belki ilginizi çeker
  1. · hatundan mesaj beklerken turkcellden mesaj gelmesi
gündem
  1. · ezel
  2. · 2012
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · zongul ducks
  7. · boylumlama
  8. · zorro
  9. · çocukken korkulan şeyler

terk edilme belirtileri  

1. gelmeyen elektronik posta,
    çalmayan telefon (ne arama ne kısa mesaj),
    dakikada bir yenilenen internet sayfası,
    (görülebilecek kadar) uzağa atılmış telefon,
    cümlelerin başına konmuş soru işaretleri,
    çalma sıralamasından çıkarılmış sezen şarkıları,
    genel bir huzursuzluk hali,
    düşüncelerin ağırlığıyla bastırılmış göğüs kafesi,
    bezginlikle depresiflik arasında gidip gelen ruh hali,
    sebepsizliğin sonuçsuzluk çıkmazı,
    açık kalp muhaberesi...
    (closer, 30.01.2008 13:19)
  2. -elvan'ı gördün mü hilmi??
    -yoo beraber diil miydiniz olm siz bugün?
    -yok be üç gündür görmüyorum (ilk belirti, görüşmeler azalır)
    -arasana olm o zaman hayret bişeysin!
    -olm yüz kere aradım lan ya ulaşılamıyor ya da telefonu kapalı (ikinci belirti, telefonlara çıkmıyor)
    -başına bir iş gelmiş olmasın?
    -sanmam dün görmüş bizim erkanlar (erkan?? üçüncü belirti, başkalarıyla takılıyor)
    -aaa evet ya ben de gördüm dün onu erkanla kafede
    -hangi kafe lan?? sadece erkan mı vardı??(erkan öne çıkmaya başladı, dördüncü belirti, başbaşa biriyle görüşmek)
    -varya olm okulun arkasında bir kafe orda
    -ben dün gittim olm oraya kaçta gördün sen?? (beşinci belirti, gamsızlık okulun dibinde görüşüyor!)
    -bilmem ki 5 gibi falan dı!!
    -sabah 5 mi? (altıncı belirti, hezeyan)
    -hı-hı evet sabah namazını beraber eda etmişler ardından kafeye koşmuşlar, manyak mısın olm akşam 5!!
    -hımmm olabilir ben 2 gibi ordaydım, evini arasam mı?
    -annesi biliyor mu seni?
    -arkadaşıyım derim (yedinci belirti, kabullenme!)
    -olur ara istersen
    -ya babası çıkarsa!!
    -arkadaşısın olm nolcak ki?
    -yok olm aramıyayım en iyisi!
    -mail falanda atmamış mı??
    -yok olm ya! yok yok yok, kız kayboldu sanki!! (sekizinci belirti, fellik fellik kaçma)
    -takma kafana bir işi vardır halledince çıkar ortaya!

dıt dıt

-aha elvan'dan mesaj geldi!!!

(bkz: hatundan mesaj beklerken turkcellden mesaj gelmesi)
    (dokuzuncu belirti, mesaj bile atmıyor!!)
    (diazepam, 30.01.2008 13:44 ~ 13:48)
  3. (how to use a life jacket, 30.01.2008 14:30)
  4. çürümekte olan dışı şaşalı ama içi kof ve acı olan mandalina gördüğünüz vakit hissettiklerinizdir.
    (ceket yok pantolon verelim, 30.01.2008 14:35)
  5. sabaha karşı yazdığınız upuzun duygu dolu mesajınız,ertesi gün akşam vakitleri ''ben de'' ya da ''ok,bye'' şeklinde kısacık bir karşılık bulduğunda, yas tutmaya başlayabilirsiniz.
    (öz mayamili, 30.01.2008 14:53)
  6. eğer erkekseniz ve yakın arkadaş çevreniz (özellikle de hatun kısmının yakın çevresi) sizin ilişkinizin kötü gittiğini düşünüyorsa, bi bit yeniği vardır; hemen kıllanın.zira bir kadın gerçekten terk edecekse bu huzursuzluk döneminde yedek oyuncularını as yapacak ve tüm olaylardan en son sizi haberdar ederek kıçınıza tekmeyi sokacaktır.
    (topunuzu selamlarım canlarım, 30.01.2008 15:21 ~ 15:23)
  7. - aramalarınıza , mesajlarınıza , e- postalarınıza cevap vermeme bahanesi olarak " görmedim", "çok yoğundum", "işim vardı" gibi cümleler işitmeye başlamak...
    - az görüşmek...
    - birlikteyken sürekli sorunlarınızdan ve genel mutsuzluğundan bahsetmesi...
    - birlikte sosyal aktivite yapmak istememesi...
    - yeni yeni türeyen arkadaşlarla haftasonu planları yapmaya başlaması...
    - cinsel soğukluk (elinizi bile tutmak istememesi buna dahildir)
    (billy, 30.01.2008 15:27)
  8. *her fikir ayrılığının, onun tarafından kavgaya dönüştürülmesi ve durmadan ara vermek veya ayrılmak seçeneklerinin ortaya atılması.
    *arkadaşlarıyla çok vakit geçiremediğinden, bu ilişkinin kendisini çok bağladığından yakınması.
    *tüm dünyaya karşı bir karamsar bakış ve isyan hali (e mutlu değil ki iyimser baksın).
    *sevişmek istediğinizde, ilişkinizin çok bedensel olduğundan yakınması ve reddetmesi (eskiden hiç böyle felsefik düşünceleri yoktu değil mi? sevişmek aşkın ürünüydü ).
    *işlerini veya okulunu bahane ederek, sizi eskisi kadar sık aramaması ve siz aradığınızda da telefonunun meşgul olması.
    *kontörü bittiğinde, almak için eskisi kadar aceleci davranmaması (e aramaması için emsalsiz bir bahane, zamanı ne kadar uzun tutarsa o kadar iyi).
    *hiç böyle bir huyu yokken, "senin paran benim param" hesaplarına başlaması.
    *gelecek hayallerinden bahsederken, kendini hep tek tabanca olarak görmesi, çift kişilik planlar yapmaması.
    *sokakta veya televizyonda güzel/yakışıklı biri gördüğü anda beğenisini dile dökebilmesi (belki kıskançlık yaparsınız da, kavga çıkarması için bir sebebi olur).
    *farklı e-mail adresi veya farklı bir hat daha kullanması.
    *ailesinin de artık sizinle soğuk konuşması (gidici olduğunuzu ilk ailesi öğrenir, emin olun).

tüm bu belirtiler baş gösterdiyse, kişiye göre, hazin veya mutlu son yakındır.
    (tatalu, 30.01.2008 15:42 ~ 25.11.2008 22:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil