80 ila 85 senesi ve evvelinde doğan gençlerin bildiği ve dahi kullanıp eğlendiği sapıklık eğilimine yatkınlara verilen mahlas.nihayetinde sapık sapıktır.(1980 ve 1985 yani
cem yılmazesprisi yapmayın dökerim böbreğinizi)
efendim bahsi geçen nesilden sonraki nesil (ki biz bunlara
kahve jargonu ile msn çeti nesli diyoruz) için gerzekçe bir harekettir telefon sapıklığı . evet zamanında
internet denen
bok yoktu, bu sebeple biz millet olarak eğlenece için bir şeyler bulmalıydık ki
telefon denen o zamanları teknoloji şeysi(neysi ?) cazip gelmişti. alırsın eline telefonu sallarsın bi numara girersin muhabbete. kişinin yaratıcılığına göre değişik muhabbetler dönebilir. yaratıcı olmayan bünyeler ise ahh ugghhh sesleri çıkararak ya da zamanın popüler şarkılarını dinleterek sapıklığını yapardı. haliyle msn çeti nesli için bu olay aptalca gelir zira kontürüm bitecek derdi yoktu o zamanın potansiyel sapıklarında.
problem şudur ki zamane gençlerine aptalca gelen bu eyleminin daha bir davarcasını kendileri yapmaktadır. örnek vermek gerekirse her daim kıl olduğum çaldırma olayıdır(çağrı bırakmak). hayır iki sevgili arasında ''yaa ben seni dün gece 3 kez çaldırdım sen niye 2 kez çaldırdın artık sevmiyor musun beni ?'' muhabbetlerine şahit oldum ve içim kan ağladı, metabolizmam sarsıldı.neyse geçelim bu bahsi kuzum ağır konuşmak istemiyorum.
telefon sapıklığının popüler olduğu zamanda bir yaratıcılık söz konusuydu fakat çaldırma olayında ise çok afedersiniz hiçbir sik mevcut değil. haa bir de gizli numaradan çaldıran orman insanları türemiştir ki, tez zamanda muhtelif yerlerine kazık sokup içinde kırmak suretiyle hayattan ömür boyu acı bir zevk almalarına yardımcı olmak zinhar caizdir.
işte bu eldeki verilere göre görünen gerçek, telefon sapıklarının tarih olması ve yerini artık sanal sapıkların almasıdır. haa zamanında
irc denen çet bokunda biz de dişi nicki alıp aleme sapıklık yapmadık mı ? yaptık. fakat irc de yapılacak sapıklıklar sınırlıdır, en fazla kafeslediğin delikanlıya randevu verip, malum mekanda saatlerce beklemesini izleyip, akabinde götü açarak gülmektir.
(bkz:
götüyle gülmek)
fakat son zamanlarda bir salgın haline gelmiş olan
msn adındaki
sikindirik, pek çok kişinin geçim kaynağı olmuştur. hele de easy cam, cam capture, hede cam recorder vs gibi programlar çıktı ki allah cümlemizi korusun. (amin)
olay çok basittir o programlardan birini alırsınız, bir adet hatun videosunun bir kısmını kaydedip kurbana bak bu benim diye yutturabilirsiniz.
+dur cam açıyorum sana
-tamam aç hadi
+nasıl güzel miyim ?
-aa
jenna jameson a çok benziyorsun
+evet benzerim dur soyunuyorum
-ohşşşşş(bizim milletin litaratüre girmesi gereken efsane kelamı ''ohşşşş'' tdk henüz bir tanım bulamamış buna, senin için ölürüm gibi bir şey sanırım)
+ bak bu koca yaraklı insan da komşunun oğlu cemil. 100 kontür yolla, hemen önünde canlı canlı seks yapalım
-aboooww ver numarannı hemen yolluyorum. bu araa cemil de
rocco ya çok benziyor haa.(aboooow da efsane olan bir diğer laftır. bir rivayete göre erbakan icat etmiştir)
işte durumu bu açıdan düşündüğümüzde, zamanın sapık olarak adlandırlan telefon sapıkları gözüme şirin baba gibi geliyor. hepsini üst üste koyup kucaklamak, sevgi gösterisinde bulunmak istiyorum.
ayrıca hazır konu konuyu açmışken, az evvel özel numaradan çaldıran göt hoşafına iki çift lafım var buradan.
-laaaaaaaaan götün yiyorsa numaranı gizlemeden çaldırsana kutup ayılarının bile tenezzul etmediği bahtsız çöl bedevisi!!