|
|
- tesisat döşeyen.
- çatal gösteren kişilikler bütünü.
- (bkz: pipe dream)
- bu mesleği yapanlar ortalam 15 dexterity sahibidir, çoğunluğu sırf bu teknik becerisinden ötürü hayallerimi süsler, polonyalıları makbuldur.
(bkz: polonyalı muslukçu)
- elektrik, su, yol* gibi vergi iadesi kandırıklarının projesini çizen, sonra da gelip onu yapan adamlar. aslında genelde musluk contası kaçırmaya başlayınca, evde "bilirkişi" yok ise bu adamlar çağrılır. bir conta değişimine "aaouuv, meme yapmış" diyerek 50 lira alırlar. üstüne üstlük kime ve neye "meme yapmış" dediğini anlamayabilirsiniz.
bilirsiniz, tesisatçı, sütçü, tüpçü, kasap falan hepsi azgın teke olup eve girdiklerinde mutlaka evin hanımından alırlar efendim*. o evin hanımı da kaşarize full mekanize teçhizatlıdır. "sizin eve sütçü girdi, tesisatçı" girdi geyikleri kahvelerde çok yapılır. bazen kan akar, o evlere "ambülance" girer. böyle bir önyargı mı olur lan?
şimdi; bir tesisatçının, diğer tüm "usta" tabir edilen işler için de geçerli olduğu üzere kıç çatalının gözükmesi çok mühimdir. eğilip ingiliz anahtarıyla boru sökerken düşük belli giymiş olduğunuz kotunuzun arkasından çıkan çatalınız ne kadar fazla ise o kadar usta ve "işe konsantre"sinizdir. ustalık bröveleri bu öğe üzerinden verilir. tabi ki çataldaki sivilce oranı, kıl indeksi gibi faktörler de değerlendirilmektedir.
yakında tesisatçı olup tanga giymek istiyorum, çataldan çıksın böyle seksi seksi... ben de güzelce paramı kazanayım be abla! ekmeğimdeyim ben.
tanga ve cash!(draco, 20.06.2008 16:30)
|