belki ilginizi çeker
  1. · ldl
  2. · testosteron adam
  3. · nickini arkadaşlarına söyleyemeyen yazar
  4. · evleneceği dişide bekaret aramayan erkekler
  5. · öss tercihini sözlükten yapan insan
  6. · duyuruların aslında demek istedikleri
  7. · starbucks da doğan kız
  8. · sevgiliyle kolbastı oynamak
  9. · sevgili olarak tercih edilmeyecek erkekler
  10. · sivrisineklerin ısırmadığı insan
gündem
  1. · tanrıya sorulacak tek soru
  2. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  3. · alex hagi den daha iyidir
  4. · aşkın yedi seviyesi
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · aşkböceği
  9. · anında görüntü show

testesteron adam  

1. testesteron hormonu kullanan adamdır, vücut geliştirmecilik mesleğini icra etmektedir. kaslarının çapı genişlesin diye kullandığı hormon, cardiovascular sorunlara yol açacak kırk yaşında kalp krizi nedeniyle ölecektir.
    (mervem, 22.07.2009 04:16)
  2. testosteron adam değildir, değişik bir şeydir. testesteron ne demek, bilmiyorum zira.
    (nedensiz, 22.07.2009 04:54 ~ 24.10.2009 03:53)
  3. yapmacık ve eğlendiricilikten uzak bi abazanlığı var. sevmedim.
    (herzevekil, 23.07.2009 15:56)
  4. fatih solmaz ın yazdığı caner aydın ın çizdiği, ana kahramanın sağa sola attırdığı, gerçek yüzlerin kullanıldığı bir karikatür.

(bkz: hey gidi kemik dergisi)
    (testesteron adam, 27.07.2009 22:22)
  5. kendimi şimdi suçlu hissettim. arayanın bir yüzü aramayanın iki yüzü kara dedim arkadaşa. aradı. olmamış maalesef.
    (bkz: sana sana kız mı yok hocam)
    (asymmetry, 26.08.2009 00:00)
  6. duygusal yazardır efendim. lakin farkında değildir ki o duygusuz kızlardan bin kat iyileri iti olur, yeter ki beni dinlesin. *
    (buzdan yıldız, 26.08.2009 00:02)
  7. cinsel öge içeren girilerinde giri ve nick uyumu başlığında sürekli karşılaşacağımız yazar.şimdiye kadar 4 civarı gördüm sanırım.
    (insanmiyim, 06.09.2009 01:33)
  8. giri ve nick uyumu başlığının kendisine çalıştığı yazar.
    bende bulmuştum birtane..
    (calico jack rackham, 06.09.2009 04:05)
  9. 2009 yazı itibariyle duyurular bölümünde aşk hayatının gidişatını günbegün biz sözlükçülerle paylaşan dertli adam. ilerde neler olacağını merakla bekliyoruz. kısmet.
    (janken, 06.09.2009 04:08)
  10. seri eksi oy
    (20:27)
    almak istiyorum. insanın başına ya meraktan ya başka bişeden gelir ya merak ediyorum statü en fazla ne kadar düşüyor diye. statü kaygısı olmayan bi memeli olarak 2-3 dakanızı ayırıp seri eksi çakmanızı istiyorum. bu bişeye tepki falan değildir. sadece bunu merak ediyorum, hacklenmedim korkmayın. şuan statüm 211. kolay gelsin.
    (testesteron adam)
    (bkz: psikopat)

bakıyım vallahi psikopat.
    (naylon brando, 06.09.2009 20:33)
  11. aşk hayatından kendimi sorumlu hissetmeye başladığım yazar, adam. çekingen gibi, ama gelenekçi gibi de ama iyi. değişik.
    (mynameiselizabeth, 06.09.2009 21:11)
  12. kel,kaslı ve ldl si yüksek olması muhtemeldir.
    (helvacıoğlu blok flüt, 22.10.2009 23:02)
  13. bir yazımda abaza erkeklerden hoşlandığımı söylemiştim.
    yanılmışım..
    aaa sözlük dilinde mi yazmam gerekiyordu pardon;
    bana yanıldığımı farkettiren mastürbatör, hala fallik dönemden çıkamamış yazar.
    bu abazalıkla kendisine bol koprofili'li günler dilerim.
    (hotgirl, 09.11.2009 04:08)
  14. kaslı, geniş omuzlu, 1.84 boyunda bir beyaz türk kendileri. memleketteki hotgirl aman pardon kendi dilimde yazayım azgın kızların hepsinin .mcıklarını sulandırma kapasitesinde ve onları sikebilitysi yüksek bir arkadaştır. bu kızlara tavsiyem onu görünce kaçın, ya da kaçmayın size istediğinizi verir ama ağzınız doluyken de konuşmayın lütfen.

kısacası nesildaş bir yazar, iyi bir dost, pes de iyi bir rakiptir kendileri. tantuniyi de sever, parmaklarını da yer.*
    (comedian, 09.11.2009 05:44)
  15. o da domuz gribi hastaları arasına adını yazmayı başarmıştır. herkesin lan hafif atlatıyosun dediği hedeyle 3. gününü geçirmektedir ve derki: "hafif hali buysa ağır hali evlerden ırak"
    midede bi kusma arzusu, ishal olsam mı olmasam mı diye bağıran bağırsak, boğaz ve eklem ağrısı, hararet...

ıhlamur içiyo bi de, mandalina falan. doktor antibiyotik verdi, bide ağrı kesicili ateş düşürücü.

bunu buraya niye mi yazdım. bilgilenin. doktor diyoki domuz olmayan grip yok ve aynı doktor diyo ki bişey olmaz.
    (testesteron adam, 19.11.2009 21:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil