kısmen iyi, kısmen kötü bir olaydır..ikiye ayırmak lazım olayı..
öncelikle şunu belirtmek gerekir; eğer sen bir hoca olarak herhangi bir tepegöz sistem sınıflarına getirtmiş bir üniversitenin elektrik-elektronik fakültesinde ders veren biriysen; bu tepegözü kullanmadan ders anlatmalısın!..tahtayı kullanmalısın..öyle elinde
laser pointer ile oturduğun yerden ahkam kesmemelisin..hadi onu geçtim; çok iyi bir sesin, çok iyi bir anlatıcı yönün vardır ya da ne bileyim teknik dersin içinde öyle sözel konuşulup geçilecek bir noktada kullanırsın tepegözü, o kabul edilebilir bir durumdur..ama unutmaki; öğrencilerin de o tepegözden anlatacağın problemleri adım adım tahtada çözmeni isteyecektir..
bu tarz hocalar tabiki de teknolojiye ayak uydurayım, ben de karizma yapayım elimde laser pointer'la ders anlatayım, havam yerine gelsin falan derler kendi kendine..
madalyonun diğer yüzü gösterirki;sözel bölümlerin sıkıcı uzun konulu, bol resimli dersleri için çok akılcı bir çözümdür..tepegöz ile ders anlatan hocamız, hem herşeyi yazmadığından dolayı eli, beli ağrımaz hem de öğrenci
asetatlardan istediklerini yazar, herkes mutlu olur..