belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · okan bayülgen
  3. · dersim katliamı
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · umut
  9. · calor

tesadüfen geliyoruz içten içe çıldırın  

1. bursaspor maçında galatasaray taraftarlarının açtığı pankart.

http://w9.gazetevatan.com/...
    (nett, 07.03.2009 15:49)
  2. galatasaray'ın elde ettiği büyük başarıları yıllar geçmesine rağmen hâlâ içine sindirememiş fenerbahçelilerin aptal salak yorumlarına sebep olmuş, biz galatasaraylıların ise içini kıpır kıpır yapmış pankarttır. tabi bunu yaşayan bilir, oturup anlatmakla olacak işler değil bunlar. yorum demişken bir tane de örnek verelim:

''siz de haklısınız be cinconlular. hep kadıköy'de mağlubiyet hep mağlubiyet. bizden başka bi takımla oynayıp galip gelmek isteyeceksiniz tabi. :)))))))''

bu ne ezikliktir böyle yarabbim.. allah kimseyi bu durumlara düşürmesin. amin.
    (seni kendime sakladim, 07.03.2009 16:00 ~ 16:01)
  3. sakatı, eksiği, cezalısı derken, bir de üstüne üstlük 10 kişi kalan; buna rağmen parayı ya da gazı kenara itip yüreğiyle oynayarak uefa son 16'da deplasmandan avantajlı skorla dönen galatasaray'ın yine tesadüf eseri kadıköyde final oynaması ve tesadüfen kupayı almasını özetleyen slogan. dünya üzerinde bu kadar olumsuzluk yaşayan bir takımın bırakın çeyrek finali, ön elemelerde eleneceği düşünülürse pek de yanlış olmayan önermedir ayrıca.
    (blue ray, 12.03.2009 22:11)
  4. (kl7mu, 12.03.2009 22:36)
  5. söylenmesi için henüz erken olan sözcüklerdir.

kadıköy'e gitmemize henüz 6 maç var; evet kabul ediyorum, kupayı almamız gerçekten kallavi bir ihtimal oldu artık. fakat şimdi konuşup, olur da bir aksilikte "ya bir uefa kupası vardı nooldu ona" diye söz edilmesindense. 20 mayıs'a kadar susup 20 mayıs'tan sonra gevezeliğin allah'ını yapmak çok daha eğlenceli geliyor.

olacak ama, biliyorum, bu bir hayal değil ki, bir tanesi zaten var, koleksiyon hesabı.
    (mitican, 13.03.2009 03:10)
  6. bunu diyen bunu da dedi:

(bkz: metrobüsle geliyoruz)
    (sen benim bir külah dondurmam, 08.04.2009 01:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil