tek gecelik ilişki   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. ne bağlılık, ne aşk, ne kıskançlık ne de ortada ilişkinin getirdiği yüzlerce sorundan biri olmaması nedeniyle "en güzeli" diye düşündüğüm sevişkenlik çeşidi.
    (the weakest link, 02.07.2004 19:32)
  2. bağlanılmamak isteniyorsa telefon numaraları kesinlikle alınmamalıdır.
    mazallah aşık bile olunabilir.aman aman.
    (famenoth, 05.03.2005 12:57)
  3. genellikle fransızlarda görülür kısa bir diyalog olarak özetlenecek olursa

-merhaba
    -merhaba
    -adım jack
    -bende emanuelle
    -çok güzelsin

ardından yatak ve sabah birbirini tanımama hadisesi
    (phriksos, 05.10.2005 21:53)
  4. genellikle 20 - 25 yaş arası genç kesimin tercih ettiği (tabi istisnalar kaideyi bozmaz) orada burada tanışılıp, ertesi güne herhangi bir anlam yüklemeyen sex türü. uyandığınızda yanınızda 70 yaşında bir kadın yoksa veya buz dolu bir küvette "acilen ambülansı ara" gibi bir notla uyanmadıysanız iyi bir gece geçirdiğinizi varsayabilirsiniz.
    (mortalfaith, 24.10.2005 11:43)
  5. (bkz: one night stand)
    (aylö, 24.10.2005 16:08)
  6. her zaman istenildiği gibi sonlanmayan eğlence.
    finlandiya'da ispanyol bir arkadaşımın başına gelmiş durum. barda sarışın hoş bir finli kızla tanışılır. 5inci dakikada yiyişmeye başlarlar, 15 dakika sonra kızın evine gidilir. kızın ailesi evin başka odalarında yaşamaktadır. sabahlara kadar duracell tavşanı hesabı aksiyon devam eder. sabah olunca kız teşekkür eder,çocuğun elini sıkar ve de hoşçakal der.
    ispanyol ise akdeniz delikanlısı olarak şaşkın şaşkın, "elimi sıktı lan" dumuru ile oly mahalini terk eder.
    (stocky2001, 22.01.2006 10:55)
  7. sabah leş gibi bir hangover ile uyanıldığında adama "bu kim lan?" diye sordurtan tipten bir fırtlık zikiştir.
    (keyif pezevengi, 06.05.2006 18:27)
  8. cinsel ilişkiyi anlamsızlaştıran ilişki.
    (nuvalo, 05.07.2006 18:10 ~ 21.08.2008 00:52)
  9. gün geçtikçe artan sevginin, aşkın hiç bir öneminin kalmadığı günümüzde, sevişmenin sevgiyle alakasının olmadığı ilişki çeşidi. her şey o andaki elektriğe ve isteğe bağlı, muhtemelen ertesi gün birbirini bir daha görmeyecek iki kişinin yaptığı eylem
    (mephistophilis, 21.01.2007 20:24)
  10. kadınların korktuğu, erkeklerin ise bayıldıkları birşeymiş gibi yansıdı bu tür insanlara. ama efenim ben kendimden örnek vereyim, sene geçen sene, barda bi hatunla tanıştık; gittik bunun evine. neyse altalta üstüste bişiler oldu, ki zaten bizim neslin kanayan bi yarasıdır şöyle 69 uyla, kama sutrasıyla, deep throat uyla falan güzel bi cinsel birliktelik ama yüzeysel sürtünme ve ara ara "bi arkadaşa bakıp çıkıcam" tadında vajinaya giriş denemelerinden öteye gitmez; hatunu tatmin edicem diye yine handjoba, oral sekse koşarsın, neyse sabah oldu olucak falan, bitirmişiz işimizi. hatun döndü ve " sabah bu evde olmasan iyi olur" şeklinde gayet cool tavırla arkasını dönüp ossura ossura uyudu. ben yatamadım tabi bununla daha fazla aynı yerde. gecenin bi yarısı kendimi kullanılmış hissederek, yarı ağlamaklı şekilde yurdumun yolunu tuttum(-evet vadide kalıyordum)

yani uzun lafın kısası, içinizden bana "yuh ulan zikmiş atmış hatunu bi de duygusal insanım tribi çekiyor pezemeng" diyebilirsiniz ama hani derler ya: "insan bazı şeyleri başına gelmedikçe anlamıyor" aynen öyle!

edit: şaka lan şaka ahahahhaha! çatır çatır yedim hatunu, süperdi. allah hepinize versin bi one night stand.

kötülemeden sonra gelen edit: kızı nikahıma aldım, mutluyuz.
    (red zeppelin, 21.01.2007 20:39 ~ 22:11)
  11. bin gecelik samimiyetsizlik
    (mayakovski, 07.02.2007 21:33)
  12. kolaydır, bağlanmaktan korkanların ilacı gibidir, karşılıklı bir tüketim söz konusudur, kısa ve acısızdır; uzun süre böyle devam edilirse bünyede yorgunluk ve tükenmişlik bırakır, bir oyundur, sonunda insanın ruhu açlığa dayanamaz ve bir bağlanma sonucu kesilir.
    (sirona, 08.02.2007 11:56)
  13. partnerinizin size aşık olmasıyla kabusa dönüşebilen eylem. pişmanlık hammaddesi.
    (idrak yolları enfeksiyonu, 14.03.2007 01:03)
  14. riskli bir işlemdir.hastalıklara açıktır.ayrıca karşı tarafın fantezi dünyası bilinmediğinden her türlü tehlikeyle karşı karşıya kalınabilir.
    (sisperdesi, 12.04.2007 00:52)
  15. tek gecelik olursa ilişki olabilir mi acaba sorusunu sorduran, ilişki olduğu durumda tek gece ile sınırlı kalabilir mi diye düşündüren, tek gece iki gün, üç gece dört gün gibi türevleri de olabilir mi acaba diye bende merak uyandıran değişik durum.

nuri alço versiyonu için;
    (bkz: bi kereden bişey olmaz)
    (exanimus, 16.04.2007 20:28)
  16. (bkz: fast food)
    (bulsaraa, 16.04.2007 20:30)
  17. saldıray abi'nin bile birini tanıdığını iddia etmesine yetmez. en az birkaç kere seğişmek gerekir ona göre.

(bkz: @117880)
    (nox, 15.05.2007 16:02 ~ 16:03)
  18. genelde ilişkilerden yorulmuş kişilerin yaşadığı ilişki çeşididir.
    bir gecede olsa karşı taraf için dünyanın en önemli, en değerli, en çok arzulanan şeyi olmak bu ilişki tarzının ilgi çekmesini, alışkanlık haline getirilmesine önayak olur.
    ilişkilerden gerçekten sıkılmamış, içinde bir yerlerde masumiyet barındıran insanlara tavsiye edilmez. buna rağmen yapıyorsanız çok içtim bahanesine sarılınılmamalıdır çünkü zaten o içindeki masumiyeti öldürülmek için o kadar içiliyordur.
    (everestk, 11.07.2007 23:41)
  19. muhatab kişinin deneyim puanına göre harikalar diyarına kombine bilet almaktan,ibrahim tatlıses'in bir sohbet esnasında sevtap parmanı filmde nasıl öptüğünü göstermek için size yönelmesine kadar varan geniş bir dünyevi zevk aralığına sahip gecedir.riski göze alabiliyorsanız efenim...
    (entipüften, 12.07.2007 00:26)
  20. (bkz: ver kaç)
    (constantinopole, 30.07.2007 14:53)
  21. bunu yapan kadını bir tarafa koyuyorum da erkeği gerçekten takdir etmek lazım.

bir gece boyunca sen devam et, helal olsun. hem eşşek gibi kuvvet, hem de mükemmel bir irade ister. iradenin de ötesinde...

takdir ettim.
    (alkolik2000, 30.07.2007 14:57)
  22. -nereye böyle sabah sabah lale?
    +napsaydım börek açıp ellerimle yedirip mi gitseydim, sarhoştuk, eğlendik, şimdi ayrılma zamanı.
    -ne yani bitti mi şimdi?
    +e bi daha yapacaksak bi 10 dakka daha kalabilirim
    -onu demiyorum bee! hepsi bu mu yani? bi gecelik bir beraberlik ve hoşçakal...
    +daha ne olsaydı? bak canım gece eve getirirken sabah erkenden işe gidicem, istersen biraz takılırız eve bırakırım dedin, bırakmadın. hadi azcık uyuyalım gideriz dedin. sonra sabahın 4ünde pizza söyledin, o enerjiyle sabahı bulduk. tam gün ağardı gideyim dedim kollarımda uyudun kaldın. bence senin yatak partnerine değil şevkatli anne kolarına ihtiyacın var, benimse bunun için vaktim yok. hadi eyvallah.
    -orospusunuz işte, hepiniz adisiniz. katlanılmaz karılarsınız. bi bok sandın şimdi kendini gitme diyince dimi? şimdi evlenelim desem hemen atlarsın. ama avucunu yala sana mı kaldım be sürtük?
    +ee yavaş be, gidiyorum ben senle mi uğraşcam pis ezik!
    -lale, bi kere sarılsaydın bari giderken?
    +hadi len!
    -siktir git be yalvarcam mı?
    ...
    -lale?
    -lalee gittin mi?
    ...
    (badangel, 30.07.2007 15:16)
  23. bunu yaşamak istiyen kıza 1000 gece katlanıp ilişki kurmaktansa bır gecede olup bitmesi guzel olan eylem.yaşasın cinsel durtulerın tatmın olması.kimse bişeyi zorla yapmaz.eger sana gore tersse yapma kardeşim.
    (pulp fiction, 30.07.2007 15:46)
  24. iki insanın sadece sex ihtiyacını karşılamak için beraber olması.

ikilinin sonrasında birbirlerini tanımaması ve diger uzun süreli ilişkilerin getiridigi hiç bir sorumlulugun bulunmaması gibi güzel yanları vardır.
    (nergos, 05.10.2007 11:52)
  25. sevdiğinle sevişmek'in, yalnızca sevişmekten 5 kat daha fazla tatmin verdiğinin bilincinde olmayan, "delik (ya da malafat) olsun gerisi önemli değil" zihniyetli erkek ya da kadın farketmez abazanların istediği ilişki türüdür.
    oysa seviştiğin kişinin, sevilen kişi olmasının farkı, tutkusu ve heyecanını asla bulamayacağınız, "his yüzdesi arttırılmış aparatlı mastürbasyon"dan farkı olmayan bir birlikteliktir kanımca.
    (one more cup of coffee, 05.10.2007 11:57)
 sayfa  / 2