belki ilginizi çeker
  1. · olmeca
  2. · orta yuvarlagin rakip yari alana bakan dilimi
  3. · 29 nisan 2007 cumhuriyet mitingi
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · itü sözlük
  3. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  6. · alex hagi den daha iyidir
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · reflections
  9. · nagger

tekilamın tuzu bol olsun zirvesi  

1. 28 nisan 2007 18.00 gibi başlatmayı düşündüğümüz zirvedir. tekilla konusunda kendisine güvenen sözlükçüleri beklemekteyiz. bu arada alkol kullanmayan kişilerin tercihleri gözönünde bulundurularak çeşitli kahve türlerinin güzelce yapıldığı bir ortamda düzenlenecektir. konu ile ilgili olarak;

http://zirvetor.itusozluk.net/...
    (dünyayı kurtaran adam, 22.04.2007 02:12 ~ 25.04.2007 00:45)
  2. güzel bir ortamda tekilalarımızı ya da diğer alternatif içkilerimizi yudumlarken, hoş muhabbetler eşliğinde yazarların birbirleriyle kaynaşacağı oluşumdur. çoğunluk sağlandığı taktirde güzel olacağını düşünmekteyim.
    (aberrant, 22.04.2007 02:24 ~ 26.04.2007 17:37)
  3. the oc den seth in katılması gerektiğini düşündüğüm zirvedir. çünkü ben attığım 18 shot la övünürken o dizinin bi bölümünde 28 shot benim sınırımdır demiş ve beni kendi rekorumla başbaşa bırakmışdır.
    (tashicardi, 22.04.2007 02:25)
  4. mekanın rahat ve kablosuz internet bağlantısına uyumlu olmasından dolayı sözlükte giri yazmayı seven yazarların 28 nisan gecesi itü sözlükten mahrum kalmayacakları etkinliktir.
    (dünyayı kurtaran adam, 25.04.2007 00:14 ~ 00:15)
  5. tekilayı duyunca gelme hevesi ile dolup taştığım akabinde "lan otur oturduğun yerde sen itülü bile değilsin kimseyi de tanımıyorsun zaten sözlükte. neyine senin zirve" diye asosyal bir özeleştiriyle dizimi kırıp oturacağım diğer bir zirvedir.
    (bkz: nefret et ama acıma bana)

bu arada montreal'de pazarlık yapınca fiyatı 4e indirdikleri oluyordu. aklında bulunsun zirve kelebeklerinin.
    (kedikara, 25.04.2007 00:30)
  6. tarafımca ayarlanacak müziklerle tribe girerek tekila şişelerinin dibini göreceğimiz zirvedir.

"gel, hangi fakülteden, üniversiteden ya da yaş grubundan olursan ol yine gel" felsefesini özümsemiş pıtırcıktır.

tekila içme yarışından galip çıkana da süpriz bir ödül vardır. valla söylemem ısrar etmeyin.

ayrıca;

bir elinizde tekila bardağı bir elinizde laptop ile sözlüğe yazmanın dayanılmaz heyecanı.
    sınırsız tuz ve limon!
    ve tabi ki sınırsız hoş muhabbet.
    (aberrant, 25.04.2007 00:35 ~ 12:21)
  7. sürpriz bir ödülün şampiyona verileceği etkinliktir.

teşekkür: ödül var mı? diye soran palanthaser'a teşekkür ederiz.
    (dünyayı kurtaran adam, 25.04.2007 17:26)
  8. mekana yapılan baskı ve sıkı pazarlık sonucu tekilanın 5 ytl olduğu zirvedir.

gelmeyeni dövüyorlar valla.
    (aberrant, 26.04.2007 20:54 ~ 20:54)
  9. zirvetörde sorun olduğu için açıklamaların ilgili başlık altında yapılacağı etkinliktir. konu ile ilgilenenler mesaj arabirimi ile bana ulaşabilirler.
    (dünyayı kurtaran adam, 26.04.2007 20:59 ~ 21:00)
  10. zirvetördeki sorunların zirve organizatörlerini yıldırmadığı, aksine daha da hırslandırdığı etkinlik olmuştur. 28 nisan gecesinin çok keyifli geçeceği garanti edilmektedir. *
    (dünyayı kurtaran adam, 26.04.2007 23:00 ~ 23:00)
  11. 00:00 itibariyle alımların kapanacağı zirvedir.
    (aberrant, 27.04.2007 17:19)
  12. akşamdan kalanların aynı zamanda tansiyon problemiyle de mücadele etmek zorunda kalacakları zirvedir
    (demilan, 27.04.2007 21:44)
  13. aberrant'ı tünelden taksim meydana kadar defacto ile omzumuzda taşıyarak bitirdiğimiz etkinliktir. aberrant'ın evini adres olarak bilmeme ve taksicilere durumu anlatıp parayı da peşinen ödememize rağmen taksicilerin kafası güzel insanlarla uğraşmak istememesi de ayrı bir sorun olmuştur. alkolün verdiği etki ile dün gece bayağı bir taksiciye selam ettim, farkında değilim.

şahsıma münhasırdan haber alınamaması çok doğaldır ki kollarım ve omuzlarım koptu. bu arada ayık kafa yaptığım hesaplamalarda 11 shotta kalmışımdır. zamanlama konusunda çok büyük hata yapmışım, bugün benim çağlayan'da bulunmam gerekirdi, ama geceden kalmışlığımdan dolayı katılamıyorum, fiziken orada olmasam da ruhen oradayım, yürüyün arkadaşlar!
    (dünyayı kurtaran adam, 29.04.2007 13:08 ~ 22:13)
  14. "içilirde bu kadar içilir mi be kardeşim?" dediğim zirvedir.

ben hayatımda hiç bukadar güldüğümü hatırlamıyorum. 2 şişe tekila sonrasında pek normal olmasam da kopuk kopuk geliyor sahneler gözümün önüne (gerçe görüntü yok. sadece ses var o ara hehe). masaya uzanmış uyuklarken arkadan "kalk lan ....." diyerek kafama vuran arkadaşı da kınıyorum burdan. en yakın zirvede budaklı odun, kürek sapı ve vileda sopası gibi işkence aletleriyle girişilecektir kendisine (kilim motifli kazak ya da 3 kilimli kazak mı demeliyim? sana sesleniyorum burda hehe). barfilozofu'yla istiklal caddesine çıkıp tiril tiril ve sağa sola yalpalayaraktan hava almamız da ilginçti (gece eve geldiğimde donuyodum m.k.) ve ahmet karaca'nın tam böyle sıyırdığımız anlara denk gelmesi, adamın arkasına bakmadan kaçmasına neden oldu. kusura kalma ahmetcim. rezaletin boyutları daha fazla ifşa edilemeyecek düzeydedir. açıklama yapmak istemiyorum. çekmeyin arkadaşım.

not: abi nolur o videoları ve son 1 saat içinde çekilmiş resimleri basına vermeyin. kaç para istersen hallederiz, para sorun değil(iç ses: para mı kaldı .mına koyim. ne parası? hehe).

ek: he unutmadan. yarı baygın haldeyken meydana kadar bana eşlik eden defacto'ya ve dünyayı kurtaran adam'a teşekkürler. ulan bütün taksime rezil olduk beee. büühü
    (aberrant, 29.04.2007 13:23 ~ 13:29)
  15. önemli tanışmaların olduğu etkinliktir. alfabetik sırayla başlayalım.

aberrant: üniversite mezuniyetinde yaptığı gibi sızmıştır. bu adamı içki içerken gazlamamak gerek. gerçi sızmaktan başka zararı yok bir de istiklalin ortasında nara atabilen bir tip olduğunu düşünsenize. o açıdan bir sorun çıkartmadığı için müteşekkiriz.

ahmet karaca: aynı saatlerde halı saha maçı olmasından dolayı bitişe yakın gelmiştir. birisiyle tanışırken ilk intibaa önemlidir. adamın oha sarhoşlara bak diye ortama girmesi bizleri yarmıştır. adama rezil olduk o apayrı bir konu. *

barfilozofu: tam mahlasının adamı olduğunu ispatlamıştır. güzel sohbetleriyle zirveye renk katmıştır. ortamı bir ara gerçek kesit birahanesine dönüştürmeye çalışıyordu. *

defacto: içki içmemesi yüzünden her alkollü zirvede bulunması gereken yazar. hiç olmazsa ortamda bir iki kafası çalışan insanın olması lazım. aberrant'ı taşırken yardım etmesi takdire şayandır.

dünyayı kurtaran adam: tekilla shot'nın nasıl tuzlanacağını halen kavrayamamış kişilik. ayrıca fotoğraf çekmekten anlamamaktadır kendisi.

kilim motifli kazak: knight online eski oyuncularındandır. nickinin nasıl oluştuğunu sorarsanız iyi olacaktır.

orta yuvarlağın rakip sahaya bakan dilimi : dünyanın en sosyal insanı galiba. bizim zirveden sonra ayrı iki etkinliğe gitmesi ve dönüşte sağlam olursanız uğrarım demesi bitirmiştir bizleri. zirve bitişine gelmemesi yüzünden çok şey kaçırmıştır. hesapta kendisini sarhoş edecektik. başka zirvede başaracağım bunu. hiç bir yere kaçamazsın *
    `
    the girl with red hair`: gördüğüm sayılı iyi fotoğrafçılardandır. eğer zirvetördeki resimleri tıklarsanız iyi resimlerin kendisinin, kötü resimlerin ise dünyayı kurtaran adam' a ait olduğunu görebilirsiniz. bir dahaki zirvelerde de kendisini bekliyoruz.
    (dünyayı kurtaran adam, 29.04.2007 18:40 ~ 30.04.2007 00:57)
  16. 5 shotdan sonra ayrılmak zorunda kaldığım, kaldığım süre boyunca çok eğlendiğim zirvedir. gene olsun gene içelim. başarılı zirve, kutlarım. tadı damağımda kaldı daha ne olsun.
    (the girl with red hair, 29.04.2007 21:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil