|
|
- dünyanın en güzel kadınlarından biri olan amerikalı aktris.
ülkemizde superman'in louis'i olarak tanınmıştı.
- 64 doğumlu bu ablanın kısaca highlightlarına bakmak gerekirse: ilk olarak love boat'ta gözüktü, macgyver'daki birkaç bölümlük rolü gözlerden kaçmadı. daha sonra tango and cash'te tango'nun kız kardeşi, cash'in sevgilisini oynadı. araya seinfeld'de konuk oyunculuk sıkıştırdı. esmer tenli, japon geni taşıyan dean cain'in superman'i oynadığı "lois & clark" dizisinde lois olarak 4 sezon rol aldı. james bond serisinden tomorrow never dies'da bond kızı oldu. desperate housewives ile devam ediyor.
80lerin sonu, 90ların başında keşke daha ünlü olsaydı, daha çok filmde, dizide yer alsaydı; doya doya seyretseydik gençliğini...
- "10 milyon dolara hemen soyunurum" diyerek açık arttırmayı başlatmış olan bayandır. ayrıca alakalı olarak:
(bkz: erkeğimin geyşası olurum)
- matematik ve mühendislikte diplomalı oyuncu.
- yaklaşık 300 dolar'lık altın bir vibratöre sahip aktris.
desperate housewives nedeniyle gözümde canlandırdığım bir nebzede olsa efendi ve oturaklı kişiliği birden silindi.
sormazlar mı adama "filmde edie'ye kaşar diyosun peki ya sen nesin?" diye?
sorarlar...
- bugün 42 yaşına girmiş hatun
08 aralık 1964 doğum günüdür yani.(venom, 08.12.2006 17:09)
- http://img.stern.de/...
- (bkz: yazoo)
(bkz: don't go)
- sarkık göğüslere sahip olmasına rağmen, konuk olduğu seinfeld bölümünde destekli sütyen kullanarak "süper doğal göğüslere sahip hatun" rolünü oynamıştı.
ayrıca acayip şekilde sandra bullock'a benzettiğim kişidir.(zoma, 30.05.2007 08:29 ~ 31.05.2007 00:15)
- james bond tomorrow never dies adlı filmde güzelliğiyle beni benden almış olan insan.
- eskiden beri beğenmediğim, desperate housewives dizisinde bana "ayyy bu ne salak karakter, her şeyi bok eden kadın tiplemesi" diye düşündürtmesi üzerine iyice sevmediğim ve eski sevgilimin de acayip beğendiğini söylemesi üzerine hem kendimden hem sevgilimden şüphe duymama sebep olan ve bir süre sonrada kıskançlıktan boğmak istediğim, iyiden iyiye nefret ettiğim kadın. üzgünüm teri ama çirkinsin ayrıca eski sevgilim seni sadece beğendiğini değil bir de çok çok beğendiğini söyledi bu sebep benim cinayeti işlemem için yeter de artar bile.
ha şimdi biliyorum ki bu giri seri eksi oy veren ibne tarafından yağmura tutulacak amma ve lakin en azından dürüstüm, alnım ak, yüzüm açık.
edit: tüh ulan en sevilen eser oldu iyi mi.
- çocuksu sesi, mimikleri ve tavırlarıyla en şirin ve güzel çaresiz ev kadını
- oldukça güzel, kıskanılacak bacaklara sahip kadın.
(görsel: teri hatcher/21172)
(görsel: teri hatcher/21173)
(görsel: teri hatcher/21171)
|