evine iran kedisi almaya niyetlenip de şahsımın bak alma süs biberi gibi oturuyorlar her gün gözünü kıçını siliyosun hayvanın işkence git mis gibi ankara kedisi al dememe rağmen noolacak ulan 3 gün bakarım olmadı postalarım sana ne halin varsa gör diyecek kadar hayvansever!, sonra bir şekilde bulduğu sevimli tekirin kumunu değiştirmeye üşenecek derecede önem veren!, sözlükte online görüp msnde engellediğimi sanacak kadar paranoyak! sims 2 deki üniversiteli hödöleri derslerinden geçirecem diye bilgisayar başında takılmaktan kula gidemeyip derslerinden kalacak ve bu okulu bırakacam istanbul üniye girecem diye hazırlanıp hazırlanıp sınava mınava girmeyecek derecede sorumlu!, öyle manyak bir yazar. ismail soyberki çok pis kıskanır çok severim diye. nedjimadan da çıkmıyor ne zaman sorsak oralarda falan. galiba bu serseri halini seviyorum ben bunun. bi de ne aradığın ne sorduğun var diye tripler atmasa süper olacak.
bir de aylardır söylüyorum git yaptır iu bilgisayarını patlayacak gebereceksin başımıza yok dinletemedim. o değil film izleyelim diye gaza getirip milleti organize etti filmin ilk üç dakikasını ezberledik olmuyor yani.
edit : kedi ölmüş bu kadar olur pes. ben daha ne diyeyim.
ne zamandır ortalarda olmayan yazar. sesi soluğu çıkmıyo arayıp sorduğu da yok kırk yılda bir msnde karşılaşınca ne lan hiç aramıyorsun sormuyorsun falan çemkirmeler. sen ara deyince de her seferinde kontör yok diyor. pes yani. tekrardan yazmaya başlamış sözlüğe birşeyler. sevindirdi.