan her filmi izlerken mutlu olmaz kolay kolay.
    insan izlediği her film boyunca hep gülümseyemez.
    insan izlediği her filmde ağlamanın eşiğine gelip sonra en büyük mutluluğu yaşayamaz.
    insan bir filmin tamamı boyunca mutlu olamaz. az önce bitirdim filmi. saat 5'e geliyor. bir kez daha izlemek istiyorum şu an ve izlerken bu akdar eğlendiğim, bu kadar mutlu olduğum, bu kadar gurur duyduğum ve yeri gelince de acayip duygusallaştığım bir film pek hatırlamıyorum. gurur duydum evet. neyden, kimden bilemezsiniz ama yapıyor işte. mutlu ediyor olm bildiğiniz. mal mal gülüyorum. 4 buçuk saat sonra öss 2009 yerleştirme sonuçları ile geleceğim belli olacak ama zerre sikimde değil lan. o derece. hey yavrum.
    (esekherif, 12.08.2009 04:52)
  2. reklamını yapmaktan gurur duyduğum, sahiplendiğim tatlı ötesi harika film. altyazısını çevirdim ben de reklam dediğim o. indirin izleyin. çogzel kendisi.
    (esekherif, 16.08.2009 00:54)
  3. bir gemiden rock yayını yapan korsan bir radyo istasyonu ve bu yayını engellemeye çalışan hükümet arasındaki mücadeleyi anlatan eğlenceli bir film.

film güzel, diyaloglar güzel, esekherifin çevirisi güzel, sen güzelsin, ben güzelim, daha ne olsun?
    (lethe, 19.08.2009 21:09)
  4. mükemmel bir film rock n roll un doruklarında.zamanında korsan yayın yapan bir radyonun içindekileri anlatıyor.ayrıca esekherifin çevirisiyle mükemmel izlenmekte.
    (dextare, 19.08.2009 21:17)
  5. yer yer gözleri dolduran, kırıp geçiren, düşündüren rock'n roll şaheseri. eleştirmenler beğenmemiş oysa ki. amerika'da pirate radio adıyla ve farklı bir montajla vizyona girecek. 20 dkya varan rakip radyo istasyonu görüntüleri de eklenecekmiş. beklemedeyim.
    (hal 9000, 23.08.2009 01:07)
  6. söyle bir şey yapılmış ki harika bile olmuş:
    http://www.otekisinema.com/...
    (esekherif, 24.08.2009 03:39 ~ 03.09.2009 00:54)
  7. dün bu filmi yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş duyurular kısmında önermişti..tam metni hatırlamıyorum ama duyuru :

''eğer eğlenceli bir film arıyorsanız the boat that rocked filmini önerebilirim..izleyip de beğenmezseniz gelin beni bulun ama beğenmeyenin insan olduğundan şüphe ederim..''

şeklindeydi..

sözlük kullanıcı adı'nı hatırlamıyorum ama kendisine bir teşekkür borcum olduğunu biliyorum artık..

kesinlikle herkesin izlemesi gereken,basit ama oturaklı senaryosu,oyuncularının adeta rollerini yaşaması,doğallığı,müzikleriyle tam anlamıyla muhteşem bir film..

not : altyazı için esekherif'e ayrıca teşekkürler..
    (kişisel olmayan ileti, 24.08.2009 17:31 ~ 17:36)
  8. friendfeed'de bir arkadaşın paylaşması ve övmesi üzerine izlediğim ve bana "işte bu film bizim filmimizdir. that's it!!!" dedirten filmdir.

izlerken başlarda rock'n roll çocukları biraz kötü gösterilmiş diye düşündüğüm ama ilerleyen sürelerinde bunun gerçek olduğunu kabullendiğim; sonuç olarak kendimi iyi hissetmeme, özel hissetmeme sebep olan filmdir. aslında filmdeki grubtan biri olmak iyi hissettirdi. netice olarak bizim filmimizi yapmışlar diye düşündüğüm bir film. tam olarak bu ruhu anlatan bi film yok diye düşünmüşümdür hep. bu film işte benim düşündüğüm gibi bişey. bu filmi yapmış olmalarına çok sevindim. mutlu oldum ben.

kısacası: ruhu olan bir film bu. müziğin ruhu var bu filmde.
    (depravity, 08.10.2009 09:52)
  9. güzel bir film fakat komedi yerine geyikten biraz uzak gerçekçi bir şekilde yorumlansaydı, klişelerden uzak durulsaydı harika bir film olabilirdi. 10/7
    (arph, 09.10.2009 23:35)
  10. beni turtles ile tanıştırmış filmdir. hep beraber rock'n roll diyoruz efenim.
    (farazi, 09.10.2009 23:41 ~ 23:41)
  11. philip seymour hoffman ve bill nighy diyelim de kimler oynuyor anlaşılsın.. ayrıca sanıyorum ki soundtrack albümü çift cd olan tek film budur. baştan sona müzik, eğlence, rock n roll dolu bir film..

ps: geminin her yerinde plak doluydu.. batarken caanım plaklara acıdım lan
    (vikartindur, 23.10.2009 14:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil