tek türkiye 

adana çık aradan

1. gürsel ateş'in yönettiği, ozan çobanoğlu, sabri özmener, murat çobangil ve özlem akınözü gibi oyuncuların rol aldığı stv dizisi.

http://www.stv.com.tr/...

"samanyolu’nun yeni dizisi tek türkiye, yokluklar içinde yaşayan güneydoğu insanının yardımına koşan kahraman bir doktorun hikayesini anlatıyor. istanbul’dan güneydoğu’ya uzanan macerada başarılı bir cerrah olan tarık, bir meslektaşının daveti üzerine yola çıkar ve kendisini güneydoğu’nun türlü sıkıntılar içinde hayat mücadelesi veren bir köyünde bulur. imkânsızlıklar içindeki bu köyde bambaşka hayatlarla tanışan genç doktoru, bir dizi sürpriz de bekleyecektir."
    (nett, 02.11.2007 13:48)

2. (bkz: saçmalamanın sınırı)
    (mayakovski, 13.03.2008 19:56)
  3. samanyolu televizyonunda yayınlanan sönük diziler silsilesinin sonuncusu.
    (sen benim bir külah dondurmam, 13.03.2008 21:16)
  4. (bkz: türkiyeden kaçmak için nedenler)
    (gaddar kerim, 13.03.2008 21:34)
  5. (bkz: güneydoğu paketi)
    (dünyayı kurtaran adam, 13.03.2008 21:41)
  6. samanyolu televizyonunda yayınlanan, reytingleri yükselme trendinde olan ve güneydoğumuzla ilgili etkileyici bir dizi. (yalnız dizide kadın eti pazarlamıyorlar)
    (atlantis, 21.03.2008 09:11)
  7. ab gurubu ve dahi primetime da ciddi reytingler alan kurtlar vadisinin biraz daha yeşile çalan benzeridir. terörü işlediği iddiasıyla aslında ülkenin derinlerine değinme çabasında ki dizinin tek eksiği soner yalçındır. oda olsa tam olacaktır.
    (lostdream, 21.03.2008 20:15)
  8. piercingli teröristleri görebileceğimiz dizi. dikkat, hızma değil, hakiki piercing.
    (eredhel, 20.05.2008 21:45)
  9. - evett ülkede kaos yaratmalıyız , herkes birbirini öldürmeli.
    -evet evet haklısınız , kardeşi kardeşe düşman etmeliyiz

tarzında repliklere sahip dizi.
    (şeftali suyu, 14.06.2008 16:33)
  10. ben bu kadar sikindirik, bu kadar tırt bir dizi izlediğimi hatırlamıyorum. daha önce bir kaç bölümünü izlemiştim. torrent sitelerinden birisinde "sezon finali" ibaresini görünce merak edip onu da izleyeyim dedim.

bir kadın kan davasından kaçırmak için bebeğini bir komutana teslim eder, bebek büyür bu komutanı ve karısını anne baba beller. bu bebek büyüdükten sonra doktor olur. dizinin kahramanı bu doktor, yani tarık. bunun şerefsiz bir arkadaşı var ve bir köyde görev yapıyor. bu arkadaş, bulunduğu köyü soyup soğana çevirmiş, bir de o köyden bir kızı iğfal etmiş. köylünün devlete güveni sarsılmış. bu ortamda tarık bu köye arkadaşının yanına gezmeye geliyor. bu köy hangi köy peki? evet, gerçek annesinin ve kan davalısının olduğu köy. yuh aq tesadüfe bak sen. sonra olaylar gelişiyor, arapsaçına dönüyor falan.

mekanlar dandik, karakterler dandik, diyaloglar dandik, kostümler dandik, kurgu dandik... daha gider bu.

sezon finalinde de kurtlar vadisi'ne özenmişler. karanlık bir ortam. bazı tipler var, yüzleri görünmüyor. ellerinde işlemeli süslemeli asalar, bastonlar. parmaklara yapılan zoom ve parmakta görüntülenen bir yüzük. üzerinde aslan kabartması var bu yüzüğün. yani bunlar siyonist, yani bunlar mason falan filan feşmekan.

yılmaz eğitim gönüllüsünden(fethullah gülen), onun hakkında yaptıkları karalama kampanyalarından ama bu karalama kampanyalarının kendi aleyhlerine döndüğünden, bu eğitim gönüllüsü vatan sevdalısının bir derginin anketinde birinci seçildiğinden bahsediyorlar. bu karanlık ortamdaki bu karanlık tipler büyük kitleleri harekete geçirdikleri mitinglerden(cumhuriyet mitingleri) bahsediyor sonra bir ara. lan bu mitingleri de bu siyonistler düzenlemiş be! hukuku kullananlar da bunlarmış hem, onu da öğrendik bu diziden...

kurtlar vadisi ve tek türkiye'nin izini sürüp de bir bulabilsek şu gizli örgütün mekanını. basıp kurtaracağız güzelim ülkeyi ama olmadı bir türlü.

gelecek sezon inşaallah.
    (selenge, 30.06.2008 19:44 ~ 19:50)
  11. agb ölçümlerine göre yayınlandığı her perşembe günü totalde mutlaka ilk 3'e giren stv dizisi. e tabi klasik temalı, sonunda ne olacağını bildiğin diziler, s.kindirk yarışmalar bu kadar artarsa millet te şaşırır neyi izleyeceğini.
    (pierre, 02.07.2008 01:53)
  12. "cemaatin" kontra-kurtlar vadisi niteliğinde yok aslında sizden farkımız mesajlı dizisi
    (a cave on rif mountains, 02.07.2008 02:21 ~ 02:23)
  13. eksikleri çok olan dizidir. en büyüğü de oyuncuların güneydoğu şivesini verememeleridir. şener şen in ağa rolünde olduğu filmlerin oyuncu kadrosuna izlettirilmesi bu problemi çözmede yardımcı olabilir. zira şener şen oglım derken bile bu dizinin oyuncularından 20 kere daha güneydoğu şivesini başarmaktadır.
    (seashell, 21.07.2008 22:27 ~ 22:28)
  14. ergenlik döneminden kalma alışkanlıklarıyla başta insanlar olmak üzere herşeyi kategorileştirerek açıklamaya-anlamaya çalışan zihniyetin ürünüdür.üşenmeden izledim evet. büyümelerini bekliyoruz dört gözle...
    (bkz: siyah)
    (bkz: beyaz)
    (bkz: gri)
    (topunuzu selamlarım canlarım, 01.08.2008 11:33)