görseller
teknoloji ve tasarımteknoloji ve tasarım
teknoloji ve tasarımteknoloji ve tasarım
belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · öğretmenler günü
  4. · 2012
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · teknik bir arıza nedeniyle makbuz veremiyoruz
  9. · genç osman

teknoloji ve tasarım  

1. ilköğretim okullarında okutulan iş eğitimi dersinin yeni adı.*
    (fantastik karakter, 04.01.2007 12:09)
  2. öğrencinin iç dünyasını yansıtan tasarımları teknoloji ile birleştirme.
    eski ismi iş eğitimi olan ders.
    (misbeliever, 04.01.2007 14:43 ~ 14:50)
  3. eskiden ilköğretim okullarında okutulan iş eğitimi (bu ders dört dersten oluşmakta ve dönüşümlü olarak işlenmekteydi, iş ve teknik eğitimi, ticaret, ev ekonomisi ve tarım dörtlüsü) dersinin yerine 2006-2007 eğitim öğretim yılında uygulamaya konulan, fakat tamamen eski iş eğitimi dersinden farklı olarak çocuklara direk el göz koordinasyonu vb. beceriler kazandırmak yerine, öncelikle düşünmeyi öğretmeyi amaçlayan ilköğretim ikinci kademede (6-7-8.sınıflarda) okutulmaya başlanan yeni bir ders.
    (civiricus, 26.03.2007 14:13 ~ 14:14)
  4. saçma salak çizgiler çizilen dersin yeni adı.
    (the killer, 26.03.2007 14:22)
  5. dikiş nakış, muhasebe gibi alakasız branşlara sahip insanların atandığı bir ilköğretim dersi. haydi tasarım yapalım, haydi öğrenelim gibi cem yılmazın t.sak geçtiği bir müfredata sahip. hakkında öğrencilere sorduğunuzda bön bön boş bakışlar ve saçma sapan cevaplar alacağınız bir ders. daha öğrenciler cetvel tutmaktan acizken şu sıralar zihni sinir projeleri ile desteklenmeye çalışılıyor.

kısacası tuvalette zıçarken bu gün müfretada ne sokuştursamda yenilikçi bir proje eğitmeni olsam diyen bakanlık çalışanlarının üstlerinin önlerine koydukları içi boş bir dosyadan ibaret, siz gelin bu dosyayı 50 kişilik sınıflarda 3 kişilik sıralarda g.t g.te oturan öğrencilere açıklayın.
    (arph, 22.03.2009 15:11)
  6. (ichgeheindaskino, 07.05.2009 23:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil