bildiğin
cimri, çok cimri efendim... hani desem ki, " sevgili kuş ben burda geberiyorum, param bitti kaldım ankaralarda" der ki, "kal, paranı yerken bana mı sordun? oh olsun sana!". dedi de zaten. bi de üstüne en erol taş'ından kahkaha patlattı. günahını bile vermez bu kadar da açık söylüyorum. ama şimdi hakkını yemeyelim, geçmiş doğum günü hediyesi olarak bi şarkısını paylaştı benimle. nasıl oldu, anlamadım. hala şaşkınım... bu kadar cimri bi herif, şarkı gönderdi, çözemedim, çözemiyorum... bi tane daha gönderiyim dedi ama, suikast düzenledi şarkıya, tam geliyo, düşüyorum, gönderilemiyo. gönlü yok ya ondan, biliyorum. efendiii, efendiiiii!! bak burdan sana sesleniyorum, her şeyin farkındayım!
bi de
amca bu adam. bildiğin
amca. çok yaşlı, "hala ben gencim uleeennn!" diye nidalar atıyor, kabullenemiyor. ama üzgünüm, gerçekler acıdır ve dost acı söyler, dostum...
* dizlerinin ağrısından yerinden kalkamazken superman olcakmış, beni kurtarcakmış, peehhhh!!
şimdi gelcek yine başımın etini yiyicek "sen bana cimri, yaşlı, cahil cüheyla mı demek istiyosun?!" diye. a aaa, yok hocam, estağfurullah... şaka sadece şaka
*