(bkz:
hasan şaş)
-beyler top kime gelirse vermiyor pas falan. sıradan başlayın gördüğünüzü çalımlamaya. geçen maç dikkat ettim mustafa sen takım arkadaşını çalımladın, o olmadı bak. halil oğlum sen de niye pas verip duruyorsun? kadro dışı bırakırım ona göre.
(bkz:
mehmet topuz)
-bana çok güvenmeyin çocuklar ilk kim fazla para verirse oraya giderim söyliyim bunu baştan. çıkın oynayın rahat olun. siz de kim para verirse gidebilirsiniz, ne de olsa profesyonel insanlarız.
(bkz:
emre belözoğlu)
-lan hayri niye penaltı yaptırdın? hadi yaptırdın hiç sesin çıkmadı bakıyorum
-hocam fauldü ama istemeden oldu.
-hadi diyelim penaltı itiraz etsene be hakeme. pıstın kaldın. demezler mi emre'nin öğrencileri uysal diye. o değil de ne bakıp duruyorsun sen lan? sıkarım ümüğünü, gel lan gel!
(bkz:
tuncay şanlı)
-abiler siktiredin taktiği falan bol koşu bol koşu. başlayın koşmaya denkgelirse vurursunuz.
(bkz:
fevzi tuncay)
-hay sikiyim nasıl bir takıma gelmişiz. direk yok mu lan direk! kafamı dağıtmam lazım.
(bkz:
sergen yalçın)
-olm maçta niye bu kadar kötüydünüz? iddaa oynadım size yattı paralar. bilsem karşı takıma oynardım.
-hocam dün hava çok yağmurlu diye iptal ettiniz antrenmanı, maça bile gelmediniz uyuyakalıp
-hocayla böyle konuşulmaz. ceza veriyorum sana, git iki kupon yap getir. diğerleri düz koşuya başlıyoruz haydi.
-hocam sürekli düz koşu bu ne yaa!!
(bkz:
van hooijdonk)
(bkz:
frank de boer)
-is this the bank? i know this bank from holland.
(bkz:
roberto carlos)
-bankada işiniz varsa bir koşu halledip geleyim (!?)