gerçek hayattan gelip deyimleşmiş hatta özlüsözleşmiş bir cümledir. zira olay bir köyde 2 bacımızın derede çamaşır yıkarken birbirlerini ıslatmalarıyla başlamıştır. bu iki kızı gören hayvanımsı yaratık kendinden iyice geçmiştir ve yakaladığı hatuna baya bi zorla tecavüz etmiştir. kaçan diğer hatun jandarma ile yardıma gelmişsede adam işini bitirmiştir.mahkemede adam 3 ay hapis cezası almıştır. hakim hayvanımsı arkadaşın baştan çıkarıldığına kanaat getirmiştir. çünkü o sırada hatunun üzerindeki giyisi üzerine yapışmış. mahkeme bittikten sonra hayvanımsı arkadaşın ağzından bu sözcükler çıkmıştır.
uzun zamandır arzulanan bayanın yanına seyirtilir.
-melaba bağyan, ben rıfkı.
-hı?
-efenim ben şimdi size tecavüz etmeye geldim. her türlü hazırlığımı yaptım: etrafı boşalttım, ip aldım yanıma, cebimde bi kutu tecavüz hapı var. yani hiç kaçarı yok.
-öyle miiii? gel buraya, erkekim. yumul memelerime...
muhtemelen bu lafı yumurtlayanın aklından böyle bir sahne geçiyordu ama bizim sözlüğün meşhur bir lafı vardır. (bkz: ybsg)
tecavüz fantazisi olan bayan veya pasif ibnelerin tecavüzden sonra zevk aldıklarında rahat rahat "amaan nası olsa kaçamıcaktım" diyerek kendilerini rahatlatmalarını sağlacak söz