kanal 8'de hafta içileri 18:30'da gösterilen komedi dizisi. ilk izleyişte seinfeld'den sonra ikinci en iyi tv hedesi seçtiğim dizide just married ve punk dtanıdığımız ashton kutcher da oynuyor.
topher grace-eric forman laura prepon-donna pinciotti* ashton kutcher-michael kelso
wilmer valderrama-fez
danny masterson-steve hyde
don stark-bob pinciotti
tanya roberts-midge pinciotti mila kunis-jackie burkhart
lisa robin kelly-laurie forman
debra jo rupp-kitty forman
kurtwood smith-red forman
iddia ediyorum efendim, gelmiş geçmiş en komik ve en eğlendiren gençlik dizisi idi.her bölümündeki orjinal espriler,kıyafetler,saçlar,mekanlar tam anlamıyla mükemmeldi.lakin uzun bir zamandır gösterilmemekte,yok oldu, bizler de tabi ruhuna el-fatiha okuyoruz.ama hala içimizde tv8'in bir kıyak yapıp diziyi tekrar yayınlayacağına dair umut yok değil.bekliyoruz.
tv8'de ilk olarak orijinal altyazılı, daha sonralarıysa türkçe dublajlı olarak gösterilmiş mükemmel dizi. tabi ki orijinal dilinde* daha güzeldi. ama gel gör ki, artık yayınlanmıyor bu güzelim dizi. (arapçasına bile razıyız)
ps: ayrıca konunun 70 li yıllar olması da başka bir güzellik katıyor diziye tabi.
meraklılarının torrent mucizesi ile tüm bölümlerini internetten indirip izleyebileceği (türkçe altyazı nadir, ingilizce altyazı mevcuttur) uzun bir aradan sonra tekrar izlemeye başladığım gelmiş geçmiş en güzel gençlik dizisi. adeta bir efsane.
sezon 3, bölüm 11, bodrumda hyde ve fez takılıyor
kelso deli gibi içeri dalar;
kelso (süper bi heyecanla): hey çocuklar! demin dışarda kocaman bir ufo gördüm!
hyde (kelsonun heyecanını taklit ederek): aman allahım! rastlantıya bak. tam da feze senin ne kadar salak olduğunu anlatıyordum!
hyde ve fez dükkanda bekarlığa veda partisi için buluşmuştur.leo dev pastayı getirir.ortaya koyar.herkes içinden striptizci çıkacak diye beklemektedir.
hyde:leo! where is the stripper!
leo-what do we need a stripper for?we got a giant cake, man!
çevirmeye yavaştan başladığım, ilerleteceğim, tüm sezonlarını bitireceğim dizidir. bu diziyi insanlığa kazandırdığım için çok mutluyum esasında. indirin gençler, kotaları doldurun gerekirse. bu dizi için değer. artık d-smart'ınız olmasa da izleyebileceksiniz. eşekherif var çünkü. ye beybi. bi arkadaş daha var çeviren. hakkını yemeyeyim. birlikteyiz biz. ama eşekherif rocks. yeah.
seinfeld ten sonra bünyeyi gülmekten titreme krizime sokan dizi. çoğu erkeğin donna için dizinin devamını merak ettiği de aşikar. ayrıca ezik büzük oğlan ile hayallerdeki kızıl hatunun reel olamayacak kadar muhteşem aşkları da cabası.