- bugün başıma gelen olaydır.
gelen mesaj:nerdesin aq.
aradığımda yanlış numara olduğunu izah edene kadar canım çıktı o da ayrı bir konudur.herhalde bu kişi yanlış numaraya mesaj atmayacak kadar mükemmel dört dörtlük bir insandı ondan çok şaşırdı,kabullenmek istemedi.
2 dakika sonra:ya kusura bakmayın özür dilerim.
10 dakika sonra:selimin dükkana gel aq.
(bkz: ybsg)(grace slick, 21.04.2008 20:22 ~ 20:22)
- bazen gereksiz yüre yürek hoplatan mesajlardır. misal yalnız başınıza yürürken ve umutsuz hissederken bir mesaj gelir. ''canım seni çok özledim!'' e bir anda heyecanlanırsınız. ya eskiden sevdiğiniz ve sizi seven biri hatırlamıştır sizi ya da çok sevdiğiniz biri telefonunu değiştirmiş ve yeni numarasından mesaj atmıştır. siz de umut dolu bir geri dönüm ile ''siz kimdiniz acaba ? telefon numaranız kayıtlı değil bende'' mesaj gönderirisiniz. beklersiniz umutla , acaba kim , kim ? diye. derken mesaj gelir ;''yanlış olmuş pardon'' hemen snakeoynanır ya da sigara yapılır.
(hplovecraft, 21.04.2008 20:52)
- artık bilerek gönderilmemesi gerektiğini umduğunuz, inşallah yanlışlıkla gelmiştir yoksa kafa göz dalacağım dediğiniz mesajlar da olabilir. şöyle ki gsm operatörlerinden gelen mesajlar bin takla atılıp iptal edilmesine rağmen gecenin bir yarısı hala mesaj olarak telefonunuzu meşgul ediyorsa, bunda bir yanlışlık olmalı diye düşünürsünüz.
(dbk21, 21.04.2008 20:55)
- (bkz: yaran telefon mesajları)
(kl7mu, 21.04.2008 20:58)
- sevgilinin yeni yıl ertesi, hasta ve yeni yıla beraber giremediği sevgiliye attığı mesajın, hala sevgilinin her mesaj atışında gelmesidir. artık vodafone un bir azizliğimi yoksa mesajın o denli içli yazılmış olması mıdır bilinmez bunun nedeni...
(divine spleen, 21.04.2008 21:00)
- '' 5x+3y=41, 8x+y=58 => x= 3, y= 2''
matematik hocasına atmış sanırım mesajı. yanlış çözmüş.(uçan tavuklar kümesi, 21.04.2008 21:05 ~ 21:05)
- 'kiminle beraber olduğunu biliyorum şuanda,ama senin de sevgililerinden biri benim yanımda,
çok kafiyeli olduysa kusura bakma,sarışınım ama sonradan olma!!!!!!!!!'
anlamama ihtimali yüksek olduğundan olsa gerek,pek değerli sarısın arkadaşa çok gülmüş ve mesajı yanlış attığı gerçeğini söylememiştim.(okyanusta kulaçatankızcocugu, 05.07.2008 19:02)
- gece 3 suları cebime gelen mesajdır;
-ahmet regl olmuyorum ve korkuyorum ne yapıçağımı bilmiyorum annemde şüphelenmeye başladı nolur bişeyler yap.
hay aq denerek cevap yazılmıştır;
+ahmeti bugün sabaha karşı kaybettik morgdayız şu an başımız sağolsun..
evet.bu mesajın üzerine cevap gelmedi.(luka, 07.01.2009 15:09)
- aynen yazıyorum :
"uykum war d£dim uzatma lutfn...yaptın br hata çkceksn c£zani 2kere aff£ttim ama bukez affetmyrum...budefa allah aff£tsn senı...tamam mı bn skıldım artk yusuf brdaha asla olmaz bunu o kucuk beynine yerleştir"(asetat kalemi, 07.01.2009 16:15)
- sayın müşterimiz bankamızdan almış olduğunuz bilmem kaç milyar borcunuzun son bilmem kaç taksidine ait bilmem kaç lira borcunuzu şu şu şu tarihe kadar ödemeniz gerekmektedir.
(bkz: kalbine inmek)(rassidan, 07.01.2009 17:13)
- bir gece ansızın gelen mesaj : "kalktı mı?"
önce bir süre tepkisiz kaldım. küfür mü edeyim? "kalktı, sağolsun annen indirmeye uğraşıyor şimdi" benzeri bir zeka kıvraklığıyla olayı büyüteyim mi? "ne diyosun bilader" şeklinde hem terbiyeyi bozmayan, hem de biz de mahalle çocuğuyuz mesajı veren bir cevap mı atayım bilemedim. sonra aradım bu ne diye. meğer mesaj sahibinin arkadaşı otogardan otobüse binecekmiş, otobüsün kalkıp kalkmadığını soruyormuş. ister inan ister inanma, yersen... o noktadan sonra daha fazla bir çıkış yapmaya pek imkan kalmıyor zira karşı taraf insan gibi açıklama yapmışken mevzuyu abartan adam pozisyonuna düşülmesi pek muhtemel. eyvallah deyip kapattım. belki de eleman da sadece bu şüpheyi uyandırıp gece gece insanın kafasını karıştırmak gibi sapıkça bir amaç güdüyordu. bilemem. eğer öyleyse çok pis başarılı olmuş pezevenk. hala unutmadım mesajı ve o ilk andaki şaşkınlığı...(attila the hun, 07.01.2009 17:22)
- gelen mesaj: abi çıktın mı? ağaç oldum aq!
cevap: çıktım çıktım 10 dk ya ordayım
yaşanmıştır.tanıyor gibi cevap yazılıp karşı taraf aldatılmıştır.şimdi olsa yapmam tabiki (utanma efekti) ama eğlenmedim mi?eğlendim.!(ikiucubokludeğnek, 07.01.2009 17:54)
- en yakın arkadaşımlardan birinden geldi geçenlerde..
-seni çok seviyorum aşkım. inan bana. ömrümün en güzel günlerini yaşııyorum. çok seviyorum. çoookk
cevap:
-ben de seni bebeğim.
cevap:
zuhahahahahahaha(jack diego, 19.04.2009 15:29 ~ 15:29)
- bigün telefonuma gelen mesajda hep rakamlar vardı.bende bişey anlamayıp cevap yazdım bu ne diye.karşı taraf yanlış gönderdiğini hala anlamamış olacakki "abi bu kontor yüklemek için,akşama annemi ara seni özlemiş."yazdı.bende hiç bir pislik yapmadan yanlışlığı söyledim ve heralde tanımadığım bir insanın gönlünü kazandım.
(to live is to die, 19.04.2009 15:40)
- beni öylece hayran bırakan mesajlardır.
1. serdar abi, kömüre müşteri, buldum. beni ara çabuk.
2.slm canım nasılsın ben zaynep numaranı rabisten aldımben urfadayım burda okuym universteyi sende ne var ne yok
(bkz: noktasına virgülüne dokunmadan)(zikandal, 04.06.2009 23:21)
- uzun zaman önce bir yaz gecesi, babamı kaybettiğim yaz.samsundayım kafamda tonlarca soru işareti, heryerde yas havası. sürekli bir numara çaldırıyor geri çaldırmıyorum. en sonunda mesaj geldi:
"özlem unuttun beni, tatildeyim ben de" gibi birşey, dedim bu akıllı numarayı yanlış almış arkadaşı çaldırmıyor diye kızıyor en iyisi bir cevap yazayım:
"tatilde olmanız güzel birşey tabii ama ben özlem değilim sanıyorum numarayı yanlış aldınız"
anında çaldı telefonum, özür dilerimler rahatsız ettim sizi falan. neyse kapattık telefonu bir mesaj geldi akabinde
"sesiniz çok güzel sizinle tanışmak isterim"
zaten ruh halim sakat, babamı kaybetmişim ikinci defa * anında çemkirdim mesajda
"erkek değilmisiniz kız sesi duydumu atlıyorsunuz ne biliyorsun neye benziyorum ben, belki de suratı sivilceli dünyanın en çirkin kızıyım" vs vs
şimdi düşünüyorum da iyi gaza gelmişim.
sonra da diyorum bu yaşa geldim neden evde kaldım diye *(neva, 04.06.2009 23:46)
- sürpriz yapılacak doğum günü insanının telefonuna gelen mesaj:
'' x'i yukarı getir de, pastasını yiyelim''
bi sürpriz anca böyle katledilir. *(kizilotesi, 04.06.2009 23:49)
- ben:b yanlış mesaj atan:y
y: aşkım bu babamın telefonu, hastanedeyiz.merak etme sorun yok.
(normalde asla cevap atmam ama hastane filan yazıyor ya, dedim diyeyim yanlış attınız. yazıktır)
b: yanlış numaraya mesaj attınız.
(kısa ve net)
y: özür dilerim, rahatsız ettim.
(kibarmış)
b: önemli değil.
(e be kızım, ne diye cevap atıyorsun. uyardın,bitti görevin.)
y:önemli olduğu için değil, kibar olmak için özür diledim.
b:^#dsfkbwsfcwsf^#
iyilikten maraz doğabilir, g*t olabilirsiniz. tadında bırakmak gerek veyahut.(kim bilir, 04.06.2009 23:50)
- huzur içinde kitap okurken gelen mesaj;
aşkım altıma edicem gitmedimi baban.
büyük bir ihtimalle bu çocuk dolapta ya da yatağın attında filan saklanıyordu!(isteböylegüzelim, 04.06.2009 23:52)
- bir gece ansızın gelen mesaj:
"selam ben burcu tanışabilir miyiz?"
birkaç gün sonra tekrar:
"ben burcu 27 yaşındayım,seviyeli bir ilişki arıyorum"
cevap alamayınca bir daha mesaj atmadı burcu.atsaydı korkmaya başlayacaktım zaten.(phantom of the ophelia, 05.06.2009 00:01)
- "selam,eminim artık numaramı silmişsindir ama ben yine söyliycem asıl ben artık peşinde değilim ayrıca dün akşam hayvan gibiydin,hiç zevk almadım,her yerim ağrıyor iki büklüm yaptın beni,biliyorum yine kapıma gelceksin ama artık yok öyle eskisi gibi,git kendine yeni dalga bul hayvan herif"
bu mesaj geçen gün sevgilimin yanında geldi varın siz düşünün sonrasını efendim
(bkz: sıçtık)(megalo idea, 05.06.2009 00:05)
- 'kocam gitti çerez kola al gel' kime yazılmış merak etmedim değil.
(yeşil erik, 05.06.2009 01:32)
- -kusura bakmayın yanlış oldu.
+bişey olmadı ki daha ilk mesaj lan bu!?!
-ne olacaktı yarraaamm?!?
+mnskym!!(müslüm, 05.06.2009 01:44)
- ısrarla benim x olduğumu iddia eden bi kızla iki gün mesajlaştık. yok en sonunda numaramı ele geçirmişmiş, kızlarla haftaya izmire geliyolarmış falan. hemen buluşma yeri ve saati söyledim... ve günler geçti, mesajlar temelli kesildi. gerçi sonra bayaa pişmanlık yaşamıştım. ama bu kadar ısrar etmeseydi keşke x olduğuma...
(lycaon pictus, 05.06.2009 02:50)
- gelen ve gitmeyen şeklinde de olabilen mesajlar.bir arkadaşın tanık olunan anısı:
-serap naber ya?
+serap deilim arkadaşım ben
-bırak serap şaka yapmayı ya.hemen konuya giricem zaten
+gir bakalım konuya
-ya benim bi arkadaş var,görmüşsündür belki,esmer uzun boylu
+ee
-ya işte o senden çok hoşlanıyo
+e buluşalım o zaman
-ya ben olmaz falan demiştim arkadaşa ama,peki sende istiyosan..
+serap olsam isterdim kesin ama ahmet ben
-şakacısın serap ya
başka mesaj atılmamasının üzerine:
çalan telefon..
-serap?
+kardeşim ahmet dedik ya
-hakkaten ahmetsin galiba ya,birader ne oyalıyosun beni,hayret bi şey ya,kapa şu telefonu lan,atma bana msj falan
kapanan telefondan sonra:
dumur..(little sunshine, 05.06.2009 02:57)