müşteri hizmetleri diye bir şeyin olmadığına inandığım kurum;
5 ekim 2005'te ızmir (hatay semti) teknosa'dan fujitsu siemens amilo pro v2045 dizüstü bilgisayar satin aldim. 22 kasim 2005'te hdd
*'yi görmemesi sebebiyle teknosa istanbul-ortaklar subesine teslim ettim. teslim ederken kullanamadigim için bana geçici bir bilgisayar verilip verilemeyecegini sordugumda olumsuz yanit aldim.
1 aralik 2005'te gelip alabilirsiniz diyerek teknosa'dan aradilar. almak için gittigimde magaza görevlisi ile kontrol ettik ve sorunun aynen devam ettigini farkettik. mağaza görevlisi hemen servisi aradi ve 10 gün boyunca serviste bekleyip hiçbir kayit tutulmadan ve de tamir islemi yapilmadan çantasindan dahi çikarilmadan geri gönderildigini söyledi. 10 gün bekletildigim için tekrar servise gittiginde öncelik verilecegini ve 1 hafta içerisinde çok büyük ihtimalle sorunun çözümlenecegini belirtti. o tarihten itibaren sürekli gitmeme ragmen sorun bir türlü çözülmedi ve her gittigimde de servise ulasamadiklarini söylediler.
bu durum 20 aralik tarihine kadar devam edince 20 aralik'ta ilgisizlikten sikayetçi bir sekilde gittim. bana 22 aralik'ta sonuçlanacaginin sözünü vermelerine ragmen sonuçlanmadi. 26 aralik'ta gittigimde ise hala sonuçlamadigini bu hafta içinde olacagini belirttiler.
teknosa'ya her gittigimde sorunumu iletebilmek için en az 30dk bekletildim. 2 saat boyunca bekledigim de oldu. sorunumu dile getirdigim zamanlarda da istedigim yere sikayet edebilecegimi söyleyip yalancilikla bile suçladilar.
sorunum hala çözülmedi ve de kesin bir bilgi verilmiyor.