belki ilginizi çeker
  1. · deşifre
  2. · prof osman taş
  3. · ibrahim sadri
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · disko kralı
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · aşk
  9. · turkcell

televizyon milleti  

1. ibrahim sadri'yi değişik bir kostümle görerek dumur olduğum program.lakin bu adamı beyfendi,ağır takılan bir abimiz olarak tanırdım(ki yanılmışım).bu arada programın konseptini hala pek kavrayabilmiş değilim(izleyin,dumur olun).
    (man on the moon, 17.05.2004 00:30)
  2. ibrahim sadri nin türk medyasını taşladığı geyik program. pazar geceleri 12 civarı atv'de yayınlanıyor
    (bkz. prof osman taş)
    (buscemi, 17.05.2004 00:54 ~ 00:55)
  3. televizyon sirki nin canlandırıldığı program tam bir efsaneydi. diğer bir çok programın yanında çok zekice, yapımcı şirketin kendi yaptığı programlarla bile dalga geçecek kadar ileride, ince eprilere sahip tv şeysi.
    (dr conners, 18.05.2004 14:28)
  4. program formatını bilmeyen insanların gerçekten bir tartışma programı zannedebileceği geyik ötesi program.
    (lethe, 31.05.2004 12:25)
  5. (hepten aykırı, 07.06.2004 00:01)
  6. şok tadında geyiği gerçekmiş gibi gösteren ciddi ciddi cıvıtık esprileri uzatarak, yarı doğaçlama tv-programı.
    kareografi, ergonomi, trigonometri, yönetim yoksunu, ağır abi ibrahim sadri mucizesi.
    (azureel, 07.06.2004 00:10)
  7. süper bir programdı, geyin dibine iniyolardı. gerçi uzattıkça sıkıyordu ama gene de iyiydi. bitişine tüm geyikseverler federasyonu olarak
    çok üzüldük
    (solti, 23.03.2005 23:40)
  8. (camel, 13.12.2005 03:57)
  9. geyikle gerçeğin karıştığı programdı mesela bir bölümünde telefonla bağlanan birisi ibrahim sadri ye "sana noldu? sen ciddi bir adamdın yakışmıyor böyle işler sana" diye bir güzel fırça kaymış, ibrahim sadrininde gözleri yaşarmıştı. eğer bu da geyikse gerçekten; sana noldu ibrahim sadri?
    (atavratsilah, 13.12.2005 10:26)
  10. ibrahim sadri nin hayran kitlesinde büyük düşüş yaratan program.
    (dna, 21.10.2006 19:16)
  11. (ay cadisi, 28.08.2007 12:23)
  12. efendim bunun bir bölümü vardı süperdi.

bir tane fast-food cu abimiz vardır bu adam yeni bir fast food zincirini türkiyeye taşımıştır. kadının biri programda "yüzüm gözüm şişti göt gibi oldu suratım da suratım" diye ağlamaktadır.

ibrahim sadri ve ekibi bu durumu uğur dündar trajedisi sosu ile banttan verdikleri bir baskın ile ekrana veriyorlardı.güya orada fast food da çalışan gizli kameralı eleman hamburgerlerdeki pislikleri rezaletleri sergiliyordu ve kasiyer arkadaşıyla gizli-saklı fast food gerçekleri hakkında konuşurlarken ibrahim sadri ve ekibi ani baskınla elemanı sıkıştırıyor, eleman da yüzünü kapatıp suçunu inkar ediyordu.

neyse bu banttan sonra bu zincirin türkiye müdürünü programa davet ettiler. kadın neredeyse parçalayacak kadar üstüne gidiyordu adam da en sonunda "b.k mu vardı yemeseydin" boyutuna getirdi. tabi programda herkes dumur. ibrahim sadri ise "o b.klar nasıl çıkıyor sizin seminerinizde görelim x beyyy" diyerek ikinci bantı yayına soktular.

bu bantta ise malum x bey satış-pazarlama eğitimi veriyor.gizli kamerayla çekim tabi. adam bu seminerde "herkese yolunacak tavuk gibi bakın,acımayın" diye devam ederken bir eleman buna itiraz edince "o zaman kapı orda"diyordu.

neyse bunlar bantı bitirdi, adam hala kendisini savunuyor. şu yüzü g.t gibi olan kadında habire yükleniyor tabi. ibrahim sadir bu durumun yetkili mercilere bildirceğini söylerken yayına karısı bağlandı. "bu şerefsize daha dayanamıyorum bu hep böyleydi yazıklar olsun terkettim seni" derken artık adam iyice köşeye sıkışmış ağlamaklı halde devam ediyordu.

en sonunda ibrahim sadri amerikaya bağlantı kurdu ve bu fastfood un amerika merkez yönetimine bağlandı. koltukta bir kodaman zenci oturuyordu. stüdyoya çevirmeni çağırdılar adamla konuşuyorlar tabi.

ibrahim sadri olan biteni anlattı. zenci kodaman abimiz başını hafif sallayarak devm ettikten sonra "kontratınızı duyduğum bunca rezaletten sonra iptal ediyorum" dedi ve ne hikmetse yanındaki türkiye kontratını adam cart diye yırttı.

resmen adamın mna koymuşlardı adam en sonunda stüdyonun ortasında sabuha pozisyonu aldı ve " hayatımda tek istediğim paraydı,onu kazanayım derken herşeyi kaybettim" diye ağlamaya başladı.

tabi bir reklamdan sonra herşeyin düzmece olduğu her zamanki gibi söylendi.
    (kuntay uralhan, 29.11.2008 21:56 ~ 21:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil