windows xp yüklü bir bilgisayarda bu bilgiler genel olarak "documents and settings - <kullanıcı> - local settings - temporary internet files" klasöründe tutulur.
müstehcen internet sitelerinde dolaştıktan sonra kişi isterse baktığı tüm resimleri bu klasörden toplayabilir... lakin firefox buraya dosya kaydetmez mi onun ki nerededir. bilemiyorum. hay bin kunduz!
winamp'te, çalan parçaların temporary'nin içinde olduğu görülen contentıe5 klasöründe saklandığını gördükten sonra, caanım şarkıyı buradan kurtarmak çabasıyla temporary'e gittiğimde aslında içinde böyle bir klasör barındırmadığını fark edip dumur olmama sebep olan dosya.
c:\windows\temporary internet files\
veya
c:\windows\profiles\<kullanıcıadı>\temporary internet files\
not 1: <kullanıcıadı> yerine bilgisayarınızın adını girmelisiniz.
not: 2 kimi sürümlerde bu klasörü görebilmek için klasör seçeneklerinden "gizli dosyaları göster" seçeneğini seçmeniz gerekebilir.
internetten oynanan tüm flash tabanlı oyunları, ondan sonracıma efendim seyredilen videoları, ondan sonracıma efendim bazı sitelerde yayınlanan mp3leri* gibi ki fotoğrafları hiç saymıyorum girip alabileceğimiz ve sonsuz defa kullanabileceğiniz; kendisine gerekli kıymet verilmemiş dosya adı ve konumudur kendisi.