görseller
telefon kulübesi 

belki ilginizi çeker
  1. · phone booth
  2. · magic necmi
  3. · bi iş için lazım
  4. · telefon kulübesi gülru
  5. · sarı
  6. · tamer oyguç
  7. · telefon parasını telefonun altına bırakmak
  8. · telefon kulubesi
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · ugg
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · galatasaray
  7. · insanın hayatına sıçan şeyler
  8. · erkeklerin hava atarken düştükleri komik durumlar
  9. · esdikçe bad ı subh perişansın ey gönül

telefon kulübesi  

sayfa  / 2
  1. superman'ın soyunma odası.
    (close2death, 28.04.2005 12:58)
  2. yağmur'da, kar'da, çamur'da sokak ortasında (eğer varsa) saklanılabilecek yegane sığınaktır.
    (neverwinter nights, 28.04.2005 13:00)
  3. (bkz: phone booth)
    (greeen, 28.04.2005 13:05)
  4. eskiden sarı renkli ve turuncu telefonlu olduğu zamanlarda çok şirinken şimdi giderek uzay istasyonuna dönüşen nesnelerdir. o zamanlar cep telefonu denen nesneden kimsede olmadığından önünde kuyruklar oluşurdu ama artık o kadar telefon kulübesini kim kullanıyor belli değil.
    (yamukyumukpirenses, 20.04.2006 21:04)
  5. izmirdekilerin içine şiir bile yazılmıştır. sevgilisiyle konuşuyordu heralde.
    (the killer, 20.03.2007 18:48)
  6. başka bir dünyaya geçit.. gözlerden girip nefes'e çıkmaktır.. düşünce dünyası'nın bekleme odası koydum ismini.. korunmuş olacaksın rüzgardan ve saçlarının gözlerinin önüne düşmeyecek.. dağınık ve karmaşık düşüneceksin..

açık kapılar..
    (abıefsun, 24.04.2008 08:10)
  7. orjinal adı phone booth olan, joel schumacher imzalı 2002 yapımı bir gerilim filmi.
    (yaziyoo, 24.04.2008 08:25)
  8. içine girilip içindeki telefonla hattın diğer ucundaki herhangi bir kişiyle anlık muhabbet edebilmemizi sağlayan tesisat. ayrıca bir film ismi. yüksek binalarla çevrili bir yerde adam telefon kulübesinde konuşurken elinde sniper tüfeği olan keskin nişancı bir psikopat kulübeyi arayarak adamla konuşuyor ve adamı kulübeden çıkacağı an vuracağını söylüyor. kulübe camdan olduğu için her an tehlikededir de.
    (materyalist imam, 24.04.2008 22:23)
  9. ekonomik olduğu için günümüzde halen tercih edilebilen haberleşme mekanı. eğer dışarıdaysanız ve bir sabit hattı aramanız gerekiyorsa, hele bir de öğrenciyseniz ve kontörünüz hunharca harcayabileceğiniz kadar çok değilse cebinizde kesinlikle bir telefon kartı olmalı.
    (endymion, 14.01.2009 22:56 ~ 22:56)
  10. 13 mayıs 2009 itibari ile kanal d'de ilk bölümü gösterilecek yarışma. format hakkında şimdilik bilinen; sokakta telefon kulübesinde çalan telefonu cevaplayacak olan yarışmacının, 60 dakikada istenilen 5 hedeyi gerçekleştirebilirse 25 bin lira para alacağı. izleyip görelim efendim.
    (triangle, 10.05.2009 23:24)
  11. gözümün bir yerlerden ısırdığı yarışma formatı.

(bkz: bi iş için lazım)
    (headfucker, 10.05.2009 23:28 ~ 23:28)
  12. magic necmi değil mi ya o? dedirten yarışma programı. ayrıca uydurma olduğu çok belli.
    edit: parayı görüyo alıp kaçmıyo. yuh!
    (bkz: ben olsam öyle yapardım)
    edit2: niye kendi kendine konuşuyosun olm!
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 21.06.2009 22:44 ~ 22:59)
  13. çok komik lan?! konsept olarak değil, ama öyle bir sunuyorlar ki, sahiden haberi yokmuş gibi adamın. yani baya baya prodüksiyon ekibi de inanmış bu gerçeğe. kulübe içinde kamera var, selobantla yapıştırılmış, adam ona konuşuyor arkadaşım. biraz gerçekçi yapın yapçaksanız.

ayrıca; annesi kardeşi ve en yakın arkadaşı izliyor uzaktan sanırım. kusra bakmayın ama böyle bir durumdan haberdar olan her türk kadını bir şekilde açık verir oğluna. en kötü mesaj atar da allak bullak eder çocuğunun kafasını.
    (eski sevgili itlaf ekibi, 27.06.2009 15:06)
  14. ilk kez az önce şöyle bir baktığım program. para mara veriyor iyi hoş da ben mesela yolda yürürken böyle telefon çalsa, gitsem açsam sonra da birisi gizmeli gizemli benle böyle konuşsa, tırsarım bi de üstüne "siktir git ya" der telefonu kapatırım. zaten programı yeni görmüşüm, telefon kulübesi yarışmasındasın dese anlamam ne olduğunu. hadi şu saatten sonra başıma böyle bişey gelse bu kez de inanmam, ne bileyim ben sonuçta gerçekten o programdan arandığımı. gene siktiri basar kapatırım telefonu. gider o paracıklar da. neyse lotoya devam.
    (aglayankekin kankası, 12.07.2009 23:08)
  15. lan bu yarışanı var ya biri sinirlenip çekip vursa sokağın ortasında mal gibi kalır alamadığı paracıklarla. telefonda konuşan godfother da herifi gaza getiriyo "sen ne biçim erkeksin, git herkesin sırtını aç ve bak harf var mı" diye. böyle saçma iş olur mu lan.
    (aglayankekin kankası, 12.07.2009 23:17)
  16. daha önce bundan daha kötü bir yarışma programına rastlamış değilim efenim. bu ne lan böyle?
    (anarsik kirmizi, 14.07.2009 02:28)
  17. programın içeriğini siktirette, telefonun öbür ucundaki amcamın ses tonu ve yarışmacıya hakaretleri için izlemeye kasmaktayım.
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 20.07.2009 01:11)
  18. eğer filmde kiefer sutherland'i seslendiren arkadaş seslendirme yapıyorsa kendisi fatih özacun'dur..
    (kowalski, 20.07.2009 01:36)
  19. geçen haftalarda para için bir kızın saçlarından bile vazgeçebileceğini göstermiş olan yarışmadır kendisi
    (sema, 25.07.2009 13:41)
  20. kadına saçını kökünden kestirmiş programdır sekiz bin lira için. yuh.
    (dunkelheit, 25.07.2009 14:03)
  21. (bkz: superman)
    (yubermis, 25.07.2009 14:43)
  22. yarışmacısına kanlı koç yumurtasını ısırtan program.ilerleyen bölümlerde koç yumurtasının yerini nelerin alacağı merak konusu olmuştur.
    (meetpa, 08.08.2009 13:00 ~ 13:18)
  23. para için insanların nasıl maymun haline getirilebileceğini ve üstelik buna o insanların da gönüllü olabileceğini gösteren gece gece kendine küfrettirmiş yarışma. yarışmayı sunana mı, hazırlayan prodüksiyon ekibine mi gönüllü olarak yarışmaya katılıp bir sürü saçma sapan talimatı yerine getirmek için kıçını yırtan insanlara mı hangi birine kızayım bilemiyorum. allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın lan. milletçe amma düştük ha. dinimiz imanımız para olmuş, ne gurur kalmış ne onur. bu kadar acı bir gerçeğin bu kadar afişe edip üstelik bundan kazanç da sağlayan herkese de en güzel selamlarımı gönderiyorum buradan.

edit: şu anda bir erkek yarışmacımız ayağına kırmızı topuklu ayakkabıları giymiş, serçe gibi sekerek etraftaki erkeklerin dudağına ruj sürüp kendini öptürüyor. ulan neyse tamam ben birşey demiyorum...
    (atalantavanessa, 30.08.2009 23:15 ~ 23:17)
  24. çalıntı program.
    yabancılardan çalmadılarsa radyodan çalmışlar.

zeki kayahan coşkun'un radyoda matrax diye birprogramı vardı; onu almışlar, baya bir iğrençleştirmişler, içine parayı da sokup aşağılık bir hale büründürüp televizyondan servis yapmışlar. böyle bir program çıkmış...

not: matrax'ın yeri ayrı tabi.
    (cüney tarkın, 30.08.2009 23:18)
  25. cıvıtan programdır.
    evet bir kere telefonu açanlar gayet bu işin farkındalar.yoksa kardeşim kim gidip telefonu açar?şahsen ben hiç öyle bir telefonun çalışını bile duymadım.
    tamam herşey bir yana artık solucan yemeler piranhalar filan iyice abarttılar kardeşim bu fear factor mü?ne yani.
    not:bende 8bin için saçlarımı kazıttırırm o ayrı.
    (klasik bişey olsa gerek, 30.08.2009 23:27 ~ 23:28)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil