te5ir 

adana çık aradan

1. aklıma gelen kişi ise; fenerbahçe manyağı olduğunu söyleyebilirim.
    (soldier in the army, 18.02.2007 20:23)
  2. nickini tesir diye okuduğum ve neden s'i 5 yapmış ki diye anlamlandıramadığım ta ki yazısını okurken kardeşimin arkamdan gelip "a ne okuyorsun? tebeşir mi nicki demesiyle trink sesinin çıkması sonucu anlamış olduğum, güzel yorumlarıyla gönül okşayan, güzel insan.
    (madalyonun güzel yüzü, 23.03.2007 14:54)
  3. (bkz: kara tahta)

bir de hoş gelmiş yazar..
    (tazmanya canavarı, 08.05.2007 03:24 ~ 03:25)
  4. ablam, arkadaşım, dostum hatta annem olarak sevdiğim, ''manevi'' kavramının içini dolduran, izmir'i sevme sebeplerimden en önemlisi... anne perdeli pilav çekti canım demek istediğim.
    (mevlana beni görse sen gelme derdi, 03.06.2007 03:09)
  5. hani bir şarkı duyarsınız ya melodisi hemen kulağınıza yerleşir ama sözlerini bilmezsiniz..dinledikçe öğrenirsiniz sözleri, o sözlerin yüklediği anlamı.uzaklarda biryerlerde de çalsa kulağınızın ve yüreğinizin bi parçası gidiverir onun olduğu yere..ve söylemeye başlarsınız beraber o şarkıyı.sözlerini bilerek anlayarak..uzaktada olsa içinizdedir.kolay kolay unutmazsınız ömür geçsede..işte o "şarkı"dır o..hep söylenen ama hiç söylemeyen..
    (bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım, 05.06.2007 15:15)
  6. (bkz: tesir)
    (chixculub, 11.07.2007 02:47)
  7. canım benim. ameliyatını olmuş sağlığına kavuşabilmek için yatağında dinlenen fıstıkım. sen bi iyileş ben sana yapacağımı biliyorum.
    (mevlana beni görse sen gelme derdi, 01.02.2008 13:27)
  8. seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim,
    aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum.
    güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.
    ruhunu canlı tutmana yetecek kadar mutluluk diliyorum.
    yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum.
    isteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum.
    sahip olduğun herşeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum.
    son elveda'yı atlatmana yetecek kadar ''merhaba'' diliyorum.
    (seçtiğiniz nick fantastik karakterler içeriyor, 21.02.2008 19:51)
  9. sanki ay ışığı gecenin ayağına basmış da
    uykusu gelmiş yazdıklarının.
    dillenmeyen kederlere tını olmuş sesi
    güneşten bıkmış da
    yorulmuş.
    (atxaga, 29.02.2008 00:48)