gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · sevgiliden uzak kalmak
  9. · cem uzan vaatlerine inanan insanlar

the air i breathe  

1. bir sürü benzeri olan, 2007 yapımı uyduruk bir brendan fraser filmi... bi de dangalak bi kadın var, adını hatırlamadığım şu an... buffy de mi ne oynuyor tam hatırlamıyorum...

ukte*
    (orochimaru, 13.07.2008 22:35 ~ 22:35)
  2. klasikleşmeye başlamış olan farklı farklı insanların öykülerinin bir şekilde bir yerlerde kesişmesi durumunun anlatıldığı bir filmdir. filmin konusu ne kadar klişeleşmiş de olsa diğer benzerlerinden ayrılabileceği ve hatta sadece bunun için bile izlenebilecek olan nokta oyunculardır, oyunculuktur bence.

şöyle bir isimlere baktığımız zaman birbirinden ayırmaksızın başta andy garcia olmak üzere brendan fraser, sarah michelle gellar, kevin bacon ve sürpriz rollerde emile hirsch ile julie delpy iyi oyunculukları izlenebilir.
    (kejura, 06.09.2008 17:10)
  3. serbest çağrışım
    morpheus: do you think it's the air you breathing now?
    (ne içersen iç su iç, 06.09.2008 17:37)
  4. iyi başlayan, vasat devam eden, sıçarak biten film. ayrıca imdb'den 8,2 puan alarak sitenin fasonluğunu da ortaya çıkarmıştır. bi gaza geldim julie delpy var diye izledim, ablanın yüzünü de 30 saniye gördük...
    daha önce onlarca kere izlediğimiz "hayatların kesişmesi" hikayesini de berbat işlemişler. hele kronolojisini anlamak için hiç kasmayın, sonuçta ilginç bir yapıya sahip olmadığını anlıyorsunuz.
    he vakit kaybı değil bu film, ama sadece 95 dakikalık bir çerez.
    (nebkheperouri, 11.02.2009 00:52)
  5. beğendiğim film. evet hikayede küçük kopukluklar vardı inkar edilemez. ama oyunculuklar iyiydi. (özellikle az laf çok işle brendan fraser) ayrıca ufak ayrıntılardır bu filmi güzel kılan gözümde. karakterlerin gerçek adının söylenmemesi, takma isimlere sahip olmaları (love, pleasure, sorrow, happiness) ve bu takma isimlerin filmi parçalara ayırması güzel ayrıntılardı. keşişen hayatlar teması her ne kadar daha önce işlenmiş olsa da bu filmi izleyip bitirdiğinizde bir çember etrafında bir tur atmış gibi bi hissiyata kapılıyorsunuz. bu da onu farklı kılıyor. izlenebilir.
    (dünyanın en yüzeysel adamı, 27.06.2009 16:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil