belki ilginizi çeker
  1. · selam hepinizin amına korum saygılar
  2. · küfürlü konuşma orospu çocuğu
  3. · arkadaş adanalı kusura bakmayın
  4. · ulan ben senin bıyığını sikerim
  5. · ayağını sikiyim
  6. · ulan ben senin bıyığını sikerim
  7. · türklere özgü küfürler
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · erkekte ses tonu
  4. · ezel
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · aylin aslım
  8. · auto shift manual
  9. · sır

terim in tanburacı ya bıyığını sikerim demesi  

sayfa  / 2
  1. fatih terim'in belçika maçı öncesinde sky türk'te konuşan osman tamburacı'yı programın ardından arayıp;

"yahu osman, biraz önce sky tv’de konuşmuşsun, bana söylediler. ben ne demişim? gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. ulan bu ne biçim konuşma?"

demesinin ardından "ulan ben senin bıyığını sikerim" şeklinde sarf ettiği cümledir.

zaten fatih terim belçika maçında da dudak okuma yöntemiyle yakaladığım bir küfre imza atarak belçika teknik direktörüne "ben senin amına koyayım" demiştir. bu durum terim'in ne kadar sinirli olduğunun bir işaretidir. bunu bilen diğer teknik direktörler de bu noktayı çok güzel kaşımaktadırlar. herkes öğrendi terim'in sinirini bir kendisi çözemedi. kendisine de cem uzan gibi öfke kontrolü seanslarına katılması salık verilmeli ve evine kedi alması sağlanmalıdır. cem uzan okuyacağı 5 kitabı okuduktan sonra fatih terim'e vermelidir.

hoş eğer ben de osman tamburacı'ya küfür edecek olsam seçeceğim şey bıyığı olurdu ama fatih terim gibi bir mevkiiye gelmiş insanın böylesine basit bir yolu seçmesi ayıptan da ötedir. ama yine belirteyim osman'daki bıyık bıyık değildir.

http://www.internethaber.com/...

editsizlik: tanburacı yerine tamburacı yazmış olmam tamamen bir kumardı. ben tamburacı'yı seçtim sıçtım. siz siz olun daha dikkatli olun. moderasyonu göreve davet ediyorum daha fazla rezil olmadan.

edit gücü: saolsun azureel çağrıma kayıtsız kalmamış, beni utançtan kurtarmıştır.
    (diazepam, 11.09.2008 09:36 ~ 12.09.2008 11:10)
  2. (heathcliff, 11.09.2008 09:39)
  3. (metropolsalagi, 11.09.2008 10:00)
  4. fatih terim, küfür etmek yerine bıyığını keserim deseydi, sempatik bile olurdu.

tamburacı'nın telefonu çalar ve açar:
    + alo
    - ulan osman! sen benim için şöyle böyle diyomuşsun. bıyığını keserim senin.
    + dokunma bıyıklarıma, dokunma karizmama, bir daha söylemem öyle.
    - keserim bak ona göre.
    + tamam abi.
    (yeşil başlı gövel ördek, 11.09.2008 10:03 ~ 10:04)
  5. turgay şeren'den beklediğimiz söz öbeğidir. neyse kısmet değilmiş.
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 11.09.2008 10:16 ~ 10:21)
  6. "fatih ben de senin kelini sikeyim" diye bi cevap beklerdim ben osman tanburacı'dan. acaip de bi kontra olurdu hem. ondan sonra da birbirlerine pandik ata ata atari oynamaya giderlerdi..
    (horny meydan, 11.09.2008 10:16 ~ 10:17)
  7. (dünyayı kurtaran adam, 11.09.2008 10:17)
  8. (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 11.09.2008 10:28)
  9. günümüzde, söylenmesi normalmiş gibi davranılan cümledir.

olay 1

terim:
    "yahu osman, biraz önce sky tv’de konuşmuşsun, bana söylediler. ben ne demişim? gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. ulan bu ne biçim konuşma?"

tamburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:
    "hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

terim’de fren tutmuyor:
    "ulan ben senin bıyığını s...."

olay 2

"ve iplerin koptuğu an: vandereycken, terim’e italyanca en hafif tabirle ’boynuzlusun’ anlamına gelen bir el işareti yapıyor.. terim’i hepimiz tanıyoruz, bu tahrik onu çileden çıkartıyor doğal olarak.. "

yazıların tam metni gazetelerde mevcut. benim en çok takıldığım kısmı ise 2. olayın son cümlesi. doğal olarak cileden çıkmak??? ne demek lan bu? çok normal bi durum da bu, biz mi bilemedik yıllardır?? e o zaman terim rakip takım antrenörüne şut da çeker, tamburacı'yı da öper, bıyığını da sever... antrenörün daniskası da olur bir nevi...

ancak, bu ülkenin milli takımını çalıştırdığı sürece, terim'in yaptığı hareketler sadece kendisini değil, milli takımımızı da bağlamaktadır. kimse kişisel egosu yüzünden ya da öfke problemlerini bahane ederek, milli takımını zor durumlara düşürmemelidir. milli maçları izlerken keyif almaktan, oynattığı futbol sayesinde vazgeçtik, en azından takım olarak sahadan olaysız ayrılabilmeyi başarmak ilerisi için bir adım olacaktır.

(bkz: @2623843)
    ayrıca para/sinir ters orantılıyken , bu kadar para ile bu sinir nedir lan .... ? diye sordurur. bu da ayrı bir değerlendirme konusudur.
    (coughlin yasası, 11.09.2008 10:56 ~ 11:11)
  10. (wondrous, 11.09.2008 11:04)
  11. (karlar kraliçesi, 11.09.2008 11:14)
  12. (çılgın veyfik, 11.09.2008 13:57)
  13. telefona osman tamburacıyerine cemil ipekçi'nin çıkması ile anlam kazanması muhtemel aksiyon.
    (tamdely, 11.09.2008 14:01)
  14. fatih terimin yaptığı düşününce şahin k ya benzeyebileceği durum
    (fondip, 11.09.2008 14:14)
  15. fatih terimin bıyıklı amcama savurduğu küfür sonucu oluşan olay...

türkiyenin en çok tiraj yapan gazetelerinden birinde köşe yazarı tarafından yazıldığına göre yalan olmayacak hadisedir...illa ki bant kayıdını herkese dinletmek mi gerekiyor...
    (mc2, 11.09.2008 14:21)
  16. (mc2, 11.09.2008 14:31)
  17. (zagnem, 11.09.2008 14:32)
  18. benzeri bir küfre sokakta dalaşan iki arkadaş arasında rastlamıştım:
    -...senin bıyığını sikeyim!
    -dikkat et götüne girmesin.
    (olymposea, 11.09.2008 14:33)
  19. küfürden hiç hoşlanmıyorum, fatih terim gerçekten tamburacı'ya küfretmişse terbiyesizlik etmiş, kınarım; ama bu adama da bundan daha güzel küfredilemezdi galiba.
    haberi duyduğumdan beri gülüyorum.
    (dendelis, 11.09.2008 14:36 ~ 14:37)
  20. hani şenol güneşi beğenmiyordu bu basın? karizması yoktu, futbolcular üzerinde herhangi bir etkinliği yoktu, saçına iki su vurmayı bile bilmiyordu.

karizmatik td istiyordunuz. kodum mu oturtan adam istiyordunuz. şimdi basının konuşmaya var mı hakkı? kendiniz istemediniz mi ulan bu sonucu? bilmiyor muydunuz işin bu noktalara geleceğini?

o değil de aynı küfürü selçuk yula için etse fatih terim. bıyık kelimesini çıkartıp selçuğun saçlarını koysa o cümlelere. ah bi yapsa. insanlar el ele tutuşsa. birlik olsa. hayat bayram olsa...
    (bad bad whiskey, 11.09.2008 15:20)
  21. - alo?
    - senin bıyıhlarını yalarun
    - başka?
    - sikerün o bıyıhlaru, yavrum
    - denizin buz gibi sularından gelen bıyıklarımı mı?
    - he, yalarun onları ben
    .
    .
    .
    .
    (bkz: kartal maltepe)
    (heathcliff, 11.09.2008 15:25 ~ 15:25)
  22. osman abimizi muhtemelen bi imaj değişikliğine sürükleyecek olan küfürdür.
    umarız milli takımımızı da bir teknik adam değişikliğine sürükler.
    (fazla uzaklaşmış olamaz, 11.09.2008 15:27)
  23. futbolla ilgilenen grubun küfür konusunda hiç de yaratıcı olmadığını düşünmeme vesile olmuş olaydır.zira adamlar ilk dikkatlerini ne çekerse onu sikiyor.
    (bkz: ayağını sikiyim)
    (bkz: rıdvan dilmen)
    (amele mektebi, 11.09.2008 15:29)
  24. yıllardır hakan şükür hakkında atıp tutan spor yazarımızın bedduaya maruz kaldığının örneği olan olay
    (curvaturkey, 11.09.2008 15:38)
  25. osman tanburacı'nın yasal yollardan hakkını arayacağını bildirdiği olaydır.
    yani şimdi evet küfür kötü birşey, hele bunu biryerlere gelmiş koca koca adamlar yapıyorsa çok ayıp. ama abi bu küfür komik yahu. hele muhattabı olan bıyıkları düşününce ister istemez kık1 diye bir gülme geliyor bana.
    ayrıca, o küfürden dolayı dava açmayı düşünen sayın tanburacı, şu giriyi bir okusun bakalım;
    (bkz: @2495344)
    (heathcliff, 11.09.2008 20:58)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil