tedarikçi   

adana çık aradan

1. mal ve hizmet sunan herhangi bir kişi,bölüm veya kurumdur.
    (absinthe, 10.01.2006 02:23)
  2. büyük fabrikalara mamül, yarı mamül getirirler. hani ford otosan bazen gastelere teşekkür ilanları verir hizmetlerinden ötürü.

nasıl da özgüvenle sıkıyor imalat müdürünün elini, volümlü kahkalarla birşeyler anlatıyor. hakkaten de kral sensin be kobi.
    (o müdürün kaşları hep çatıktır halbüki (yok lan yok, çok kral müdürler de var), tedarikçiye de gözdağı veriyo yalandan:"kalite eskisi gibi değil, değiştiririz seni ha?"..cidden gözlerim doldu, nasıl da titrettin zavallıyı (!) (o kadar da muhabbet yapmasın mı adamcağız, doğrusu bunu ona çok gördüğüme utandım, yarın bigün ben de..)) güneş gözlüğü, bahama gömleği, altında transit connect ya da kia sportage. ne farkeder. her halinden fışkırıyor özgürlük (yazar tedarikçiyi tasvire kaldığı yerden...)

adam 60m2 yerde mitsubishiye~ısuzu'ya krank, eksantrik yapıyo. ya da elektro erozyonnan plastik kalıbı çıkartıyor, ne bileyim armatürlere insert neyim presliyor. veyahut da ne bileyim cnc'de, revolverde envai çeşit yedek parça üretiyor be.

üretim mühendisi de elinde mastarıynan ıskartaları bi kenara ayırsın. efendicağızıma söyliyim vardiyaları, izinleri ayarlasın, kontamine atıklarla ilgili ohsas 14000 çalışmalarında bulunup, verimlilik artırıcı fikirler bulmaya çalışsın, xls, ppt lere gömülüp, fireleri neyim hesaplarken 6 sigma ile teselli bulsun. lan bunun için miydi onca 3d cad, c#, proje, ödev...

yov dostum yov. ben böyle %95'lik kapasiteleri %97'ye çıkarmak için terleyecek adam değilim, sıfırdan başlayıp %30'a getiririm kendi kobi'mi aslanlar gibi, öyle ki farkı 15 km'den hisseder dikkatli gözler. peh.

öz tanı : "üslupta 'kayserik' kaymalar"....., hımmm önlem alınmalı.
    reçete : önce şu tatlı rüyadan bi uyanıyim, sonra pofuduk tavşan terliklerimi giyip yüzümü yıkarım.
    ya da : hocam boş ver bu işleri, öyle de olur, böyle de olur, allah ağız tadı versin yeter ki.
    bilge : hay ağzını öpiyim.
    (bee veil, 25.07.2007 12:54)