hangi parti iktidar olursa o safta yer alan, ne zaman açsam müzik-eğlence programı gördüğüm, bi ara biz artık yobaz da değiliz diyerek şekil değiştiren takiyeci ticarethane.
birkaç günden beri kaynana semra'ya takmış kanal. yanılmıyorsam programın adı anaolu magazin, bir de psikolog çağırmışlar, kadını incelemeye almış, kıbrıs meselesi gibi tartışıyorlar hatunu. ulan onu inceleyeceğinize onu seyredenleri inceleyin belki bir sonuca ulaşırsınız.
karayip korsanları filminin akışı esnasında, zoom yapılan ve kadrajın kabak gibi ortasında bulunan sandığın üzerine ayakkabı reklamı koyarak yayıncılık anlayışını kelimenin tam anlamıyla sikip atmış bir kanaldır.
o an sadece televizyonun başından kalkıp gitmekle yetindim ama önümde "tgrt'yi yok et" diye kırmızı bir tuş olsaydı, hiç düşünmez basardım.
yönetiminin büyük bir bölümünün değişip apayrı bir yönetim ve anlayış ile yakında fox tv olarak amblemi ve içeriği ile değişecek ahmet ertegün'ün ölmeden önce ortağı olduğu kanal.
fox amblemini kullanmaya başlayan ama içeriğin değişmediği kanal. aynı tas aynı hamam atasözünü doğrulamasından korkulan kanal olarakta söylenebilir. aslında artık böyle bir kanal olmadığına göre söylenemeyede bilinir.
bugün itibariyle tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almış yeni ismi fox tv olan kanal. kendi adıma konuşmam gerekirse sürekli ilginç dizileri yayınlayıp sonunu getirememeleriyle hatırlıycam kendilerini. ilginç bir kanaldı hakikaten, bir dönem deli gibi çocuklar duymasın yayınlamışlıkları bile vardır.
türk televizyon tarihinin kapanmış bir sayfasıdır.
yıllarca huzura doğru yayınladı. huzura ermeye, kanalın büyük payını cefi kamhi'ye vererek başladılar. şimdi ise huzura kavuştular. artık, huzura foxlanın.
bunların televizyon kanalı açılmadan evvel tiyatro kasetleri vardı. türkiye gazetesi ile birlikte kupon karşılığı verilirdi. sevgili peygamberim serisi, halid bin velid, amr bin as, cafer-i tayyar gibi ilk müslümanların hayatları ve barbaros hayrettin paşa, kanije kalesi, şeyh şamil gibi tarihi türk kişi ve olaylarını anlatan, pek çoğu karton kapaklı kasetler verirlerdi. kasetlerin arkasında alo bilgi veya adını hatırlayamadığım bir dispanserin resmi olurdu.
kaset yayınının introsu, konuyla ilgili bir müzik ve hemen akabinde,
"sahibi enver ören, genel yayın yönetmeni rahim er, program sorumlusu ümit ismailoğlu..." şeklindeydi.