pfizer'in ürünü çok iyi bir deri merhemidir.yanıklarda kullanıldığında su toplatmaz,söndürür,direk acısını alır.dövme yaptırdıktan sonra tavsiye edilir çünkü kabuk bağlatmaz,derideki tahrişi götürür.süper bişi.
kulağı deldirdikten* sonra kullanılması tavisye edilir. bana ettiler. bi hafta sonra kullanmaya başladım sonuç tek kelimeyle belirsiz. daha bir kaç saat önce sürdüm. gelişmeleri dikkatle izliyorum.
her derde deva olan cimcime. düşünce dizine sürüyosun hemen iltihabı kurutuveriyor, sivilce çıkmadan sürüyosun çıkmadan sönüyor, eline sıcak su sıçrıyor daha yanık olmadan geçiriyor falan baya bi marifeti var. bi de geçenlerde kedimin gözü iltihaplandı diye bilemedim veterinere götürdüm. terramycin verdi, 30 lira aldı. şimdi kediceğize ne olsa yapıştırıyorum bu ilacı. güzel bi buluş..
her türlü yarayı iyileştirmekte üstüne olmayan merhemdir. halk arasında sarı merhem olarak da bilinir. ayrıca göz pomadı da bulunmaktadır, aynı isimde.
hassas ciltlerde alerjiye neden olabiliyor. öyle başkalarından duyup, "kullan abi, yaraları hemen iyileştiriyor" laflarına aldırmayın derim. dikkat edin. yoksa eklem bölgelerinizde oluşan kırmızı alerjik beneklerle başbaşa kalırsınız. benden söylemesi.