belki ilginizi çeker
  1. · vay anam vay neler dönmüş serhat ya
  2. · ersin kaçta bitecek bu program
  3. · mini eteğin görünen kısmı
  4. · e ebenin amı ali sami
  5. · yaran diyaloglar
  6. · ahmet çakar
  7. · vay anam vay neler dönmüş serhat ya
  8. · turgay şeren
  9. · ahmet çakar ın ercan saatçi nin küfürüne yorumu
  10. · gökmen özdenak
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · ezel
  5. · yeşim salkım
  6. · 100 opera
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · hotmail hesabını 250 mbye yükseltmek
  9. · ankara tabu zirvesi

telegol  

sayfa  / 4
  1. star tv'de yayınlanan, pazar aksamı eğlencemiz olan spor programımsı. turgay şeren, ahmet çakar, ziya şengül, güntekin onay dörtlüsü ile yoluna devam etmektedir.
    (wolfshade, 02.03.2004 12:42 ~ 08.05.2005 14:31)
  2. bir futbol klasiği.
    (ahverdil, 02.03.2004 17:45)
  3. pazar gecelerinin vazgeçilmez spor programı
    (ceko, 06.03.2004 18:08)
  4. digitürkte oyun kanallarındaki penaltı atma oyunu..
    (zeus, 07.03.2004 20:10 ~ 08.05.2006 01:38)
  5. ali sami alkış'ın turgay şeren'e "turgay abi sen kalede olsan kurtarırdın bu şutu" (hatırlatma: turgay şerenin gençliğinde müthiş bir kaleci olması, berlin panteri lakabı) demesinin ardından turgay şeren'in "yok ebenin .mı ali sami" cevabını yapıştırmasıyla ünlenen, sansasyonel futbol programı.
    (soulforged, 07.03.2004 20:16 ~ 01.05.2006 21:35)
  6. ahmet çakar ın gidişi ile eski reytingini kaybeden program
    *
    (cyrus the virus, 15.03.2004 14:23)
  7. faili yakalanırsa neden vurduğunu "çok konuşuyo beee aaaabii" şeklinde açıklayacak olan ahmet çakar ın da vurulmadan önce yer aldığı fakat ahmet çakar ın ayrılmasıyla reytingi düşen talihsiz program.
    (minzomarakan, 23.03.2004 18:47)
  8. ali sami alkış'ın gitmesiyle popularitesini kaybeden star tv'nin pazar akşamı eğlencesi..
    (doaaa, 23.03.2004 19:10)
  9. adnan aybaba'nın vurulan ahmet çakar'ın koltuğunu öptüğü program.
    (riso, 24.03.2004 18:46)
  10. adnan aybaba'nın istisnasız her programda samet aybaba'nın beşiktaş'ın ilacı olduğunu ima etmeye çalıştığı ve zannımca programı yapan herkesin bir nevi uzaylı olduğu sporsal komedi programı
    (idioteque, 24.03.2004 19:13)
  11. ebenin amı ali sami lafının geçtiği spor programı
    (fizban, 26.05.2004 16:23)
  12. kadrosuna sinan engin i katarak spekülasyonlara yönveren asrın programı .
    (zitox, 22.08.2004 12:07)
  13. (bkz. telegol diyalogları)
    (lethe, 07.09.2004 15:18)
  14. 3 ekim 2004 tarihinde 70 milyon önünde ziya şengül'e kına gecesi düzenleyen program.(bkz: şaka gibi)
    (man on the moon, 05.10.2004 20:55)
  15. -lucescu:ahmet çakar kimmiş,ne biçim hakemmiş o .... hakemi.
    -g.onay: ....
    -ahmet çakar:güntekin beni susturuyosun adamı konuşturuyosun.vır vır vır sabahtan beri konuşuyo..sen de dürüst değilsin güntekin..dürüst ol beni de konuştur..söylediklerimi çevirdin mi?söyle,gözlük kullanıyor mu?kör olması lazım bu adamın..kara cahil bu adam..söyle çevir.kara cahil..
    -lucescu(hala küfür etmketedir):
    -g.onay:....
    -ahmet çakar:güntekin olmuyo adam hala konuşuyo..dürüst ol..beni susturdun adamı konuşturuyosun..

ertesi hafta bütün program lucescu nun küfürlerini defalarca dinleyerek(bu kez altyazılı tabi) ve de ahmet çakar'ı överek geçmiştir.sonunda birbirlerinden özür dilemişlerdir.
    (lupin, 03.11.2004 08:53)
  16. gökmen özdenak ve ziya şengül'ün birbirlerine her fırsatta kına hediye ettikleri spor(!)* programı. burada futbol konuşulmaz, skandallar yaratılarak izlenme oranı arttırılmaya çalışılır. bu skandalların yaratılması yolundaki en büyük fedai serhat ulueren dallamasıdır. futbolda gerçekleri günışığına çıkartma amacında olduklarını söylemektedirler. kısacası hepsi eyyamcıdırlar. bu programı insanlar ciddiye alıp değil, boş vakitlerinde ''hadi abi hazır sirk ekranlara taşınmışken izleyip gülelim'' mantığıyla izlemelidirler.
    (mclaren, 23.05.2005 22:18)
  17. her reklamında 'bomba geliyor bomba!', 'bu haberler nedeniyle türkiye'de yer yerinden oynayacak!' , 'bu programdan sonra futbol anlayışı değişecek!' tarzı sloganlara yer veren ama hiç bir programı 'ebenin amı ali sami' sözünün geçtiği program kadar hatırlanmayan televizyon şovu.
    (darkenfact, 24.09.2005 16:45)
  18. telegol de nasıl oluyor da her hafta bir skandal yakalanıyor anlamak mümkün değil. bir program düşünün, sezonun tüm bölümleri "skandal" spotlarıyla dolu. oturup adam gibi sohbet etmeme üzerine kurulmuş bir format.
    (mek, 21.11.2005 02:11)
  19. 12 aralık 2005 gecesi serhat uluerenin duvar serhat olarak kendini ilan etmesine vesile olan programdır.gökmen özdenakla girdiği eşsiz diyalog şöyledir:
    g.ö:fatih terim ikinci gelişinde hatalar yaptı ne bileyim kafasına bişeyler mi takıldı ilk gelişinin ektisinde mi kaldı başarısız oldu.vıdı vıdı vıdı....
    s.u:peki şunu soruyorum özhan canaydın kişilikli onurlu insan doğru mu?
    g.ö:ya sevgili kardeşim vır vır vır...
    s.u:ya bi dakka sen soruma cevap verecekmisin ya verecem ya vermicem de bana onu söyle boşuna konuşturma beni
    g.ö:tamam verecem
    s.u:şunu söyle özhan canaydın 3.5 yıllık pereiyotta başarılı mıdır değilmidir
    g.ö:değildir
    s.u:e neden o zaman herşeyi fatih terime yıkmak istiyorsun
    g.ö:ya kardeşim sen anlamak istemiyorsun sen beni sinirlendirmek saldırtmak istiyorun kendine
    s.u:saldırırsan duvara toslarsın.onu sana söyleyim
    g.ö:nasıl toslarmışım?
    s.u:aynen söylüyorum sana
    (benikoyupgitmeneolursun, 12.12.2005 14:04 ~ 14:11)
  20. aptal adnan, hayatım ziya, kavgacı gökmen, çirkef serhat ve ayarcı ciddi sabriden oluşan program.
    (hanspeterberigel, 15.12.2005 20:46 ~ 21:20)
  21. ziya şengül'ün en sonunda adnan'a patladığı,dellendiği programdır.adnan aybaba'nın devamlı sözünü kesmesi karşısında elindeki kalemi sert bir şekilde masaya fırlatmıştır.enteresan boyutu kalem fırlattıktan bir kaç saniye sonra sanki iki tane ağzına çakmamak için dudağını ısırmasıydı.ayrıca şu mükemmel diyaloglarada sahne olmuştur

s.u:adnan sana bişiy söyleyim mi? bana mailler geldi,senin galatasaray-erciyesspor maçından sonra çizgi üzerinde çarpma dediğin pozisyon için birkaç kişi televizyonunu kırmış senden parasını almaya geleceklermiş
    a.a:banane ya ben mi kırdım kendileri ödesin.

........

sabri ugan ile adnan arasındada şu mükemmel diyaloglar yaşanmıştır:

a.a:hep ziya abiye söz veriyorsunuz sayın sasbri ugan birazda fenerbahçe ile ilgili ilk sözü ben almak istiyorum
    s.u:adnan sana söz verdiğimde 30.sn'den fazla konuşamadığın için ben ziya abiye söz veriyorum.
    (benikoyupgitmeneolursun, 27.03.2006 09:47 ~ 09:53)
  22. 4 tane sokaktan şans eseri getirilmiş adamın hayatın anlamını sorgulaması. dört kişi ayrı şeylerden bahsedip, nasıl olur da birbirine sinirlenir onu da anlamış değilim. şöyle bir örnek yaşananlar;

ziya şengül: şimdi fenerbahçe yönetimi zart zurt....
    gökmen özdenak: galatasaray da oyuncu sıkıntısı var ama cart curt...
    serhat ulueren: ben diyorum ki artık bazı şeyleri değiştirmeliyiz. bence hepiniz aha böylesiniz*, ben süperim, bence değişmeli herşey, hepinizden iyiyim ve marjinalim. farklıyım lan....
    adnan aybaba: ziya abi ördeklerin ayakları turuncudur. sen bana diyorsun ki değildir, yav turuncular alla alla...
    (coban, 08.05.2006 01:40 ~ 08.11.2008 21:52)
  23. (bkz: kabare)
    bana yorumculardan birini levent kırca canlandırmakta gibi geliyor, dikkatli bakarsam hangisi olduğunu görebileceğim sanırım..
    programın içeriğiyle hiç uyuşmadığından, jenerik müziğini "niyetimiz kimseyi kırmak değildir" yapmamışlar tahminimce..*
    (rasmus, 17.05.2006 01:02)
  24. bu programda zamanında ahmet cakar'ın ali sami alkış'a pişmiş kelle demişliği vardır.
    (msofty, 08.07.2006 13:30)
  25. mükemmel adnan aybaba laflarida icerir bu program..

sabri ugan: evet ne düşünüyorsunuz bu pozisyon hakkinda ofsayt mi degil mi sizce?
    gökmen özdenak: bence ofsayt..
    ziya şengül: bu pozisyon yüzde yüz ofsayt kardeşim, kimse bunu tartışmasın..
    serhat ulueren: evet bende katılıorum bencede ofsayt
    adnan aybaba: bence ofsayt degil abi yok benim futbol görüşüme göre ofsayt degil!
    (msofty, 08.07.2006 13:35)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil