the acme 

adana çık aradan

1. nikinin aslında acme olması gereken fakat acme kullanıcı ismini daha önce aldığı ama ertesi gün hiçbir şekilde login olamadığı gibi itüsözlüğün pek iplemeyerek mailine ikinci kez şifre göndermediği, bunun üzerine "ne yapsam ne yapsam" diye düşünürken en sonunda böyle gubidik bi rumuzla alemlere akan insan.***
    (bkz: kendi nicki altına giri girmek)
    (bkz: başlığın yazarın üstüne kalması)
    (the acme, 01.11.2004 23:03 ~ 14.01.2005 23:26)

2. itusohbet,sozluk ve msn listesinin baş geyikçisi kişilik. aynı zamanda nickaltısına yazılmasını isteyen kişilik. cnbc-e deki hatunlara hastadır bi de bu.*
    (comatose, 19.01.2005 01:23 ~ 01:33)
  3. cep telefonuyla bile güzel fotoğraflar çekebilen, acilen bir fotoğraf makinesi almasını dilediğim* arı.
    (comatose, 28.01.2005 01:14)
  4. bana çok büyük kıyak geçen ,sırtta hacca götürüp getirilse borcu ödenmeyecek olan kafa adam.* *
    (esrevnoc, 28.01.2005 01:22)
  5. sağlam espri anlayışı olduğu her halinden belli olan, biyolojiye takmış, organizmadır metabolizmadır diye kafayı yememesi temenni olunan kimya mühendisi adayı.
    (ninca, 27.04.2005 23:25)
  6. çelsi* sempatizanı, beşiktaş taraftarı arı.
    (comatose, 27.04.2005 23:38)
  7. itükampüs denilen nick altı giri girme sarayının çökmesi sonucu bir nevi teşekkür beyaanatının burda yapmak zorunda kaldığım için şimdiden sözlüğün ebesiden özür dilerim
    the acme; sima olarak tanımama rağmen hoş ve muhabbetcan bir kişiliğe sahip olduğunu bildiğim "bağra basılan taş kıvamında" yazar arıdır..çekim alanımı da işgal etmektedir utanmaz ahlaksız*..severek takip ettiğimiz de bilmesi gerekmektedir..

meraba meraba!!
    (bkz: anladın sen anladın)
    (zeus, 02.05.2005 12:48)
  8. bulduğu her fırsatta kendisine nick altı yazılmasına dair isteğini tekrarlayan, küçük çocuklar gibi nick altıı bühühü diye ağlayan bir sözlük yazarı. bu arkadaş, hayatının en büyük hatasını birkaç yıl önce yapmış ve itü kimya mühendisliğini tercih etmiştir. her ne kadar daha 3. sınıf derslerine başlamamış olsa da, 2. sınıf dersleriyle bile kafayı yediği gözlenirse seneye bu arıyı kaybedeceğizdir. zamanında çok yazan bir 2. sınıf itü kimya mühendisliği öğrencisine* de bu öngörü yapılmıştı ve doğruluğu ispatlanmıştı.
    pek minik olmasa da, miyop astigmat kişiler tarafından kendisi çoğu zaman fark edilemez ve bu yüzden kendisine söz verilen ödev ve inclasslara kavuşamaz. kendisine allahtan sabır ve bir an önce bu okuldan mezun olmasını diliyoruz.
    (ascella, 07.05.2005 00:53)
  9. 20 mayıs anathema konserine gidecek şanslı kişilerden olan arı. koltuğu kenar köşeymiş ama olsun. liverpool'lu abileri dinlemek için her şeye değer. kendisine şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz. ayrıca sempatizanı olduğu chelsea atkısını pek göstermemesini diliyoruz orda, zira self ayar almış olacak.
    (comatose, 07.05.2005 01:03)
  10. dahi kuzen..saatlerce otursak sıkılmadan vakit geçireceğim sevgili kuzen ve en iyi arkadaşım.
    (naime, 24.05.2005 23:54)
  11. itüfeste gelmemekte ısrar eden hayvan. ben alkol almıyom sıkılırım bahanesini öne sürse de, uğramak maksadıyla geldiğinde alıkonulacak, uzun eşekte yastık yapılacak, üstüne kusulacaktır.
    (comatose, 25.05.2005 00:20)
  12. çok yakışıklı çocuktur, gönlü de boştur, dişicanlara selam eder.
    (comatose, 01.06.2005 01:19)
  13. lisede bıdı bıdı başının etini yediğim, tam kurtuldum derken karşısına çıktığım, benimle film arşivini paylaşan yazar,özlediğim arı...
    (sandra dee, 18.12.2005 03:48)
  14. çocukken izlediği tiny toons çizgi filmlerinden akla kazan acme markasını ilerde türkiyede sahiplenip bu isimde bir kimya firması kurup beni de yanına almasını beklediğim küçük padawanım. benim geçtiğim yerlerden 1 yıl sonra geçerken, onun yaşadıklarını uzaktan takip edince o 1 yılın çok da uzun zamanlar olmadığını anlamamı sağlıyor. daha ben dün bitirme tezi, tasarım projesi diye ağlarken, bir de görüyorum ki the acme mezun oluyor. aramıza hoşgeldin meslektaşım. hayırlı teskereler.
    (ascella, 09.05.2007 22:13)
  15. * mühendis..
    (the acme, 26.06.2007 20:27)
  16. a company that manufactures everything açılımına sahip, nickiyle gönüllere taht kurmuş yazar.
    (orchidaceae, 30.07.2007 13:52)