the best damn thing   

adana çık aradan

1. 17 nisan 2007'de çıkacak yeni avril lavigne albümü.
    (neverwinter nights, 02.03.2007 12:44)

2. çıkmıştır kendileri, dinledik sizin için, bizim için.

efendim şöyle oluyor, elin gavuru bizdeki pop olgunluğuna erişememiş. (bak sen) bizim popçular, yaşları kemale erdikçe olgunlaşan albümler yapıyorlar deriz ya (yemişim len ben onnarı), gavur böyle yapmıyor, albümlerde müzik anlamında 2şer 3er sene geriye gitmek suretiyle; piyasaya çıkılan andaki kitleyi taze tutmuş oluyorlar.

avril hala 10-20 yaşa hitap eden şarkılarla çıkıyor piyasaya. albümün ilk iki şarkısında özellikle, genç kız veya vokalist kıkırtısından şarkı dinleyemiyoruz misal. (girlfriend ve i can do better) ben bi önceki albümde nobody's homeu dinleyince "hah bu avril de oluyo bak yavaş yavaş" demiştim de meğer ablam yeni tipiyle saçları tikky usulü yapıp kliplere girişmiş bile.

the best damn thing adlı şarkıda bi ponpon kızın gaza getirişleri söz konusu, "give me an a, give me a v, give me an r, give me an i, give me an l" şekil yapıp akrostişe girişmiş. halbuki "i'm the best damn thing your eyes have ever seen" sözü dikkat çekici, çok ince bi vuruşla güzel bi slogan olabilirdi güfteyle tamamlansaydı.

misal "senin gözlerinin gördüğü en dadından yinmez diri vicut bende" tandansında bi söz ve ıslak bi tişörtle... ehem ne diyodum? (bu tandans kelimesini de hep wondrous kullanırdı rahmetli, yad edeyim istedim)

albümün indirildikten sonra shift+delete'yle silinmeyecek şarkılarını açıklıyorum not alınız;
    when you're gone, hot, innocence ve keep holding on. diğerlerine bas tekmeyi gitsin çok lagaluga olmuş.

hele şarkılardan birinde "i'm the one; i'm the one who wears the pants" diyerek britney'e yapılan göndermeyi de çakmadık değil. oraları hatırladım da içim bi hoş oldu lan. *

sonuç olarak giricem albüm işine, görücek alem nası albüm yapılırmış nası söz yazılırmış, göstericem lan herkese. (yanlış anlaşılmasın göstereceğim şeyler farklı)

bir başka "getir şu albümü bi bakalım neymiş" programında görüşünceye dek, şimdilik hoşçakalın...
    (centrocampista, 28.04.2007 22:22)