görseller
tecavüz edemeyince serbest kaldı 

belki ilginizi çeker
  1. · polis kılığında kadın kaçıran dallamalar
  2. · inanılmaz tecavüz planı
  3. · komünizm sisteminde herkesin birbirine çakması
  4. · bir suçu olmasa neden içeri atsınlar mantığı
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · beşiktaş
  3. · yaran diyaloglar
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · disko kralı
  6. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · rus uçakları
  9. · weider

tecavüz edemeyince serbest kaldı  

sayfa  / 2
  1. insanı yine şoka uğratan bir haber.

http://www.milliyet.com.tr/...

sen kalk git kızın yanına, polisim diye kandır. erkek arkadaşını bir güzel döv, kızı da ağaçlık meydana götür, tecavüze kalkış. sonra da ceza almadan evine dön.

gerekçe? cebir ve tehdit suçu oluşmadığı ve kızın 18 yaşından büyük olduğu. yani kızın vücudunda ve iç çamaşırnda spermler kol geziyor, ve bu tehdit suçu oluşturmuyor. üstüne bir de kız 18 yaşından büyük diye tecavüze normal gözle bakılıyor.

olaya bu gözle bakan savcının kulağına hafifçe vursam içeri atarlar beni oysa. böyle de bir adalet(sizlik) var bu memlekette.
    (o6kara, 20.05.2009 13:08)
  2. haberi okumadım -okumayacağım da lan- 06kara'nın yorumu yeterli lakin muhtemelen şunu söylemiştir serbest bırakılan şahıs:

'' kendi istedi, beni arzuladı, o zorladı vs''

o zaman serbest bırakılmıştır işte. çünkü dişi kuyruk sallar. bununla birlikte hemen yanıbaşımızdaki damgayı da alalım vuralım gitsin: 'zaten orospu bu'.
    hah iyice.
    (eni, 20.05.2009 13:14)
  3. düşünce suçu diye bir suçun olduğu ve bunun cezalandırıldığı güzel ülkemde ki ironilerden bir tanesidir.
    hayır arkdaşım, bir sike verdiğiniz değer, bir beyine verdiğiniz değerden daha fazla ise söyleyin bilelim. ilimi, bilimi düşünmek suçda, sikmeyi düşünmek suç değil mi? hemde zorla!!!
    kıblemizi ilimden bilimden, göt,am,meme üçgenine çevirelim o zaman.
    lan bi siktirin gidin lan.
    (vela, 20.05.2009 13:18)
  4. katil olma sebebidir, istersem oxford bilgisayar okuyayım, yine de haberde adı geçen o herifin bir yerine şişe sokmadan içim rahat etmez.
    (wildchild, 20.05.2009 13:27)
  5. insanları kendi adaletini sağlamaya iten durumlardan birisidir. gel de 2009 istanbul'u ile altına hücumdaki vahşi batı'yı ayır ayırabilirsen.
    (bulletproof, 20.05.2009 13:40)
  6. bunun gibiler yüzünden sokağa çıkamaz güvenle gezemez olduk güzel memlekette!

bunun gibiler yüzünden herkes ahlak polisi kesildi, kızla erkek başbaşaysa kızlar ororspu oldu!

bunun gibiler yüzünden mahalle baskısı arttı, aile baskısı arttı, sevgili/koca baskısı da arttı! kızlar eve tıkılır oldu.

ulan sizin gibi aklı beyni hayatı sikinde olan bundan başka birşey düşünemeyenler yüzünden hayat bize zindan oldu lan! sen zevkini yaşayacaksın diye önüne geleni kaldırıcaksın diye mi yaratıldık biz! kimsin lan sen kafana göre kız kaçırıyorsun tecavüze kalkışıyorsun hadi herşeyden geçtim allah korkunda mı yok senin. yeri geldiğinde hepiniz müslümansınız ama, kızla erkek elele tutuştuğunda zina yapılıyor diyorsunuz ama, kız kafasını örtmediğinde günahkar oluyor ama, senin karına kızına kız kardeşine bakıldığında namus meselesi oluyor ama!!!

her boku da kadınlara atmak ne kadar basit di mi! kesin kız istemiştir ya da kız da iş atıyordur vs.. ulan hepinizin götüne kazık girsin!

ayrıca bunu dışarı salanlara da bir çift sözüm var: bugün o kızın başına gelen yarın senin kızının da başına gelebilir!!!! ozamanda bukadar soğukkanlı olabilicek misiniz acaba?
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 20.05.2009 13:58)
  7. modern olacağız diye yasalarımızdan, para, tarım, güvenlik politikalarımızdan taviz veriyoruz,

a. koduğumun tecavüzcülerini değil hapse atmak, gözaltında bile tutamıyoruz.

dedirten iğrençlik.
    (xanobachewsky, 22.05.2009 12:41)
  8. "kendimize özgü şartlarımız var" der demek istemiştir hakim bey... neticede yargı gibi yürütme ve yasama da "zor günlerden geçiyoruz" geyiğinin arkasına saklanıyor. bu kendine özgü şartta ise tecavüz olmamış, adam zevkini alamamış, amacına ulaşamamış, o nedenle bir suç unsuru yok demiş. yorumlardan birinde dendiği gibi düşünmenin suç, tecavüz etme girişimi-hatta sonucunun suç olmaktan çıktığı, kendine özgü şartların oluştuğu ülke. sonumuz hayrolsun, tanrı bu türkleri korusun!!!
    (endip, 22.05.2009 12:49)
  9. (bkz: sikemedin serbestsin) işte adalet anlayışımız. iğrenç.
    (emir cool u, 22.05.2009 12:55)
  10. çok insani bir karardır. öyle ya adam serbest kalsın, yarım bıraktığı işi tamamlasın, hakkıyla yatsın iki ay, çıksın.
    (kabaramazsınkelfatma, 22.05.2009 13:02)
  11. türk adaletinin olaylara bakış açısını gösteren olay. tabii, serbest kalsın, nasıl olsa bir dahakine başarır, o zaman rahat rahat atarsınız içeri.
    (kiaransalee, 22.05.2009 14:14)
  12. (bkz: beceriksiz)
    (tarzan, 22.05.2009 14:26)
  13. haberde aslında en çok düşündüren konu, adalet sisteminin düzgün işlememesi değil, resminden tam bir apaçi olduğu görülen abimizin kendisini "polis" olarak tanıtıp, işi kotarabilmesidir. e memlekette sivil polise kimlik soruyorsunuz diye kalkıp sizi vurursa, gece yolda yürürken size "şimdi siktirin evinize gidin, çıkmayın sokağa bu saatte amına koduklarım" diyebiliyorsa; şiddet, hakaret, anlayışsızlık artık türk polisi dendiği zaman akla gelen ilk şeyler oluyorsa bu tarz olaylar normaldir.

sert yap bakışları. aç kolları. gir bir mekana. bol bol "lanlı lunlu" konuşarak git bir kadının yanına "biz polisiz, seni karakola götürücez" de. ordan birileri hayıflanırsa "oturun ulan amına koduklarımın!" diye bağır. bir kişi sesini çıkarıp da "hocam npıyorsun sen ya?" derse kafamı sikerim. sonra da işini gör.

hatta yaşanmışı bile vardı, bilmem şu fotoğraf tanıdık gelir mi?

(görsel: tecavüz edemeyince serbest kaldı/81122)
    (conquistador, 22.05.2009 14:28 ~ 14:29)
  14. ben türkiye de ki yüce adaletemi yoksa onları uygulayanlaramı söveyim kardeşim adam tecavüze edememiş diye serbers mi bırakılır .ya etseydi madalya mı vereceklerdi merak ediyom. baklava çaldı diye çocuklara yılarca hapis cezası verilirken bu tecavüzcü sapıkların ceza bile yememesi (bkz: adalet buysa mülkün temelini sikeyim)
    (bari, 22.05.2009 14:36 ~ 14:39)
  15. (bkz: ybsg)
    (kahrıbela, 22.05.2009 14:37)
  16. (bkz: adaletin bu mu dünya)
    bu adalet anlayışıyla avrupa birliğinin neresinden gireceğimiz merak konusudur.
    (tekfender, 22.05.2009 14:40)
  17. (bunalım, 22.05.2009 14:57)
  18. iktidarsızlık sorunu varmış. erken boşalması, kızı kurtarmış. tekrardan yakalanıp, metris cezaevi'ne koyulmuş.

edit:beter olsun!
    (juaqly, 23.05.2009 00:13 ~ 00:21)
  19. tecavüz ederse bir kişiyi, düşünürse cümle alemi sikebileceğinden dolayı mazur görülmüş bi vatandaşın durumu.
    (minennisai, 23.05.2009 00:30)
  20. edebilseydi ceza alıcaktı ama ne yazık ki edemedi değil mi? gerçekten çok üzüldük , nasıl da edememiş. işte biz böyle hukuku olan bir devlette yaşıyoruz. illa saçma salak şeylerde arıyoruz doğruları ve genel mantığa bakamıyoruz. illa bu şerefsizin ceza alması için bir taraflarının masum bir yerlere girmesi mi gerekiyordu? bu nasıl bir adalettir anlamadım ve eğer adalet buysa anlamakta istemiyorum dedirten olaydır.
    (nickcode, 23.05.2009 00:32)
  21. tecavüz edip serbest kalmasından iyidir. (bkz: pollyanna)

tecavüz etseydi de serbest kalacaktı. en azından edememiş diyerek içimizi rahatlatalım bari.
    (aseton, 23.05.2009 00:35)
  22. ceza alsaydı bu kadar yerin dibine giremezdi herlade. töbe töbe!
    (idiot, 23.05.2009 00:36)
  23. (bi biskreme verdimm, 23.05.2009 16:40)
  24. ben kızın erkek arkadaşı olsam savcının elini sıkar gözünün içine bakarak pis bir gülümsemeyle karısının yada kızının yerini sorardım .bugün içimden poliscilik oynamak geldide bana eşlişk ederler diye umuyorum derdim bakalım bu cümlede bir tehdit görüp beni içeri alacakmıydı yoksa eyvallah koçum yakışır bende gelir izlerim yaparken mi diyecektişerefsizz.
    (iştebu, 23.05.2009 16:51)
  25. yine kaçırıyoruz sayın izleyiciler, bir dahaki pozisyona sesleriyle hayatını idame ettiren zihniyetin eseri
    (karakter sınırını sonuna kadar kullanan genç insan, 27.05.2009 20:27)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil