aşık insan işte ancak bu kadar düşebilir. görüşmeye çalıştığı sevgilisi tarafından telefon yüzüne kapatılmış, onuru ayaklar altına alınmıştır ama umutsuzca kurtarmaya çalışır. o telefonu kapadı , ben de onun yüzüne kapadım diyen şahsiyet umutsuz bir vakadır, kişiliği magnum light kıvamındadır, hatta bir cola olacak olsa diet cola olacak kişinin lafıdır bu.
hasta beyinli kişilikten illginç iddia. açıklaması da var: birlikte kapadık telefonu güzel oldu, hep böyle yapıcaz artık, önceleri o kapatırdı yüzüme, ben de hemen onu arayıp kapatıyodum yüzüne, bunu yeni bulduk, çok iyi oldu bu. çok iyi.
(masal, 08.09.2007 02:08)
iki kapama arasında yeni bi arama oldu mu merak ettiğim restleşme...
-abi dün sibel kapıyı yüzüme çarptı gitti biliyon mu...
+yapma yaaa... e sen naptın?
-açtım ben de onun yüzüne paaat diye kapadım tabi
+ahahah çocuk musun olm sen cık cık cık...
-dur abi o bişey değil... sonra aradım ben bunu, kapadı telefonu yüzüme, tabi ben durur muyum, hemen ben de onun yüzüne kapadım çaaat diye. resmen göt oldu walla...
+ya, ne gerek var böyle şeylere kaancım, aranızı tekrar yaparız, olur mu böle...
-yok ya terketmiş beni, öyle diyo... hahaha salağa bak... o terketmedi ki abi, ben bırakmıştım zaten daha önce... tuncay'a sor inanmazsan...
+ooof kaan, yani?
-.......
+lan olm konuşsana!
-......
+kaan noldu olm, kaydın sen?
-ühüüüüaaaa bokunu yiyim abi çok kötüyüm... ara sibeli gelsin ühüühüaaa... nolur abi...
-!? uygun adım sktir git kaan...
+ühüüüü...