|
|
- bir zamanlar (cnbc e kanal e iken) the naked truth adlı dizide oynayan sarışın ve güzel bayanın adı.
- family man filminde nicholas cage'le başrolü paylaşan güsel hatun
- güneşin dünya'daki yansıması.
- deep impact'te de oynamıştır
- belirli kelimeleri telaffuz ederken dudaklarının aldığı şekil çok hoş olan aktrist
(mavio, 10.06.2004 14:38)
- 1996'da playboya soyunmuş hatun.
(bkz: aramaya inanmak)
- ilk gördüğümde tom cruise'nin bacısı mı bu? dediğim hatun kişi. ayrıca x files deki mulderin gerçek hattaki karısıdır.
- (bkz: david duchovny)
- david duchovny nin sarışın , güzel yakışıyorlar hadi ayrılmasınlar moduna sokan eşi.
edit:hayır bana ne oluyosa artık.(sos, 17.06.2007 23:30 ~ 23:32)
- fun with dick and jane ve spanglish'te oldukça iyi performanslar gösteren oyuncu.
- ismi -hangi dilde hatırlamıyorum- tanrıça anlamında olan hatun. bir röportajında da "... en son duyduğum bir yaratığa hamile olduğumdu. ya ben bir yaratıkla beraber oldum, ya david * bir yaratık ya da ben bir yaratığım? latince scrabble da oynuyormuşuz david le, bunu da öğrendim" demişti eşi ve kendisi hakkında çıkan dedikodular üzerine. valla bir sayfa röportajdan aklımda kalan bu. ilginç.
- sadece sesiyle bile etkileyici olabilen, sarı kadar siyah saçında aynı güzellikte yakıştığı, şu sıralar comedy smart'ta yayınlanan the naked truth isimli dizide başroldeki oyuncu.
- filmografisi için
(bkz: http://www.imdb.com/...)
edit:ayrıca bad boys 2 adlı filmde de oynayıp yürekleri hoplatmışlığıda vardır.
- 1966 new york doğumlu aktris. asıl adı elizabeth tea pantoleoni.italyan bir babanın kızı.
|