belki ilginizi çeker
  1. · ünlülerin canına tak ettiği anlar
  2. · ağzının ortasına çakılası ünlüler
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · geniş aile
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · boylumlama
  8. · eleanor
  9. · haluk levent

teoman ın gazeteci dayağı  

1. budur! dediğim olaydır.

hiç sevmem teomanı. tarzını, müziğini, kendini beğenmiş hallerini falan hiç hazetmem. hatta kanımca rockçı bile değildir. her daim alkol duvarının tepesinde oturmasını, saloş tavırlarını oldum olası yakıştıramadım bir sanatçıya.

ama ilk defa geçenlerde girdi gözüme.
    mikrofonu dakikalarca burnuna burnuna sokup tahrik sınırlarını zorlayan, benim diyen evliyayı dinden imandan çıkaracak derecelere varan dangalaklıktaki o sülük magazincinin ağzının üstüne patlatıverdi yumruğu! peşinden de en güzelinden bir "siktir!" çekmesin mi! ah be teoman kedi olalı bir fare tuttun.

tabi söz konusu kanal bu fırsatı kaçırır mı? mutlak gol pozisyonu yakalamış. derhal "bu ne rezalet! basın özgürlüğü ve haber alma hakkımıza tecavüz var!" çığırtkanlığıyla misillemeye geçti.
    el insaf, kameralarınızın ışığından yürüdüğü yolu göremeyen, kene gibi yapıştığınız bu adam en nihayet patlayınca hemen "aaa ne kadar ayıp! teoman yakışmadı sana!" moduna geçip bir de oradan vurmanız yok mu. ah sizi magazin fareleri sizi!

şimdi sizler de bana "aa ne kadar bağnaz ve kaba bir yazarmış bu yaa!" demeyin. ama deseniz bile inanın umurumda değil. yıllardır içimde duran bir yaraya merhem çaldı sanki teoman.

ellerinden öpüyorum.
    (emigrant, 03.01.2008 00:30 ~ 00:33)
  2. teoman'ın yumruğu ekleştirdiği kişinin gazeteci olduğundan şüpheli olduğum için, dikkatle yaklaştığım olaydır. o dayak yiyen adam daha çok oralarda ayak altında dolaşan işsiz güçsüz bir tip portresi sergilemektedir. tabii gazeteci olsa teoman yumruğunu sakınır mıydı, bence yine sakınmazdı.bu arada ne magazin gazetecilerini zavallı buluyorum, ne de teoman'ı severim. gebertsinler birbirlerini, umrum olmaz yani, o derece.
    (scherzi, 03.01.2008 00:34)
  3. (bkz: tolga karel in gazeteciye silah çekmesi)
    (ihtiyacım yok, 03.01.2008 00:43)
  4. onca gazetecinin arasında atılmış bi dayaktır. aslnda dayak da değil, bir yumruk. yalnız şurası ilginç; ben bizim inşaattaki amelelerden birine, arkadaşlarının arasında yumruk atsam, dövmezler beni, aramız iyi çok şükür, öyle elimi kolumu sallaya sallaya çıkamam. biri der "napıyorsun" diye. ya da ne bileyim ayakkabı boyacıı çocuklardan birine diğerlerinin arasında tokat atsam beni orada şişlerler.

bu gazeteci midir, eline kamera almış kopuk mudur nedir, o yumruğu yiyince bütün arkadaşları çekime devam etti. adam taksinin önünde bi yumruk daha yedi, arkadaşları sadece çekti.

- vur teo vurr! oof süper haber oldu. hüso, tekme de ye lan!
    + yav adamın eli ağır be, onu da taşaklarıma vurur.
    < çötenk >
    + ah taşaaaaam
    - offf süper ya çekti mi la osman?
    * olum bu görüntüler için ikramiye almazsam muhabir değilim.
    - değilsin zaten. daha demin cep telefonuyla karı kızı çekiyodun meydanda. ne zaman muhabir oldu lan?
    * hehe gaza geldim bi an.
    (azwepsa, 03.01.2008 00:49)
  5. (bkz: sen biliyosun ibne kim olduğunu)
    (bkz: alkol nelere kadirmiş)
    (tınmaz melaike, 03.01.2008 01:09)
  6. teoman'ı hiç sevmem ama adamda haklı,bir yere kadar dayanır insan o durumda. yani kulağına kadar girip tacizde bulunuyorlar illa elle olması gerekmiyor. sözle tacizde bulunuyorlar adama zaten alkol'ün (tabı alkol mü orasını da bilemioruz çünkü bir konuşmasında ben hayatta alkol almam demişti.) vermiş olduğu hareketlerini kontrol edememe durumu var. hakettiği tokatı yiyor orda magazin ekibi. ama hem suçlular hemde güçlüler. 'şok şok şok teoman magazincelere saldırdı.' alla alla neden acaba? oysa ne kadar masum magazincilerimiz var.bazı ülkelerde ''ananı türk magazinin de görmüşler'' diye küfürler dolaşıyormuş daha ötesi olamaz yani.
    (noomeckriel, 03.01.2008 01:59 ~ 02:02)
  7. diğer gazetecilerin bundan ders çıkarması gerekirken performanslarından hiçbir şey kaybetmemişlerdir.
    (dide, 03.01.2008 02:32)
  8. aynı hareketi yakın zamanda engin günaydında bekliyoruz o adamda sıkılmıştır artık şapkalı gezmeye patlıyacaktır bir yerde
    (tete, 03.01.2008 15:27)
  9. gazetecilerin iş birliği halinde sanatçının en ucra bir köşe de sıkıştırılarak intikam alınması gerektiği bir olaydır.
    (pawing flower, 03.01.2008 15:39)
  10. bir de şu versiyonu vardır;

gazeteci:teoman bey alkol var mı?
    teoman:siz de ibnelik var mı?
    gazeteci:teoman bey neden böyle yapıyorsunuz?
    teoman:siz neden ibnelik yapıyorsunuz?
    (torbaci sirin, 03.01.2008 15:47)
  11. içimin yağlarını eriten muhteşem olay. oh ellerine sağlık diyesim var.
    (turkette, 03.01.2008 16:23)
  12. olay dikkatli bir şekilde incelinirse teoman iki kere sağ ellini kullanarak yumruk atmıştır..yani görevlerini yapan paparazi arkadaşlar teoman'ı kızdırmak için pandik atarken veyahut laf sokarken kamerayı sol omzuna alarak basın haklarını daha bi güzel koruyabilirler..
    (vincent vega, 03.01.2008 16:48)
  13. gazeteciliğin düştüğü hale mi yanarsın, bu çirkinlikten zevk alanlara mı?
    dedirten olay.
    (mayakovski, 03.01.2008 16:51)
  14. komplonun önde gideni. dün de teomanı provakatif sorular sorarak sinirlendirmeye çalışan olan adamın iki gün önce tarkana lavuk lavuk sorular soran kel fox tv muhabiri olduğununu dikkatli gözlerden kaçmamıştır. sinirlenmemek lazım ama gazeteciler de artık bazı şeyleri önlerine koyup düşünsünler.
    http://www.youtube.com/...
    (minik kus, 03.01.2008 17:41 ~ 17:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil