belki ilginizi çeker
  1. · my dying bride
  2. · songs of darkness words of light
  3. · your river
  4. · the cry of mankind
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · galatasaray
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  7. · 100 opera
  8. · açıklanan mat sınavı sonrası tepkiler
  9. · şimdi seni arayacaktım

the angel and the dark river  

1. my dying bride nam dehşetcengiz ingiliz doom metal grubunun 1995 senesinde çıkardığı albümdür. daha iyi albümleri mevcuttur. ama bu da iyidir. yine bir peaceville prodüksüyonu. onların da ellerine sağlık.

1 the cry of mankind 12:13
    2 from darkest skies 7:47
    3 black voyage 9:46
    4 a sea to suffer in 6:30
    5 two winters only 9:00
    6 your shameful heaven 6:58
    7 the sexuality of hereavement 8:04

3 tane de bonus trackimiz mevcut "live at dynamo" başlığı altında. bir eindhoven konseri sırasında kaydedilmiş muhtelif albümlerden 3 güzelcik şarkıcık da bu albüme eklenmiş.

8 your river 7:58
    9 a sea to suffer in 6:13
    10 the forever people 4:22

albümde genel my dying bride havası olan o doomluğu son haddesine kadar yaşıyorsunuz. fazlaca bayabiliyor. ancak çok aşırı bunalım olduğunuz dönemlerde dinlenilesi. durup dururken dinleyip de canınızı sıkmayın derim. veya belkide ben bu albümü çok canım sıkkınken dinlemiştim ilk. bir pavlov deneyi durumu olabilir. bilmiyorum. dinlemiyorum. aslında şu an dinliyorum. güzel aslında. evet güzel güzel. buyrun siz de dinleyin. (bkz: şizofreni) (bkz: ne dediğini bilmemek) (bkz: kendi kendine konuşan insan modeli)
    (tuygun, 13.05.2006 21:53)
  2. my dying bride ın elime geçen ilk albümüdür.artık bu nedenden midir başka bir nedenden midir bilmem diğer albümlerden birazcık daha fazla severim bunu.bana göre en büyük doom klasiklerinden olan a sea to suffer in parçasını da barındırır bu güzide albüm.
    (floydzede, 13.05.2006 22:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil