tevfik fikret lisesi   

adana çık aradan

1. başlığının açılmadığını görünce şaşırdığım mezunu olduğum lise. verdiği iyi fransızca ve kazandırdığı sağlam karakter özellikleriyle tanınır, tikinin itin çakalın en az olduğu özel okullardan biridir. ayrıca aşırı disiplini her normal ergen gibi bana da batmıştır zamanında.

farklılığını ve değerini mezun olduktan sonra anladım bu okulun. gerçekten söyledikleri kadar varmış dedim. şimdi hangi liseden mezun oldun diye sorulunca gururla tevfik fikret lisesi derim, hatta ara sıra mezun yüzüğümü fln bile takarım (bkz: hey gidi günler hey)
    (scorpeo, 03.02.2007 03:31)

2. ankara ve izmirde bulunana lise.
    izmir'dekinde ortaokulu okuma şansına sahip olmuşluğum vardır.kesinlikle öğrencilerine bir tevfik fikretli olma bilinci katmaktadır.
    alsancaktaki yeri harika olan(kordonun hemen arkası)spor salonu çadırdan olan(en azından ben okurken öyleydi),yanı başında her gün futbol oynadığımız sevgi yolunu barınıran güzide okuldur aynı zamanda.
    (betatron, 25.05.2007 01:04)
  3. hocalarıyla süper ilişkiler kurabileceğiniz, süper fransızca eğitim, insanlara süper çalışma prensibi kazandırabilen, bugün yıllığımı çıkarıp uzun uzun bakmama sebep olmuş, mezun olduğum lisem
    (havuç varyermisin, 01.07.2007 03:05)
  4. http://www.tevfikfikret-ank.k12.tr/ adresinden web sitesine ulaşabileceğiniz güzel okul.
    (havuç varyermisin, 20.07.2007 18:09)
  5. istisnasız hemen hemen en azından son dört yılki bütün güvenlikçileri kafa olan zaman zaman acaba bilerekmi böyle seçiyolar dediğim gecenin bir saatinde 2 şişe şarapla okula doğru yaklaştığınızda mehyane özelliği taşıyan prefabriğinde sızılan sabah olunca da kahvaltılık bişeyler almanın dönüşünde 2 günlük sakallara laf edilip içeri sokulmadığınız ilim irfan yuvası.
    (dalai lama, 03.04.2008 19:17)
  6. türkiyede ki nadir kaliteli fransızca eğitim veren güzide okul. hocalarının bir çoğu fransız kültür merkezinde de ders verir. sağlam okuldur vesselam. bugün fransızca biliyorum diye ortaya çıkıyorsam bu okulun sayesindedir.
    je t aime tıfıl... (tıfıl bizim okulun öğrenciler arasında ki adıdır.)
    (yakışıklı değil ama karizmatik, 06.04.2008 22:46 ~ 22:48)