belki ilginizi çeker
  1. · terkedildikten sonra söylenen ilk sözler
  2. · konuşsan ne olcak lan yarraam
  3. · kaputu açtın aküyü niye çalıyorsun
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · prison brake
  4. · yetenek sizsiniz türkiye
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · 11 eylül ün tüm müslümanlara maledilmesi
  9. · üçüncü kişi olmak

terk eden sevgili ile konuşmaya çalışmak  

1. çalışmak...evet iki tür olabilir....ya hiç beklemediğiniz bir anda terkedilmişsinizdir ve dilinizi yutmuşsunuzdur, bu bakımdan o yutulan dili çıkartma çalışması yapılıyor olabilir...yada eski sevgili sizden kaçıyor demektir...oysaki ona hayatta başarılar dilemekten başka bir şey yapmayacaksınızdır..değil mi?
    (trip stories, 20.06.2005 15:08 ~ 15:10)
  2. şimdi efendim bu salatalıkgillerden olan şahsiyet vıkvık anlatır sanki sizi terk etmemiş gibi, hiçbir şey yokmuş gibi. siz böyle şiştikçe şişersiniz. laf sokarsınız nedense o herşeyden anlayan mahlukat birden salak olmuştur bana mısın demez. bir de üstüne laf sokmalarınıza canım benim diye karşılık verir. hani o yokken çıldırdınız ya siz. olsa olsa ondandır. hiçbiri yetmez bir de bu nasıl daha iyi misin diye sorar. şimdi ne yapsanız bilemezsiniz. seviyorsunuzdur hala işte birden atamazsınız, onun gibi değilsinizdir çünkü. hep acıyacak galiba dermanı yok mudur bunun diye kime sorsanız boştur. zaten bu sebzeyle geçmiş vakit de boştur.
    (filmlerdeki gibi, 22.01.2006 02:38)
  3. yazıktır ziyandır.
    (psychick, 22.01.2006 03:18)
  4. terkeden açısından uyuz olma,tiksinme katsayısının gittikçe arttığı durumdur.iyiki terketmişim gurursuzu gene olsa gene terkederim pişman değilim demesi içtendir.terkeden gayette huzurludur,mutludur zaten karşısındaki konuşsada çokta tın diyerek olayı kapatır.(bkz: pişman değilim)
    (angelic, 22.01.2006 19:50 ~ 24.02.2007 01:26)
  5. en iyi yöntem, mail listindeki herkese aynı anda mail atmaktır. tabi bunların arasından sakıncası olanlar itina ile temizlenmeli, sanki "kızım ben bu maili sevdim, herkese aynı anda atıyorum, ne üstüne alınıyorsun?" havası yaratılmalıdır. işe yarar mı bilemiyorum.

edit: işe yaramıyormuş, işe yarasa da yaralar deşiliyormuş. en iyisi unutmak, başka denizlere yelken açmak ve mutlu olmakmış.
    (bkz: tecrübeyle sabit)
    (one more cup of coffee, 29.06.2007 08:54 ~ 27.07.2007 11:16)
  6. genellikle boşa sarfedilen çabadan öteye gitmeyen çalışmadır.
    (pati, 01.11.2007 22:46)
  7. bir angut ile konuşmaya çalışmaktır bence.
    (zaknafein, 01.11.2007 23:08)
  8. (bkz: hadi oradan)
    (bkz: yok artık)
    (bkz: ybsg)
    (purplefrog, 01.11.2007 23:10)
  9. bazen terkeden kişi görüldüğünde ortadan kaybolan istek(miş.)
    (turkette, 01.11.2007 23:12)
  10. (ekraba, 01.11.2007 23:12)
  11. insanın içini yiyip bitiren duygunun dışa vurumudur ki hiç hayırlı bir durum değildir. ha şimdi dersin filmlerdeki gibi olacak her şey dersin. gidip konuşursun. bok gibi ortada kalırsın. terkeden kişi zaten sallamıyodur seni yani. ayrılırken söyledikleri de üzmemek için söylenen zırvadır. kendimden biliyorum ve diyorum ki;

(bkz: konuşsan ne olcak lan yarraam)

not: önceki girilerin çoğunu okumadım. benzer şeyler yazıyor olabilir ama taze olay üzerine başlık gelince yazası geliyor insanın. mazur görün.
    (colony of birchmen, 01.11.2007 23:25)
  12. zaman kaybı.
    (chericheri, 01.11.2007 23:36)
  13. hemen salaklıksa kabul etmekten gayrı care olmadıgının farkındalıgına sahip olarak "ben bugun bunu gördüm" içerikli içimi dökeyim.

sevdicegin(eski) myspace kullandığı ögrenilir.bir süre bir dedektif misali(bildigin hasta ruh hali lan), hesabının private oldugu farkedilse de cabalar devam eder. itina ile hergün last login zamanı kontrol edilir. profiline bakamadıkca sinir olunur. sonra olabilecek cevre arkadaslarının sayfaları araştırılır profili açık olanlara bakılır. onlara sevdicegin(eski) yazmış oldugu yorumlar görülür. artık dayaklık olup kafayı yeme asamadındayken hiç bu tarklarda bezi olmaz iken gidilir bi myspace account u alınır.(sevgilinin;ulan neyse ben bişi demiyorum durup duru p ayrılıncamı geldi aklına hesap almak nidalarıyla cakmaması ümit edilir). sonra onun en sık girmesi muhetemel bi ortak arkadas bulunup sayfasına yorum yazılır. yorumumu ve dolayısıyla üye oldugumu gördmüşmüdür diye last login time kontrol edilmeye devam edilir.günler geçer. arkadaş listesine ekler mi acaba. görünce hatırlarmı baştan başlarmıyız sorularının bu kadar ümitsiz çırpınışlarla cevaplanmayacagı kabul edilir.

son olarak kendine agız dolusu küfredilir.
    (onelastgoodbye, 01.11.2007 23:45)
  14. zaten terkettiği için egosu tavan yapmış sevgiliyi nirvanaya ulaştırmaktır.
    (kurutulmus kelebek, 02.11.2007 03:28)
  15. (eksiksizuyum, 02.11.2007 03:40)
  16. (zsa zsa zsu, 12.04.2009 00:25 ~ 17.05.2009 23:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil