|
|
- erkek vücudunun sıcak nedeniyle testisleri, yani üreme hücresi olan spermleri üreten organları korumak amaçlı vücuttan uzaklaştırması olayıdır. vücudun bir modifikasyonudur. sıcakların artmasıyla doğru orantılıdır.
- (bkz: kıyamet alametleri)
(ashra, 16.07.2008 07:03)
- kimse üzerine alınmasın, milliyetçiler ayaklanmasın (yok yahu ayaklansın, çok da mesele değil) testisler vücuttan uzaklaşınca kıbrıs'ın avrupa birliği ayaklarına girip türkiye'den uzaklaşması aklıma gelir ("yes be anam" diye pankartları vardı ya, o işte). tabi bunda namert kemal'in "bu da yavru vatan kıbrıs" isimli müstehcen fıkrasının etkisi olabilir. aklımda yer etmiş, ne yapayım.
- şöyle bir gözlemim var: otururken sıcaktan kaçmak için dışarı doğru çıkıyorlar. bu arada, elbette üstündeki penisi de biraz kaldırıyor. ancak kısa bir süre sonra. ortam soğuk geliyor ve tekrar vücuda yaklaşıyor. haliyle alet gene oynuyor. sonra gene uzağa ve gene yakına. buradan şunu görüyoruz ki testisler sıcaklıklarını bir on/off kontrol mekanizması ile kumanda ediyor. bu süreç boyunca da alet ufak ufak kafa sallıyor.
- (bkz: ateş hala sıcak fazla uzaklaşmış olamazlar)
- (bkz: testislerin vücuttan hızla uzaklaşması)
- (bkz: testisler hala sıcak fazla uzaklaşmış olamazlar)
- + olum nereye gidiyonuz lan!
- abi çok sıcak bastı, biz bi dolaşıp gelelim.
- eğer zamanında olmazsa ameliyatla uzaklaştırılır. aksi takdirde leğen kemiği boşluğunda kalan testisler kanserleşebilir, en iyi ihtimalle er kişi kısır kalabilir.
- -daha hızlı koş akif daha hızlı
-koşuyorum abi ama bu köpeklerin duracağı yok ki!!
-koş sen canım koşş!
-abi?
-noldu akifim
-köpeğin tekinin ağzında top gibi bişey var!
-boşver sen onu akifim, senden bir parça olmasında!
-bende onu diyorum!
-!?!
- (bkz: ah memedim sana ben gitme demedim diyemedim)
- (bkz: gitme dur ne olursun)
- (bkz: depyar)
(camel, 16.07.2008 10:41)
- (bkz: hard candy)
- (bkz: yolculuk nereye)
- insanın kendi testislerine yabancılaşmasına neden olur. çok acı bir olaydır.
- sperm hücresi belli bir sıcaklıkta yaşamak zorundadır.dolayısıyla, ortam ısısı yükseldiği an emilesi iki testis biraz hava almak için birbirinden uzaklaşır.soğuk havalarda ise büzüşerek birbirine kenetlenip ısıyı yükseltmek suretiyle sperm kalitesini korumaya çalışır. bu durumda emmek pek keyifli değildir.relax, sıcaktan mayışmış testis daha makbuldür.
- (bkz: omuzunda testisi gelir çeşme ye)
|