|
|
- kanal 8'de hafta içileri 18:30'da gösterilen komedi dizisi. ilk izleyişte seinfeld'den sonra ikinci en iyi tv hedesi seçtiğim dizide just married ve punk d tanıdığımız ashton kutcher da oynuyor.
- also known as: teenage wasteland (title during development)
first aired: august 1998
status returning series: (season 7 will likely be the last)
running time: 30 min
country: united states
network: fox
- (bkz. http://www.that70sshow.com)
topher grace-eric forman
laura prepon-donna pinciotti*
ashton kutcher-michael kelso
wilmer valderrama-fez
danny masterson-steve hyde
don stark-bob pinciotti
tanya roberts-midge pinciotti
mila kunis-jackie burkhart
lisa robin kelly-laurie forman
debra jo rupp-kitty forman
kurtwood smith-red forman
- dün yayınlanan erics birthday bölümüyle koparan,manyak dizi.
- (bkz. that 80s show)
- iddia ediyorum efendim, gelmiş geçmiş en komik ve en eğlendiren gençlik dizisi idi.her bölümündeki orjinal espriler,kıyafetler,saçlar,mekanlar tam anlamıyla mükemmeldi.lakin uzun bir zamandır gösterilmemekte,yok oldu, bizler de tabi ruhuna el-fatiha okuyoruz.ama hala içimizde tv8'in bir kıyak yapıp diziyi tekrar yayınlayacağına dair umut yok değil.bekliyoruz.
- tv8'de ilk olarak orijinal altyazılı, daha sonralarıysa türkçe dublajlı olarak gösterilmiş mükemmel dizi. tabi ki orijinal dilinde* daha güzeldi. ama gel gör ki, artık yayınlanmıyor bu güzelim dizi. (arapçasına bile razıyız)
ps: ayrıca konunun 70 li yıllar olması da başka bir güzellik katıyor diziye tabi.(siyah, 15.02.2006 20:16)
- meraklılarının torrent mucizesi ile tüm bölümlerini internetten indirip izleyebileceği (türkçe altyazı nadir, ingilizce altyazı mevcuttur) uzun bir aradan sonra tekrar izlemeye başladığım gelmiş geçmiş en güzel gençlik dizisi. adeta bir efsane.
- dana gibi donna'ya "dana" diye hitap edilen dizidir.
- bu dizinin en baba karakteri hyde'ın hippi işverenidir. bir insan bu kadar mı güzel olur. (bkz: randy hickey)
(hector, 04.01.2008 00:13 ~ 00:13)
- sezon 3, bölüm 11, bodrumda hyde ve fez takılıyor
kelso deli gibi içeri dalar;
kelso (süper bi heyecanla): hey çocuklar! demin dışarda kocaman bir ufo gördüm!
hyde (kelsonun heyecanını taklit ederek): aman allahım! rastlantıya bak. tam da feze senin ne kadar salak olduğunu anlatıyordum!
gel de hastası olma arkadaş.
- leo rolünde randy hickey in gülmekten yerlere yatırdığı dizidir.
--spoiler--
hyde ve fez dükkanda bekarlığa veda partisi için buluşmuştur.leo dev pastayı getirir.ortaya koyar.herkes içinden striptizci çıkacak diye beklemektedir.
hyde:leo! where is the stripper!
leo-what do we need a stripper for?we got a giant cake, man!
--spoiler--
- comedy smartta her gün iki bölüm peş peşe gösterilen seinfeld ve frasier den sonra dünyanın en komik dizisi.
- son akşam yemeği sahnesiyle beni deli gibi güldürmüş dizidir.
(bkz: http://img166.imageshack.us/...)
|