televole seyircisi   

adana çık aradan

1. televole ve benzeri sulu magazin programlarını kaçırmadan, ağzından salyalar akıta akıta izleyip hoşnutsuzluğunu da belirten zavallı kitledir. bunlar hiç bir programı kaçırmaz, ünlülerin nerede kimlerle yatıp kalktığını çok iyi bilirler, size bir ünlünün sevgililerini sırasıyla sayarlar. bunları bu kadar iyi takip eden izleyici televole'nin aynı görüntüyü elli kere peş peşe izler sıkılmadan ve gıkını çıkarmaz, program bitince bu tür programları yerden yere vurmasını da çok iyi bilirler.
    (emrahman, 14.08.2007 01:10)

2. jakobenizmin ana arterleridir. pis kaka bok sokaktaki insanın en yerlerde sürüneni akp'ye oy verenidir. yurdum sıçmık entelektüelinden tut en haysiyetsiz üniversite görmüş ve iki dakikada aydınlanmış insanlarına kadar herkesin ezmekte hiiiç zorlanmadığı tek kitledir. allah belalarını versindir. halbuki ne güzel varken grey's anatomy neden izlemezsin? varken bi x-files efenime söliyim lost. bi ingilizce bilmio ki dallamalar. hahah mına kodumun malları ya. bana bak. duyarlı, belgesel izleyen, mustafa amca'da çay içen...bi sürü sıfatım var daha.

lost ne lan?
    (ucurtma, 14.08.2007 01:20)
  3. (bkz: sen ben biz hepimiz)
    (bkz: acı ama gerçek)
    (konchuy, 14.08.2007 01:20)
  4. posta gazetesi müdavimlerinin oluşturduğu entelektüel platformun en asil üyeleri.
    (dünyayı kurtaran adam, 14.08.2007 01:21)